שני דברים:

זהר פלד

New member
שני דברים:

א) כמו ש xslf הציע, שתהיה את האפשרות לקפל את כל ההודעות, זה נראה לי רעיון מצוין. ב) החלון של הסמיילים אמנם כבר לא נסגר, אבל ברגע שלוחצים על סמיילי החלון הראשי של הפורום קופץ קדימה ומסתיר אותו - ככה שכל הרעיון של לא לסגור את החלון מתבזבז...

זהר פלד

New member
עוד דבר קטן - סמיילי של "מזל טוב"

יכול להיות נחמד...

אמוטיקונים חדשים של "מזל טוב"

"עזרה!" ועוד מילים וסימנים שונים כבר נמצאים בשלבי עליה למערכת ויופיעו בה בימים הקרובים. כל שינוי שכזה לוקח זמן ואנו מודים לכם על הסבלנות. המשך גלישה מהנה.

זהר פלד

New member
../images/Emo45.gif ומה לגבי שני הדברים בהודעה

הראשית בת´רד הזה? יש התייחסות?

החלון של הסמיילי אינו נסגר אלא

עובר אל מתחת לחלון הפורום (החלון הפעיל). בכדי להחזיר אותו, פשוט לחץ על השם שלו בשורת התוכנות למטה. כיוון שכל הודעה נמצאת בשורה משל עצמה, והן לא מחוברות אחת לשניה, אין כיום אפשרות לסגור את כולן על ידי לחיצה, אולם ישנן שתי פעולות אחרות שאתה יכול לבצע בכדי לסגור את ההודעות הפתוחות: 1) ריענון חלון הדפדפן - תוך מספר שניות יופיע לך הפורום מחדש כשכל ההודעות סגורות 2) שימוש באופציית "תצוגה ללא תגובות" תודה על תשומת הלב, והמשך גלישה מהנה.

זהר פלד

New member
אני יודע שהוא עובר אחורה...

אבל בהתחלה כשהוא לא נסגר הוא לא עשה את זה... הוא נשאר מקדימה... וחוץ מזה, זה פשוט מוריד את היתרון בזה שהוא לא נסגר... כלומר, מה הטעם לטרטר את הגולשים בין החלונות כשהם רוצים לשים שני אייקונים רצופים?

flameable

New member
עצה שלי

אל תשתמש בחלון מלא אלא בחלון חלקי, ותסדר את החלונות ככה שתוכל לראות את כל הסמיילים גם כשהחלון של הפורום הוא העליון.

oren*

New member
ליד כל אייקון כתוב הקיצור שלו בכדי

להכניס את אותו אייקון לפורום. את הסמיילים הרגילים אין בעיה לזכור, ואם יש סימן מיוחד שאתה מחפש (חיבוק, נשיקה, צ´אט), תפתח עבורו את חלון הסמיילים. הרעיון בהכנסת האמוטיקונים (סמיילים) למערכת, היה לתת לגולשים את האפשרות להביע רגשות ודיעות גם באמצעות תמונות וצבעים ולא רק באמצעות מילים. קל מאוד לזכור בעל פה את הקיצורים (לב, חיבוק, נשיקה, פרח...), ותראה שכשאתה משתמש בהם שוב ושוב - הם הופכים לחלק מהלקסיקון שלך כאן במערכת. מה גולשים אחרים היו אומרים, אילו חלון הסמיילים היה נשאר פתוח תמידית על המסך שלהם ומפריע להם לראות את מהלכו התקין של הפורום או את ההודעה שהם כותבים? לכל דבר יש יתרונות וחסרונות.

זהר פלד

New member
אויש נו באמת...

אני לא מדבר על להשאיר אותו פתוח באופן קבוע, אלא על לא להחזיר את הפוקוס באופן אוטומאטי לחלון הראשי. ובקשר לקיצורים... מה יותר נוח - לתת שני קליקים על נשיקה או לכתוב | נשיקה| פעמיים?

למעלה