שני הגדול בyes

תום116

New member
נראה לי שאני אפרוש פה

2 פרקים של בלבולי שכל. אין לי כוח לזה יותר.

kml4e

New member
כן אחרי הפרק ב-1

חשבתי יהיה מענין סגנון או.סי עונה 1-2 אבל זה היה ממש משעמם כמעט נרדמתי...........
זה סתאם סדרה על עוד משפחה טחונה שלא יודעת מה לעשות עם הכסף
ובוכים על כל דבר !! אם לא יהיה מענין בהמשך נפרוש...גם ככה יש יותר מדי סדרות

TheLost

New member
גם אני...

הפרק הראשון עוד היה בערך נסבל אבל הפרק הזה היה ממש גרוע ולא מעניין. אין בסדרה הזאת כלום.

4hilla4

New member
סדרה ממכרת!

וואי איך אני התמכרתי לסדרה הזאת! היא מדהימה! הפרק האחרון ממש הוציא ממני דמעות! הסצנה האחרונה עם הקוד- שלמות. כל הסצנות שכוללות את טיש, פשוט טובות! היא שחקנית טובה! וגם טריפ! אני מתה על האחים הצעירים... היה מאוד נחמד.. שנאתי את הכומר אבל בסוף הפרק קצת התחלתי פחות לשנוא אותו! קיצר, אני בטוח אמשיך לראות את זה.. הפרקים היו מעולים.. אני ממש מקווה שאבא שלו לא באמת מת והוא יחזור
לטישה
היה מעולה!

LeRanch

New member
../images/Emo178.gifbooooring

זאת סדרה על הרבה כלום וקצת שום דבר. בחיי שהיה כ"כ מרדים אתמול. השחקנים טובים אבל התסריט כ"כ מטומטם ומשעמם. אני אתן לה עוד צ'אנס אחד ואחליט אם להמשיך לראות או לא..

tal2452

New member
לא מבינה מה הקטע של הסדרה הזאת...

בסדר, משפחה עשירה, אבל לא ממש קורה שום דבר.. אין שום עלילה ושום סיפור וגם לא כ"כ מצחיק. נראה לי שכל מה שיש שם זה בוגדים אחד בשני ודברים כאלה...האמא עם אבא של העו"ד, זה שנראה הומו עם החברה הטובה לשעבר של אחותו שהעתיקה ממנה את הפוני, הקטע עם הכומר והילד וזה.

LeRanch

New member
../images/Emo6.gif

וואי הסדרה כ"כ השתפרה מאז העונה הראשונה. פשוט צחוק אחד גדול במשך 20 דקות

LeRanch

New member
../images/Emo45.gif

בעיניי זו הסדרה הכי טובה של העונה (עוקפת בסיבוב את נד, מרפאה פרטית ועוד כל מיני). אני פשוט מרותק למסך בזמן הפרק

רעותוש02

New member
היה פרק מעולה! אי אפשר להתאכזב מהסדרה הזאת!

אפשר פרטים על השחקן?[צ'רלי קרוז]

snier1991

New member
רק אני לא אהבתי את הסדרה

פרשתי אחרי 3 או 4 פרקים הדמויות היו די שטוחות וכסדרת פשע היא לא הייתה מספיק טובה(וחוץ מזה עלילת המתח היה לא קשור. פשעים ורוצחים זה דבר ששייך לפרוורים לא למשטרה)

TheLost

New member
היה ענק...

(לא עוקף את פושינג דייזיס, את צ'אק ונוספות - אבל עדיין כיף). חחח רק ממש ראו שהנחש הוא FX, זה היה ממש מצחיק במיוחד בקטע שמישהו החזיק את הנחש וראו את האקדח בולט ממנו, אז ראו איך הנחש עולה על היד של מי שהחזיק את זה

למעלה