שני חלומות כוחניים

שני חלומות כוחניים

יומים לפני הפיגוע בחיפה חלמתי חלום רע שאני מתעמתת עם מלאך המוות שבא לעשות שמות ולקחת חיים לעולם המוות. אני מתעמתת איתו לבד פנים מול פנים ואני לא נוגעת בו והוא לא בי ואני לא נותנת לו להגיע לפצועים וחולים והוא נשאר על מדרגות בית החולים ולאחר שאמרתי טפילת שמע הוא נעלם ולא חזר. לפני יומים חלמתי על סבתא שלי ובאותו חלום חלמתי על אש האלהים. זו שלא מכלה את הצמחים בביתי והאש לא השאירה פיח ולא היה לה גם עשן והרגשתי שהאש היא אש האלהים. אחר כך ראיתי את סבתא שלי מנחמת את אמי שיהיה טוב כשהאש עדין בוערת ללא השארת סימנים על הקירות והצמחים שהיא ניזונה מהם עדין בחיים נשארים ללא פגע. האם החלומות קשורים אחד לשני? מה פשר החלומות? והאם אני מנבאה את מה שיקרה דרך החלומות? כי החלומות שניהם היו לפנות בוקר לפני יקיצה. תודה שוגר בייב

Variety

New member
>תגובה<

היי שוגר בייב, טוב, אני שלחתי הודעה אבל משום מה נמחקה!!! אני אכתוב את זה שוב. בעקרון זה פורום חלומות צלולים, חלומות בהם החולם/ת מודע/ת לכך שהוא/היא בחלום. לפירושים מאנשים אחרים יש בשביל זה את פורום חלומות. אבל לדעתי אני יכול לתת לך טיפ איך לפרש את החלום. תסתכלי על החלום כתבנית, תבנית שאם מלבישים אותה נכון על הרגשות, אירועים, מקומות במציאות של ערנות - מראה לך משהו. נסי להתאים את היחסים, ההרגשות, האנשים, על המציאות. תראי אם זה מתאים, נראה לך הגיוני. גם אם החלום לא מתלבש על ההוה והעבר, זה אומר שאולי החלום מראה לך דרך טובה להתמודד עם משהו שטרם חווית (או איך להמנע). מקווה שעזרתי, חלומות פז, Variety-

החלומות היו די ברורים ודי צלולים

מה שלא הבנתי הוא איך הצלחתי בחלום הראשון לגרש את מלאך המוות ובחלום השני מיד חלמתי על אלהים על השנה שאינו מכלה צמחים. ובאשר לחלק השני של החלום השני בהחלט ברור שזה נחמה לעתיד לבוא. אבל איך קשורה האש שאינה מכלה לחלום? ועוד סבתא שלי ז"ל שבאה לנחם ולחזק.

למעלה