שני חוגים חדשים

שני חוגים חדשים

ייפתחו בקרוב בבית הצנחן רוקח 121, שיכון ותיקים, בר"ג. זוהי הזדמנות למי מכם שמכיר חברים הרוצים להתחיל "מהצעד הראשון" לספר להם על החוגים ומועד פתיחתם. החוג הראשון בהדרכתה של הלה עמנואל ייפתח ביום ב' 31.10 רצוף קישור לכרוזון. מ-20:00 מתחילים ומ-21:30 מתקדמים. החוג השני, בהדרכתי, ייפתח ב-2.11. משעה 20:00 מתחילים ומ-21:30 סדנה לריקודי זוגות בעיקר מתקופת הביניים (שנות ה-80 וה-90) עם קצת ריקודים חדשים. יושם דגש תיקון טעויות נפוצות בחלק מהריקודים. הסדנה קיימת כבר 3 חודשים ועוברת מרמת אביב ג' לבית הצנחן. לכן לבטח שירקדו ריקודי הזוגות שכבר נלמדו: היכן אהובי, רק הד קולך, חולות מדבר, רחל, שמרי לי על המנגינה, אהבה פשוטה, אוהבת סמבה, יום חולין, גאולים, איתך בלעדיך, ערב של שושנים, שני שושנים, קיץ על העיר, אהבה אסורה, ליל סתיו, נעמה, כיוון שאין לדעת, אהובי חזור, סתיו ישראלי, קוראסון, חכי עוד רגע, לכי לך, טנסי ואלס. הזדמנות למי שרוצה ללמוד ריקודים מתקופה זו. נשמח לראותכם עמנו. החוג של פנינה קליין ביום ראשון, באותו אולם, ממשיך כרגיל.

בהצלחה כפולה

לירון מישר בהרחבת הסדנה ובחוג החדש, ו
רבה להלה עמנואל, שושנקה בשבילנו, שהצפינה אלינו (מערד) ופותחת כעת חוג בבית הצנחן ברמת גן.

sri55

New member
../images/Emo50.gif

לירון עם פתיחת החוג בבית הצנחן.אין לי ספק שעם הגישה הייחודית שלך לריקוד והסבלנות - תצליח.משתתפת בסדנה ללימוד ריקודי זוגות בהדרכתך ונהנית מכל רגע.

איריס0904

New member
../images/Emo50.gif רבה לכם גם מימני

לך הילה החמודה מאחלת לך הרבה הצלחה ושהחוג שלך יפרח וישגשג. עצה קטנה לי אלייך, היי קשובה וסבלנית לרוקדים, כי רוקדים מרוצים מביאים רוקדים חדשים. וגם לך ירון, עם נסיון כשלך בטוחה שתצליח .

dw2322

New member
../images/Emo50.gif לשניכם

חחח, פעם סברתי שלשושי קוראים... שושי. טוב, נצטרך לשנן את השם החדש
שאלה לירון: האם יהיה קשר בין החלק הראשון, של המתחילים, לבין החלק השני של הזוגות? ותיקון קטן: חוג הזוגות כיום נערך בשכונת רמת-אביב, בלי ה-ג', שזו שכונה אחרת. בהצלחה לשניכם

איחולי הצלחה לירון ולהלה

בית הצנחן הופך להיות מעוז לריקודי עם. טוב שכך. בתור רמת גנית, את צעדי הראשונים בריקודי העם עשיתי במועדון הצופים הצמוד לבית הצנחן. המועדון עדיין פעיל מאוד אך ריקודי עם כבר לא רואים שם. תליתם שם כרוזים?

dw2322

New member
טוב שכך??? ../images/Emo12.gif

אני יכול להבין שזה טוב עבור מי שגר באזור אבל בעיקרון? האולם ממש לא מהמוצלחים לריקודי עם והסיבה היחידה שנהגתי להגיע לשם היא הודות לאיכותו הגבוהה של המדריך (ירון כשרקדתי אצלו לפני הרבה שנים ובשנה האחרונה חיים צמח כמה פעמים). אבל האולם? להפך. הוא דווקא גורם מרחיק ואני מאד מקווה שמי שנעזר בו לא משלם יותר מדי על שכירתו. קודם כל ריצפת בלטות (לא ידידותי לברכיים). שנית עיצוב מיושן ומדכא. שלישית תחבורה ציבורית בעייתית (אפשר קניון איילון אבל זה לא כ"כ קרוב ובחורף או בקיץ המרחק כבר הופך את זה לממש לא לעניין). רביעית השירותים במצב בינוני בלבד. אני גם לא זוכר אם יש אפילו קולר בבניין (מכונת שתייה, בתשלום, יש). מה שכן טוב מבחינת התנאים זה שיש מיזוג ושאין בעיית חניה (ברחוב או בחניון חופשי סמוך). נו... אולם גרוע נוסף הוא זה של בית ביכורי העיתים בת"א (ושם אפילו את החניה אין, למעט שבת או הסכם מיוחד). בקיצור, לדעתי, אם באים לבית הצנחן זה אך ורק בגלל המדריך האיכותי - ואני מסכים שזו סיבה מעולה, מניסיון אישי, אבל ממש ממש לא בגלל האולם. לא סתם כבר כמעט ולא רואים שם ריקודי עם, יש לזה סיבה טובה מאד.

למעלה