שני דברים

austin power

New member
שני דברים

איך מכפיליפ ערוץ בקיובייס ? (ולא בעזרת דיליי) איך שולחים ערוצים לגרופ אני יודי איך זה קורה בשולחן אנלוגי וזה לא בידיוק אותו דבר תודה מראש

HeavenlyB

New member
פתח ערוץ גרופ

וביציאות של הערוץ אודיו, אותו ערוץ גרופ יופיע ברשימה. להכפיל ערוץ פשוט עם כפתור ימני על הערוץ, ולבחור "Duplicate track".

sagime

New member
אגב, עוד שאלה על גרופ

רציתי לשלוח את כל ערוצי התופים לגרופ, ובנקודה מסויימת לעשות אוטומציה על הווליום שלו, וכך קיוויתי שכל הווליומים של התופים ישתנו בהתאם, אבל זה לא קרה... יש למישהו רעיון למה? ואגב ווליום- האם יש דרך לעשות אוטומציה על ווליום, כך שהוא ישתנה באופן יחסי למה שקבעתי במיקס הסופי? (למשל שאם אני מנמיך לחצי לכמה תיבות ואז מגביר, אז שזה יהיה חצי מהווליום שלו כפי שקבעתי במיקסר, ולא לחצי ה"אבסולוטי")

HeavenlyB

New member
חצי תשובה

הווליום של התופים, אם שלחת אותם לגרופ, אכן משתנים. פשוט תקשיב. אם אתה מצפה לראות את הזחלנים (פיידרים) שלהם זזים, אז לא. לא לזה נועד הגרופ, בדיוק כמו בקונסולה חיצונית. בשביל זה קיימת אפשרות ה-LINK שמאפשרת לך עם זחלן אחד להזיז מספר זחלנים נוספים. לגבי השאלה השניה, לא כ"כ הבנתי. חצי וויום עד כמה שזכור לי זה 3 DB. כל הורדה של 3 DB מורידה את הווליום בחצי. כדי להבין את זה, פתח שלושה ערוצים זהים, הורד שניים מהם ב-3 DB והשווה בין אלה המונמכים לזה שלא מונמך, והווליום אמור להיות זהה.

למעלה