שני דברים

kick ass70

New member
שני דברים

קודם כל החרב של גוהן גוהן היה בכמה מצבים- סופר סאיין 2 והוא לא יכל לנצח את בו בכלל (גם לא מאגין בו) היה לו את המצב שהוא היה עם חרב זי ונהיה חזק יותר. אחרי זה הוא הפך למיסטיק גוהן. השאלה היא באיזה מצב הוא יכל לנצח אם בכלל את מאגין בו או אפילו את קיד בו (או אחד ממצבי הביניים של בו). צריך להתחשב בזה שבמצב שהוא הפך למיסטיק גוהן הרמה שלו הייתה שקולה לזאת של סופר סאיין 3-אבל אני חושב שהאנרגיה שלו לא נגמרה מהר-לא כמו שגוקו נלחם במאגין בו כסופר סאיין 3 (מה שיהיה מחר) אבל האנרגיה שלו נגמרה כי לא היה רגיל למצב הזה. ומה אם היה נלחם כמיסטיק גוהן עם החרב? (אפילו שזה בלתי אפשרי כי הקאיו סופרים הזקן לא היה יוצא והופך אותו לכזה....) עכשיו דבר שני: כשגוקו חלה במחלת הלב, אם היו נותנים לו סנזו בין?

Ruki V verh

New member
תשובה?

נתחיל מהשאלה השניה כי היא יותר קלה לא היה עושה כלום כי אם כן טראנקס לא היה חוזר אחורה בזמן עכשיו גוהאן בתור מיסטיק סאיין יותר חזק מגוקו סופר סאיין שלוש שגוקו מגיע לכוכב הסופרים קאיו הוא מבקש מגוהאן את החרב ושהוא מחזיק אותה הוא בקושי מצליח להזיז אותה לעומת זה גוהאן כבר שולט בה לגמרי ככה שהוא יותר חזק ושהוא הופך למיסטיק סאיין הוא מצליח להילחם בסופר בוו.

Ruki V verh

New member
תשובה

כמו שראו בפרק אתמול בערוץ הילדים גוהאן הוציא את חרב הזי עכשיו הוא מתחיל להתאמן איתה ועולה ברמה מהר מאוד עכשיו גוקו שהוא חוזר לעולם המנשמות הוא השנתנות מהירה לעולם הנשמות שמה הוא מוצא את גוהאן עם החרב לגוקו יש רעיון אדיר הוא לוקח אבנים ענקיות ומתחיל ליזרוק על גוהאן שיהרוס אותם עם החרב ואז הסופראים קאיו חושב על רעיון יותר חכם לקחת את המתכת הכי חזקה ביקום וליזרוק על גוהאן הוא מביא לגוקו את המתכת והוא זורק גוהאן נותן מכה עם החרב והיא נישברת מהחרב יוצא קאיו זקן מ15 דורות קודם לקאיו הזה יש יכולות קסם מיוחדות כי הוא עשה פיוז'ן עם מכשפה בעזרת עגילי הפורטרה עכשיו הקאיו אומר שהוא יוכל להוציא מגוהאן את היכולות הסודיות שלו ואחרי טקס ארוך גוהאן מנסה להפוך לסופר סאיין אבל השער שלו לא משתנה אך הכוח שלו גדול בהרבה משל סופר סאיין 2 האנרגיה שווה לפחות לסופר סאיין 3 אם לא יותר חזק הדרגה הזאת זה מיסטיק סאיין או שיש כאלה שפשוט יקראו לגוהאן מיסטיק גוהאן לא משנה.

Ruki V verh

New member
תיקון טעיות

מצטער שאני כותב מהר אני לא חשוב בקיצור עולם הנשמות ומשתמש בהישתנות מהירה

ssj38

New member
מוזר...

תמיד חשבתי שיש מיסטיק לא ידעתי שאומרים מיסטיק סאיין :huh: ואת שאר הדברים ידעתי.

Ruki V verh

New member
זה לא דרגה ממשית

כי רק גוהאן מגיע לדרגה הזאת בגלל זה אומרים מיסטיק גוהאן זה משהו מיסטי אבל אני מכיר את הדרגה בתור מיסטיק סאיין כי הוא ברמה אדירה בלי להיות סופר סאיין.

gokussj2

New member
האמת המיסטיק זה...

בכלל לא קיים, בסידרה הם לא אומרים את המילה מיסטיק אפילו פעם אחת. זאת לא רמה של סופר סייאן זה פשוט כוח עצום שהקאיושין הזקן נתן לגוהאן כתוצאה מהאימון. כשהוא מקבל את הכוח הזה הוא כמעט חזק כמו גוקו סופר סייאן 3 אבל יש עדיין פער גדול. גוהאן הצליח להילחם בסופר בוו כשהוא היה רגיל אבל אחרי שהוא ספג את גוטנקס ופיקולו הוא כבר היה יותר חלש ממנו לעומת גוקו שהצליח להתמודד איתו בערך שווה בשווה ובנוסף גוקו הצליח להתמודד ככה גם עם קיד בוו אז גוהאן עם הכוחות האלה עדיין פחות חזק מגוקו סופר סייאן 3. ולמי שקודם אמר על אם גוהאן היה משתמש בחרב כשהוא היה כבר מיסטיק , זה לא היה עוזר בכלל כי הסתבר שהחרב היא בכלל לא כלי הנשק החזק ביותר שיש, בסך הכל היא שימשה כלי ללכידת הקאיושין הזקן לפני המון שנים ובכלל אין לה כוחות מיוחדים האגדה על חרב הזי היא מי שישלוף את החרב יקבל את כוחות עצומים וכנראה שמדובר על הקאיושין הזקן ולא על החרב עצמה.

gokussj2

New member
האמת המיסטיק זה...

