שני הסינגלים הבאים:

gggrrr

New member
שני הסינגלים הבאים:

יש היא תשחרר סינגל אחד לארופה ואחד לארהב בארופה- out is through בארהב- 8 easy steps יש סופסופ בחירה נבונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rוית

New member
אני לא מבינה מה הקטע הזה

של סינגל אחד שונה לארופה ואחד שונה לארה"ב... מזכיר לי את השוני שתמיד היה (מענין באמת עם עכשיו זה גם) עם העולם ועם יפן, שלהם היא תמיד שיחררה דיסקים עם הרבה יותר הטבות...

דווקא רציתי את EXCUSES.............

וחבל שאייט איזי סטפס לא יהיה באירופה...... אני גם ל מבין מה הקטע הזה רוית, כנראה זה עניין של להרוויח יותר

זה הכול בגדר שמועות

ולא נראה לי שאלאניס העצלנית יהיה כוח לצלם שני וידאו קליפים שונים...

gggrrr

New member
זה לא שמועות

היא אמרה את זה בראיון בתוכנית אירוח בגרמניה השבוע אני לא מפרסם שמועות אף פעם

BaBa LiVe

New member
למה אנחנו לא זוכים בסינגל הטוב????

היא מתעקשת לא למכור !! אתמול שהיה את המצעד המלא בגלגל"צ אז הוא אמר..:"אלאניס מוריסט עם סינגל חדש לקראת האלבום החדש SCC שיצא בקרוב, אלאניס מכרה בארץ את כל האלבומים שלה במעל ל15,000 עותקים"...לדעתי ג'אגד מכר איזה 100 אלף או משהו...יש אותו בכל בית כמעט! לדעתי..או אקסקיוזס או 8 איזי סטפס! שלא תוציא את הדבר הזה...

אנשים שכול אחד...

יתקשר\ילך לחנות דיסקים ליד ביתו ויברר מתי הדיסק יוצא ותספרו לנו פה!

Rוית

New member
ביררתי בטאוור רקורדס בעזריאלי..

רוית למוכרת: את יודעת אולי מתי יצא הדיסק החדש של אלאניס? מוכרת ביאוש: אין לי מושג גם אני מחכה לו! לא מסרו לנו עוד פרטים.. רוית: אז אין לך מושג אם מחר או מחרתיים? מוכרת: אין לי מושג כנראה יש עיכוב עם הסחורה עוד לא שלחו לנו את הפקס.. רוית יוצאת בביאוס מהחנות.. מה אני אגיד לכם, נקווה לטוב... למי שגר באזור הקריות (והבנתי שיש
) אז אמיל יידע אותנו שבג'אנק בביאליק הדיסק יהיה ביום שלישי...

AlanisJunkie

New member
בסופו של דבר לכולנו יהיה את הדיסק.

אז לא לדאוג.
מעניין אם בדיסק יהיו תוספות בצורת קליפ למחשב וכאלה.

BaBa LiVe

New member
אין לה את הדבר המשוכלל הזה שנקרא

מחשב?!?!?! שהם רק מסתכלים בו ורואים מתי הוא יוצא, איפה יש וכו'... סתם מעפנה... הם הרי יודעים איפה כל דיסק שלהם!

גם אני חושב ככה.................

אני חושב שזה אחד השירים שלה שהיא השתמשה במילים פשוטות אבל הביעה איתם כל כך הרבה........וכשהאלבום ייצא בארץ אני אפרסם את הניתוח שלי שפירסמתי כאן בפורום כשפירסמו אותו בהתחלה בהופעה חיה שלה (שזה עוד היה טרי)

j u n k

New member
stop teasing!!

יש אנשים שעוד לא שמעו את האלבום..קצת התחשבות
, אוף חרם על הפוסטמות בחנויות הדיסקים!! גם לי אמרו שלא ידוע מתי יגיע לארץ.

אני משתגעעעע אומנם שמעתי דוגמיות

אבל אין כמו השיר המלאאאא
אני כבר לא יכול........חייב להזריק אלאניס

למעלה