שני חצלולים....

RainDrops

New member
שני חצלולים....../images/Emo13.gif

חיצללתי פעמים בסופ"ש!
החיצלול הראשון היה מדהים!!!! סוג של פנטזיה מציאותית! חלמתי שאני יושבת עם אהובי בחושך, ואני מנשקת אותו הרבה פעמים על הלחי, נשיקות קטנות ועדינות, ממש התרגשתי שאני כל כך קרובה אליו, בשלב מסוים הבנתי שזה חלום, אבל בכל זאת המשכתי לנשק אותו, מרוב בתרגשות זלגו לי דמעות! אבל מהרגע שהבנתי שזה חצלול, הייתי עצבנית, ופחדתי להתעורר, ואז באמת התעוררתי. בחצלול השני: ברגע שהבנתי שאני חולמת, ניגשתי לדלת, וקיוותי שאהובי יעמוד שם. פתחתי אותה, והוא היה שם, קפצתי עליו, ושוב התנשקנו. אבל איכשהו, הרגשתי שחוץ מזה אין לי מה לעשות איתו. וניסיתי לחשוב על משהו בחלום, אבל לא הצלחתי. יש לכם אולי רעיונות?

כן, זה מעניין לחשוב בחצלול.

אבל זה די קשה. אני חושב שצריך לעשות כמה תרגילים בהעלאת המודעות או הצלילות בשביל להעמיק במחשבות פילוסופיות. אבל אני לא יודע. מעולם אל עשיתי משהו כזה. ייכול להיות שיש כאן מישהו אחר עם טיפים מועילים. וזהו. חצלול מגניב, בטח היה לך ממש כיף...
גם אני חיצללתי בסופשבוע! איזה יופי! אני לא הייתי עם שום אהובה, אבל היה חצלול מאגניב למדי.

RainDrops

New member
תודה על התגובה!../images/Emo13.gif

וזה באמת היה מדהים! אבל לא ממש הבנתי את כוונתי, ניסיתי לחשוב על מה אני יכולה לעשות בחצלול עם אהובי או בלעדיו משהו יותר טוב לעשות... אשמח לשמוע ממך הצעות.

Defuse

New member
את יכולה לעוף..

לעוף.. לטפס על הקיר כמו ספיידרמן.. להתחרות במירוץ מכוניות.. או אפילו סתם לעשות את היום שלך אותו דבר בחלום רק בדרך יותר מגניבה [=

אה!!

התכוונת למה לעשות עם אהובך? אני לא אתן הצעות מתוך חשש שיש כאן ילדים קטנים שעלולים לקרא את זה....

your avi

New member
ררר...

חשבתי על זה כבר בחצלול. זה דווקא רעיון מעולה.

jast

New member
אהממ..

מה שני אנשים שממש אוהבים אחד את השני יכולים לעשות חוץ מלהתנשק.. ממ..

../images/Emo118.gifתנסי לעוף ולדמיין

נופים שונים!! זה ממש מגניב!!וחוויתי ביותר
אממ עוד משהו..את פשוט יכולה לזמן גם אנשים

silverhawk

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif

נשמע ממש מדהים! בנוגע להצעות, אני ממליץ לך להריץ חיפוש בפורום ולבדוק בקישורים, לא יחסרו לך רעיונות. בנוסף, מומלץ להכין לך רשימה בראש של הדברים אותם את מעוניינת לעשות. זה יגביר את הסיכויים שתזכרי לעשות זאת בחלום.

למעלה