שני דברים... א. עבודה קטנה מצורפת ב. בשיר "מיי פט סאלי" מי לעזאזל שר??? ולמה הוא נשמע כל כך מעוות?
R roychu New member 3/11/01 #1 שני דברים... א. עבודה קטנה מצורפת ב. בשיר "מיי פט סאלי" מי לעזאזל שר??? ולמה הוא נשמע כל כך מעוות?
B ~BLINK182_gurl~ New member 3/11/01 #3 טום שר והוא נשמע כל כך מעוות כי.... זה מה שהוא... סתם הקול שלו לא סיים להתחלף עדיין אז הוא נשמע נורא, אבל אני דווקא אוהבת את זה...
טום שר והוא נשמע כל כך מעוות כי.... זה מה שהוא... סתם הקול שלו לא סיים להתחלף עדיין אז הוא נשמע נורא, אבל אני דווקא אוהבת את זה...
R Ran-182 New member 3/11/01 #4 רועי, עבודה יפה ../images/Emo45.gif אכפת לך אם אני אשים אותה ב FAN PAGE של האתר שאני בונה לבלינק? נ.ב. אתה משתתף גם בפורום עיצוב גרפי, נכון?
רועי, עבודה יפה ../images/Emo45.gif אכפת לך אם אני אשים אותה ב FAN PAGE של האתר שאני בונה לבלינק? נ.ב. אתה משתתף גם בפורום עיצוב גרפי, נכון?
R roychu New member 3/11/01 #5 תשובות א. שמי רוי, לא רועי ב. שים את זה איפה שבא לך ג. לא אמרתי שזה שיר רע, להיפך... פשוט הוא מעוות
R roychu New member 3/11/01 #7 ועוד שאלה למביני עניין... מי לכל הרוחות את קולות הרקע המוזרים שנשמעים כמו זקנה במצוקה בשיר josi ומה הוא אומר????
ועוד שאלה למביני עניין... מי לכל הרוחות את קולות הרקע המוזרים שנשמעים כמו זקנה במצוקה בשיר josi ומה הוא אומר????
R Ran-182 New member 3/11/01 #8 אני מאמין שאתה מתכוון לשיר Joise והקול של ה"הזקנה במצוקה" הזאת, זה הקול של טום
B ~BLINK182_gurl~ New member 3/11/01 #9 JOSIE? זה אכן טום... והוא אומר- i know that everything, know that everything, know that everything... וכמו שכבר אמרתי- מה לעשות?! טום מעוות במובן מסויים...
JOSIE? זה אכן טום... והוא אומר- i know that everything, know that everything, know that everything... וכמו שכבר אמרתי- מה לעשות?! טום מעוות במובן מסויים...