שני חלומות צלולים.

Dazed&Confused

New member
שני חלומות צלולים.

ההודעה נכתבה במקור לפורום דרך הלוחמים ואולי תוכלו לראות את זה באופיה אבל זה לא משנה היא מכוונת לפה לא פחות. היום בבוקר, בחלום, הייתי מודע לזה שאני חולם. לא הייתי צלול בשעתי לחלוטין בהתחלה ולכן התאמנתי בתעופה בכל מיני טכניקות מעניינות. אז תפסתי שיש דברים יותר חשובים לעשות, אז עפתי לי למקום ריק מאנשים ונחתי שם. אז התרכזתי בלהיות מודע, שפשפתי ידיים ובכמה דרכים הצטללתי. יכול להיות שבנקודה כלשהי בתודעה של רציתי להסתכל על הידיים אבל שכחתי. אבל, עשיתי דברים חשובים אחרים, עזבתי את הכול ופשוט הייתי שם. אחר כך התעוררתי. חשבתי על החלום וישר הבנתי שלא חיפשתי ידיים, וניתחתי קצת את מה שקרה. נירדמתי שוב. אני זוכר חלום ארוך בצלילות נמוכה שבו עשיתי הייתי שותף בכול מיני מאורעות, יכול להיות שהוא בא לפני החלום הקודם, או שהוא היה לפני החלום שעכשיו אני אכתוב עליו, אני לא בטוח. עכשיו, הייתי מודע שוב. הייתי עמוק בתוך מבנה עם הרבה אנשים (בעיה שחוזר בחלומות שלי) ועשיתי את הדבר הנכון וקיצרתי דרך חלון שמצאתי. החלון היה קטן אבל בסוף הצלחתי להגיע לאיזור אחר ולא התעוררתי. שם שוב מצאתי מקום ריק. התרכזתי בעצמי שיפשפתי ידיים, תופפתי על האוזניים, ואז גם חיפשתי את הידיים. פשוט הרמתי אותן והם היו שם. בחנתי אותן, הסתכלתי על המבנה ועל העור. הם נראו לי רחוקות קצת אז קירבתי אותן אלי. אז ההיתי לי הרגשה שאני צריך להתמקד במשהו אחר, חיפשתי על קרקע וראיתי סלע קטן שהתאים. התרכזתי בו, ואז חזרתי לידיים. אז הופיעו שני אנשים שאני מכיר לא אישית והסתכלו עלי, על מה שאני עושה. זה התחיל להציק והפריע לי. הם שאלו אותי מה אני שומע (?!) וניסיתי לסלק אותם. הם דיברו על משהו מטומטם שאותו אני זוכר. מאז אני כבר לא ממש זוכר את השניות האחרונות והתעוררתי. אז מצאתי את הידיים שוב, ואני הולך להתמיד בזה וליצב את "עמדת החולם" כמו שבן קרא לזה. כרגע אני מתמקד על מודעות לנקודת התפיסה. הדבר הזה מאוד יעזור גם במציאות וגם בחלום. b o a z

למעלה