בכלל לא קיים, בסידרה הם לא אומרים את המילה מיסטיק אפילו פעם אחת. זאת לא רמה של סופר סייאן זה פשוט כוח עצום שהקאיושין הזקן נתן לגוהאן כתוצאה מהאימון. כשהוא מקבל את הכוח הזה הוא כמעט חזק כמו גוקו סופר סייאן 3 אבל יש עדיין פער גדול. גוהאן הצליח להילחם בסופר בוו כשהוא היה רגיל אבל אחרי שהוא ספג את גוטנקס ופיקולו הוא כבר היה יותר חלש ממנו לעומת גוקו שהצליח להתמודד איתו בערך שווה בשווה ובנוסף גוקו הצליח להתמודד ככה גם עם קיד בוו אז גוהאן עם הכוחות האלה עדיין פחות חזק מגוקו סופר סייאן 3. ולמי שקודם אמר על אם גוהאן היה משתמש בחרב כשהוא היה כבר מיסטיק , זה לא היה עוזר בכלל כי הסתבר שהחרב היא בכלל לא כלי הנשק החזק ביותר שיש, בסך הכל היא שימשה כלי ללכידת הקאיושין הזקן לפני המון שנים ובכלל אין לה כוחות מיוחדים האגדה על חרב הזי היא מי שישלוף את החרב יקבל את כוחות עצומים וכנראה שמדובר על הקאיושין הזקן ולא על החרב עצמה.

Ruki V verh

New member
היתרון של המיסטיק

זה שגוהאן לא מתעייף כמו סופר סאיין 3 ואני ראיתי את הסידרה ויש הרבה דברים לא הגיונים אני עדין חושב שגוהאן הכי חזק בסידרה.

linki252

New member
אני ראיתי את זה לפני...

כמה חודשים והם כן אמרו את זה, אני כמעט בטוח שזה גוהן אמר את זה

linki252

New member
חח, לא משהו נגדך

ולא לקחתי, אני סומך רק על עצמי ועל כוסיות שאני פוגש (לא כלל מיכל, אבל כלל הילה והשני בנות שפגשתי בים מאליאנס שנתנו לי שלוק מאייס-קפה שאני כמעט בטוח שהיה בו קצת חול...)

vegeta2

New member
תיקוני טעויות

גוהן זה כן משהו שמופיע בסדרה רק בגירסא היפנית מזכירים את זה.... מאיפה, אבל לעזאזל מאיפה הבאתם את זה שגוהן הכי חזק בסדרה? יש פה כמה שראו את כל הסדרה וגוקו הכי חזק בסדרה. למרות שגוהן עבר את הכוח של ס''ס 2 הוא לא חזק יותר מוג'יטה (גם כשוג'יטה לא ס''ס) כי וג'יטה יותר חזק מגוהן, ובטוח שגוקו כי גוקו גם יותר חזק מוג'יטה. בקיצר - גוהן לא קרוב להיות הכי חזק.

תשובה

מיסתיק זה מישאו שלו יחול לאפוך לה סור סיין אבל אחשאו גוהן מייסתיק בג'טי או יצליח

Gohan SSJ2

New member
איזה שטויות אתה מדבר

גם גוהאן בהתחלה בקושי הצליח להרים את החרב פשוט כבר יתאמן איתה גם אם גוקו היה מתאמן איתה הוא היה עושה את אותו הדבר

gokussj2

New member
דבר ראשון...

גם גוקו כשהוא לקח את החרב הוא הצליח להסתדר איתה. דבר שני גוקו סופר סייאן 3 יותר חזק מגוהאן בסוף דרגון בול זי וגוהאן יותר חזק מוג'יטה

vegeta2

New member
אמרתי ש....

גוקו יותר חזק מגוהן בכל המצבים, אבל גוהן הצליח להוציא את חרב הזי לא בגלל הכוח בגלל שהלב שלו טהור. וג'יטה לעולם לא היה מוציא את חרב הזי. אבל וג'יטה יותר חזק מגוהן, ולא בגלל שהוא הדמות האהובה עלי.. זו עובדה קיימת. גוהן כמעט מת בקרב נגד בוו, ווג'יטה הרג את עצמו.. אבל כשוג'יטה חזר לחיים הוא התחזק בהרבה (כי סאייאנים מתרפאים הם מתחזקים, במיוחד אחרי החזרה לחיים) וכך הוא שוב עלה על כוחו של גוהן. היו רגעים בסדרה שגוהן חזק יותר מוג'יטה וגם מגוקו, אבל בעקרון וג'יטה יותר חזק עד סוף הסדרה וגוקו בטח שהכי חזק. תקלטו >_>

למעלה