שני דברים..

שני דברים..

דבר ראשון אני אשמח אם אנשים פה יספרו מה ההפרטה עשתה להם\מה הם מרגישים כלפי ההפרטה,ובכלל,מה זה ההפרטה בשבילם... ודבר שני,האם אתם חושבים שאווירה של קיבוץ כמו פעם...שכולם עובדים בשביל כולם וכו'..היא עדיפה על מה שהולך היום...?(ואם אתם חושבים שהתשובה "לא" ברורה,אז אתם טועים) אה ועוד משהו..:מה אתם אומרים על זה שקניתי נעלי קיפי חדשות?

imri2

New member
עונה על השני

אווירה כמו של פעם אולי עדיפה, אבל לא קשה להאמין שתהיה בגלל הקטע של ההפרטה.

אמממ

מה ההפרטה עשתה לי.. קודם כל זה גורם לי להתרחק מכל האנשים בקיבוץ שלי..בעיקר מאלה שבשכבת גיל שלי... כי אין לנו ממש מרכזון/כיתה או משהו כמו פעם שהיינו נמצאים בו כל יום אח"צ... עכשיו אנחנו נפגשים שם בקושי פעמיים-שלוש בחודש... על טיולים וקייטנות שהקיבוץ היה מארגן לנו בחופש אין על מה לדבר.. אני מתגעגעת לאווירה של לחזור מהבצפר ולעלות לאכול בחדר אוכל ולראות את כולם אוכלים ומרכלים.. וכל הילדים הקטנים רצים לעמוד בתור.. חגים יש פחות... המכבסה נסגרה.... את הרפת העבירו לעין-דור.. הכלבו התאחד עם המרכולית.. המקום היחיד שרואים אנשים הוא במרכולית(ושם אני עובדת ככה שאין לי זמן לדבר
) מבחינה כלכלית זה עשה טוב לקיבוץ שלי.. מבחינה אנושית זה עשה רע, ופירק את החברה שהיתה פה.

../images/Emo2.gif

את רצינית? -אין מרכזון? -אין טיולים\קייטנות? -אין חדר אוכל? -חגים יש פחות?

moriabar

New member
אצלנו זה אחרת...

בס"ד לבני נעורים יש מועדון, אצלנו,בתור קיבוץ דתי רוב הנוער נמצא בישיבות ואלפנות כל השבוע ככה שאנחנו נפגשים רק בשבתות... החד"א עדיין פעיל(מי שאוכלים בו הם בעיקר הזקנים...),יש עדיין מכבסה(ושוב-בעיקר הזקנים..) כל ענפי הקיבוץ נשארו כשהיו(לא הועברו...),חגים אנחנו עדיין חוגגים(דתיים...),עדיין יש ארוחות לכל הקיבוץ(בפורים,יום העצמאות ויום ההולדת לקיבוץ,שד"א,חגג שנה שעברה את ה-70,בהחלט זקנים...) רק הבי"ס היסודי שלנו הועבר למושב ליד בגלל שלא היה מקום בקיבוץ לכל הכיתות... עדיין יש טיולים לכל הבני נעורים כל חופש,וטיולים לצעירים יותר.. וכן,זה די מעצבן שעברנו הפרטה,למרות שלא כ"כ מרגישים את זה..

moriabar

New member
גם אני חשדתי שזה אתה...

בס"ד אחרי שאמרת משו על קיבוצים בנגב נפל לי האסימון... נעים להכיר אותך סופסוף,תמיד שמעתי את הצעקות שלה מהחדר...

boazgilad

New member
חחחחח היא צעקה עלי הרבה אה?../images/Emo3.gif

נחמד מאוד להכיר אותך גם

boazgilad

New member
סוף סוף אני מכיר את מוריה../images/Emo3.gif

תגידי הפינטבול אצלנו כלכך מפורסם?:-S

moriabar

New member
אני לא הייתי אצלכם בפיינטבול,

בס"ד זאת מישי אחרת שהיתה... וזה באמת מצחיק לשמוע אותה מדברת איתך..ובאמת יש לך שמיעה של עטלף? כאילו,שמעת את מה שאמרתי לה כשהיא דיברה איתך? כי אם כן,אז אני מצטערת...

moriabar

New member
כי היא די התעצבנה עליי...

בס"ד וקצת לא היה נעים לי מכם,רבים כמו זוג נשוי...

boazgilad

New member
יש לך מסן או אייסי?(לא רוצה להציף

את הפורום בשיחות לא קשורות:S)

למעלה