שני דברים

שני דברים

ברצוני לברר איך אני מגיעה למרפאה של פרופ' אבי שדה לעשות בדיקת הפרעת שינה לבן שלי, האם דרך קופ"ח או באופן פרטי? דבר שני מה ידוע לכם על "הבית של תמר", הבנתי שהם נמצאים בשפעיים, והינו בי"ס מיוחד לילדים עם ADHD, האם מישהו מכיר, שמע? התחלתי הכל מחדש, בעוד שבוע יש אבחון TOVA כשלאחריה אבחון דידקטי, בדיקות דם, שמיעה, ראייה, המינון של הריטלין לא מספיק, כשלאחריה פגישה אצל ניורולוג ילדים וכו'. שיהיה לכולם המשך ערב נעים

עינת12

New member
למיקי - הבית של תמר

יש בשפיים ויש במשמר השרון. מספרי הטלפון: שפיים: 09-951-25-29 משמר השרון: 09-898-35-35

היי עינת

יודעת, קראתי באתר שלהם, מה שרציתי לדעת עם מישהו יודע/מכיר אולי לתת לי אינפורמציה על המקום. תודה

zivadina

New member
בתי ספר ופנימיות

שלום מיקי בת המקורית. קודם כל, ברכות על האבחון המסודר. אני מקווה שהפעם זה אצל פסיכיאטר טוב שייתן לכם את רוב התשובות, ובעיקר תשובות נכונות ומדוייקות שיביאו תועלת. שנית, אני מזמינה אותך להציץ בקישור המדור החדש שלנו: בתי ספר ופנימיות .

הבית של תמר, שמעתי הרבה דברים

טובים על זה שבשפיים. לגבי משמר השרון- הדעות חלוקות (בעיקר בשל אוכלוסייה) יכולה לספר לך, כי התקשרתי לשפיים בשבוע שעבר, לא רצו לדבר איתי בכלל- אין מקום.... התאכזבתי לא כ"כ ורק,מחוסר המקום- אלא יותר מהתגובה הקרירה ולא צפויה לה זכיתי.. מבחינה לימודית- המון מחמאות למקום. יש גם את "מרום" בכפר הירוק במתכונת דומה. הבעיה היא לא רק למצוא מקומות טובים כאלו- אלא להידחק פנימה...

עכשיו התקשרתי אליהם ו...../images/Emo10.gif

השנה אין שום סיכוי להעביר אותו לשם ובשנה הבאה לא פותחים כיתות נוספות והם מלאים, עם כן ילד יעזוב את בית הספר ויתפנה מקום, מדובר על כיתות ח'-ט'. חבל, כי זה המקום הקרוב ביותר אלינו ולא פנימיה. ידוע לכם איך אני יכולה להגיע ודרך מי למכון להפרעות שינה של פרופ' שדה ? בדיון שהיה פה עם פרופ' שדה המליץ בהחלט לעשות בדיקה לבן שלי ואין לי מושג איך להגיע אליו

אבי שדה

New member
מעבדת השינה של פרופ' אבי שדה

שלום רב, ניתן להגיע למעבדה ע"י פניה אישית לטלפון 03-6407327. ניתן למצוא מידע רב על המעבדה באתר http://www.tau.ac.il/~sadeh/clinic/sleep.htm בברכה, פרופ' אבי שדה מנהל המעבדה

למעלה