שני דברים

demultiplexer

New member
שני דברים

פקס בASP.NET מישהו מכיר איך ? מצאתי באינטרנט מאמרים אבל אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: The handle is invalid. (Exception from HRESULT: 0x80070006 (E_HANDLE)) ולא מוצא עזרה לגביי השגיאה הזו באף מקום. דבר שני: מה הדרך הכי קלה להוספת שורות לGRIDVIEW ? תודה,

demultiplexer

New member
כוס אמק !!!

אם אי פעם תשלחו פקסים דרך דוט נט אז בשדה faxdoc.connect תרשמו environment.machinename ולא localhost.

demultiplexer

New member
כיצד לממש עגלת קניות ?

מישהו יודע מה עקרון הפעולה של עגלת קניות ? אני צריך לממש סוג של עגלת קניות ואני צריך לדעת את עקרון הפעולה, בטח כבר חשבו על הכל, לא רוצה להמציא מחדש את הגלגל.

מה הכוונה../images/Emo35.gif

בגדול לכל משתמש אמור להיות עגלת קניות (טבלה של עגלות), ולכל עגלה יש מוצרים (טבלה של מוצרים לעגלה), כשמשתמש פותח עגלה אתה מוסיף שורה בטבלת העגלות (בעקרון זה קורה בפעם הראשונה שהוא מוסיף מוצר לעגלה), וכשהוא מוסיף מוצרים אתה מוסיף לטבל של מוצרים לעגלה את מספר המוצר, כמות ואת מספר העגלה.

Admini

New member
בקשה קטנה

לוותר על הקללות. זה פשוט לא לעניין. יפה שאתה משתף איתנו את הנסיון שלך, אבל לענ"ד הקללה בכותרת מיותרת.

IdleThought

New member
אתמול היה קטע הורס בקצרים עם

מורה שביקשה מהילדים לצייר כוס וגינה

demultiplexer

New member
איך אני בודק אם רשומה כבר קיימת בבס

בבסיס נתונים ? צריך ליצור datareader ולראות אם hasrows ? אין דרך קצרה יותר ? ואיך אני יכול לקחת טבלה בHTML שאני לוקח מאתר אחר ולהכניס אותה בדרך הקצרה ביותר לבסיס נתונים ? צריך להתחיל עבודות עפר עם הstring ולעשות split-ים עד שאני מסנן את המידע מהתצוגה ואז עם לולאה להכניס לDB ? תודה,

J u n k y

New member
חס וכרפס

IF EXISTS (SELECT * FROM BlaBla) BEGIN --... END​
דרך יותר אלגנטית, אם אתה רוצה לעדכן רשומה קיימת, ולהוסיף רשומה חדשה אם היא לא קיימת:
UPDATE BlaBla SET Quantity = Quantity+1 WHERE ProductID=@ProductID AND UserID=@UserID IF @@ROWCOUNT=0 BEGIN INSERT INTO BlaBla... END​

24sharon

New member
>>>

למצוא אם קיימת רשומות בבסיס הנתונים לא יוצרים READER אלא יוצרים שאילתת COUNT עם הסינון ומפעילים את השאילתא ע"י EXECUTESCALAR של האובייקט COMMAND ואם הוא מחזיר ערך אז זה אומר שקיימות רשומות בבסיס הנתונים. על מנת לקחת טבלת HTML מאתר ולהכניס אותה ללא העיצוב לבסיס הנתונים, הדרך הנורמלית ביותר זה באמצעות REGEX. בהצלחה!

demultiplexer

New member
תוכלו להרחיב מעט את ההסבר על REGEXP

ודרך השימוש בזה כשרוצים לקחת סטרינג ולהפשיט ממנו את העיצוב HTML. תודה,

demultiplexer

New member
מישהו פה עבד עם IIS על HOME EDITION

אני מפתח משהו לעסק ואנחנו קונים רשיון למערכת ההפעלה. האפליקציה היא .נטית עם SQL SERVER 2005 EXPRESS. אנחנו מנסים לחסוך כמה שיותר בהוצאות וחשבתי לקנות רשיון לHOME במקום לPRO במידה ואין בעיות מיוחדות בהתקנה והרצת ASP.NET על IIS ב HOME EDITION לפי המדריך שיש בפורום ASP. מישהו כבר הריץ על זה דברים ? זה יציב ? אפשר להתקין על זה SQL EXPRESS ? תודה לכולם,

demultiplexer

New member
או Cassini Sample Web Server?

ישהו ניסה לעבוד עם Cassini Sample Web Server על HOME EDITION עם SQL EXPRESS?

demultiplexer

New member
ואיך אני שולף את הCONNECTIONSTRING

מהWEB.CONFIG ? עד עכשיו עבדתי עם sqldatasource-ים אז לא הייתה לי בעיה. עכשיו אני צריך גם SQLDBCOMMAND ואני צריך להגיע לconnectionstring. והגיע הזמן שתהיה עריכת הודעה בפורומים של תפוז !!!

demultiplexer

New member
ועוד שאלה

איך אני מוסיף כמה gridview לדף בזמן ריצה באופן תכנותי בלבד ללא שימוש בdesigntime ? יש לי כמה רשומות בכמה קטגוריות שאני רוצה להציג בדף באופן דינמי ולכן לא יכול לדעת כמה אצטרך. תודה,

demultiplexer

New member
אני חושב שליצור את הGRID אני מצליח

אבל לא מצליח להציג אותה על הדף. אני עושה משהו כזה Page.Controls[3].Controls.Add(gridview2); אבל לא מצליח לגרום לה להופיע בעמוד לא חשוב כמה אני משחק עם זה. שוב תודה לכולם, בוע מוצלח ושמישהו בתפוז כבר יאפשר פה עריכ הודעות.

למעלה