שני דברים:

מצב
הנושא נעול.

scooby5

Member
שני דברים:

שני דברים:
1. עפ'י "מעריב", טרמינל 3 יפתח אי"ה ב- 3.11 בשעה 13:00 בצהרים. הטיסה ה ראשונה תהיה טיסת אל-על לאירופה, ובה 70 נוסעים ברי מזל. השאלה שלי היא, האם לוח הזמנים החדש של הרכבת יופעל כמתוכנן ב- 10.10 למרות העיכוב, יופעל חלקית, או יתעכב. 2. סתם שתדעו, לפחות מאתמול בבוקר היו ב"מרכבים" בקיסריה לפחות 2 אוטובוסים צהובים של מטרודן (קשה לי לפרט יותר, הייתי תוך כדי נסיעה ברכבת), שנעלמו משם היום אחה'צ ובנוסף, אוטובוס כחול של קווים, אולי חדש (כולם, נראו מרחוק, מהרכבת כ B7L'ים).

846

Active member
הבוקר יצאו מהתמח"ת שני B7L של

שני דברים:
1. עפ'י "מעריב", טרמינל 3 יפתח אי"ה ב- 3.11 בשעה 13:00 בצהרים. הטיסה ה ראשונה תהיה טיסת אל-על לאירופה, ובה 70 נוסעים ברי מזל. השאלה שלי היא, האם לוח הזמנים החדש של הרכבת יופעל כמתוכנן ב- 10.10 למרות העיכוב, יופעל חלקית, או יתעכב. 2. סתם שתדעו, לפחות מאתמול בבוקר היו ב"מרכבים" בקיסריה לפחות 2 אוטובוסים צהובים של מטרודן (קשה לי לפרט יותר, הייתי תוך כדי נסיעה ברכבת), שנעלמו משם היום אחה'צ ובנוסף, אוטובוס כחול של קווים, אולי חדש (כולם, נראו מרחוק, מהרכבת כ B7L'ים).
מטרודן

צביקוש23

New member
והבוקר נעלם ישן ומוזנח :(

מטרודן
הבוקר נעלם כלא היה ישן ומוזנח (שהאמת היה במצב שלם לגמרי) שהיה שייך בעברו לאל על . אני מדבר על זה שהיה בחצר מגודרת (ושלפחות תועד לפני כחודש על ידי אחד מחברי הפורום) ממש לפני הרמזור של רחוב שבזי בראש העין. עדיף לא לדעת מה עלה בגורלו.

לפחות תיעדנו אותו -

הבוקר נעלם כלא היה ישן ומוזנח (שהאמת היה במצב שלם לגמרי) שהיה שייך בעברו לאל על . אני מדבר על זה שהיה בחצר מגודרת (ושלפחות תועד לפני כחודש על ידי אחד מחברי הפורום) ממש לפני הרמזור של רחוב שבזי בראש העין. עדיף לא לדעת מה עלה בגורלו.
לפחות תיעדנו אותו -
והנה (שוב) הפרטים והתמונה (מארכיון הפורום) - המרכב - דגם 402 של הארגז. השני בהזמנה של אל-על לאוטובוסים אלו, סיום יצור במפעלי הארגז בת"א ב- 15 אפריל 1968. השלדה - ליילנד רויאל טייגר ליצוא, ככה"נ דגם 1967, ואחת הראשונות שהורכבו במפעלי ליילנד אשדוד כדגם 1968.

צביקוש23

New member
אגב גילית אוטובוס עתיק של אגד

לפחות תיעדנו אותו -
והנה (שוב) הפרטים והתמונה (מארכיון הפורום) - המרכב - דגם 402 של הארגז. השני בהזמנה של אל-על לאוטובוסים אלו, סיום יצור במפעלי הארגז בת"א ב- 15 אפריל 1968. השלדה - ליילנד רויאל טייגר ליצוא, ככה"נ דגם 1967, ואחת הראשונות שהורכבו במפעלי ליילנד אשדוד כדגם 1968.
אגב גילית אוטובוס עתיק של אגד
גיליתי סמוך למקום עבודתי באזור התעישה הישן של ראש העין (רחוב העבודה ממש אחרי הכיכר)מאחורי מסעדת פועלים בחצר של מגרש חלפים ישן שכמה שידוע לי לא תועד ולא ידוע עליו. במקרה ראיתי אותו . אשמח אם תעבור שם או אולי מישהו יוכל לעבור שם ולתעד אותו. הוא נראה משנות ה60-50 ונראה במצב די טוב חיצונית לפחות.

846

Active member
זה היה מוקדם יותר, בד"כ הם מגיעים

אולי אלו הם.
אני ראיתי אחד מהם נוסע בקיסריה, במפעל של מרכבים, בסביבות 8:00, ואת השני עומד שם.
לתמח"ת בשעות הערב, "ישנים" שם לילה ובבוקר ממשיכים לב"ש.

scooby5

Member
אולי הם עדיין בקיסריה

לתמח"ת בשעות הערב, "ישנים" שם לילה ובבוקר ממשיכים לב"ש.
אולי הם עדיין בקיסריה
אך פשוט נעלמו מעיני, ואולי הם חרגו ממנהגם. מי יודע??

846

Active member
אי אפשר לדעת מכיוון שהאוטובוסים

אולי הם עדיין בקיסריה
אך פשוט נעלמו מעיני, ואולי הם חרגו ממנהגם. מי יודע??
אי אפשר לדעת מכיוון שהאוטובוסים
עוברים נסיעות מבחן באיזור קיסריה במשך שעות היום ולא ניתן לדעת באיזה שלב ראית אותם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה