שני "חובות" ישנים...

KaNiJa

New member
אני אשתדל לזכור את זה לעתיד ../images/Emo3.gif

בכל מקרה יש לי מישהי על הכוונת עכשיו, אחרת הייתי בעצמי משיג ממנה טלפון. הספיק לי רק להעביר איתה כמה מילים סתמיות. אבל אני לוקח אותך במילה במקרה ויהיה משהו בעתיד.

ואני חשבתי שאתה אספן.

מישהי על הכוונת זה אומר שלא אוספים יותר מספרי טלפון? מה, יש לי פחית על הכוונת, אז אני לא מתעניין יותר בפחיות? אני מודה, הדור הצעיר אינו מובן לי כלל ועיקר. ואתה יכול לקחת אותי במילה, אני לא נבהל. רק אל תשכחו להזמין אותי לברית.

KaNiJa

New member
אתה משווה בחורה לפחית?...

אם הייתה לי בחורה במקום כל פחית שיש לי באוסף... הייתי שובר את השיא של שלמה.

אני????? מה פתאום.

אני לא משווה בחורות לפחות. דברי הוצאו מהקשרם! השיא הוא של שלמה, א כי למרות שהיו לו אלף נשים, מה שכתוב עליו בסוף הוא "וישכב עם אבותיו". לך תבין.

rachelea

New member
אריק, אל תקלקל את הילדים ../images/Emo6.gif

ולך רונן, טוב ציפור אחת ביד מאשר שניה בעין המצלמה....או עם מספר הטלפון שלה... תן לאריק לשגות בחלומות. ו.....שלא יבין את הדור הצעיר....

רחל, אני מצטער להודיע לך:

אי אפשר לקלקל את הילדים היום. הם מקולקים במרחק שנות אור, ויודעים כל מה ששכחנו ולא ידענו, כולל הטכנולוגיה והטכניקה של כל מה שלא רצינו להגיד בקול רם. ורונן הוא בכלל לא ילד, אלא מבוגר בלי ותק. ולסיום, המשפט הנכון בהקשר הזה הוא "טוב ציפור אחת ביד, ומספרי הטלפון הסלולרי של עוד כמה ביד השניה".

rachelea

New member
ההפניה היא של אתר שכבר דובר בו

כך גם הסביבון שתמונותיו הועלו כאן עם מתן פתרון החידה מלפני שנה (ולהמחשת גודלו הובאה תמונה כשדמות אדם לידו).

rachelea

New member
חה...חה...חה...בסוף יישארו ביד רק

...רק מספרי הסלולריים... רונן, לך בדרכך ואל תשמע ל"זקני העדה".

רונן, ../images/Emo51.gifרבה../images/Emo140.gif

תמונות מקסימות והבול, הגיע ביום שישי כנראה אבל רק הבוקר הוצאתי. ממש מקסים.

למעלה