שני דברים

dark phoneix

New member
שני דברים

האתר נראה בסדר אבל רקע שחור או רקע חללי יתאים יותר. דבר שני מה זה פרויקט האותיות. בנוסף לאתר סטארגייט הישראלי מגיע צוות SG משלו, אז אם למישהו יש רעיון לארבע או חמישה דמויות, אחת גאולד, לציור קריקטורי. כמובן קול הדמויות יהיו ישראליות, כולל המונד, נעברת אותו לאלוף בחיל האוויר. אז לרעיונות לתלות הודעה.

kinspirit

New member
המממ...

בכל הנוגע לרקע לאתר - כבר היו דיונים רחבים (מאוד מאוד) בנושא, ולאחר נסיונות רבים הגענו למסקנה שככה זה נראה הכי טוב. אתה יכול לפרט מה כוונתך בקשר לצוות SG1? זה נשמע מסקרן אבל אני לא בטוחה שירדתי לסוף דעתך.

dark phoneix

New member
מה שחשבתי שזה יהיה נחמד אם

יהייה מעין קריקטורה של צוות SG ישראלי לדוגמא SG-I לישראל. או כלוגו או בעתיד מעין סרטון קטן כ INTERO או פשוט לייחד את האתר.

kinspirit

New member
*עדיין תוהה*

המממ...האם אני מבינה נכון, מהודעתך, כי אתה מצייר קריקטורות? האם אתה מתכוון למשהו הומוריסטי, כאילו דמויות סטראוטיפיות ישראליות שיהיו צוות SG? (כמו המערכון הזכור לטובה שגידי גוב עשה בלילה גוב, לפני שנים, על צוות "משמר המפרץ" הישראלי).

dark phoneix

New member
לא ממש אני נוטה כיוון אנימציה

אך אני מצייר, ועשיתי קריקטורות בתיכון, ולא התכוונתי בהכרח סטריאוטיפיות, אבל משהו בכיוון. למשל להפוך את הצוות הקיים לגרסאות ישראליות כמו את קרטר למישהו שמתלהב מכול פיסת טכנולוגיה ויודע ולומד הכול עליה ואישית אני מכיר כמה כאלו. במקום ג'ק אוניל לא חסר לנו לוחמים שלוקים טיפה באינטליגנציה אך הם שועלי קרבות ותיקים. במקום טאילק אפשר את הרצינים שלא מביניים בדיחה. ובמקום דניאל תולעת ספרים שמסתבר שהיא גיבור. וכו'.

למעלה