שני דברים

שני דברים

צילום שניזכרתי שלא הראתי לכן, זה אחד. תרגישו בנוח להגיב. דבר שני וחשוב יותר הוא האתר הזה. האתר הוא של צלם שבטח תזהו הרבה מהתמונות שם אבל אף פעם לא שייכתן את התמונות אליו. רבות מהעטיפות של הדיסקים של פינק פלויד, לד זפלין ועוד המון מוזיקאים (אתניקס בין היתר) הן פרי מוחו הקודח ומצלמתו הנאמנה של הצלם הזה. פרט מעניין נוסף, הצלם לא משתמש לעולם בטכניקות של מחשב, כל הדברים שמצולמים נמצאים במקום שבו הוא צילם ברגע שבו הוא "סחט את ההדק" (אפילו החזיר השמן המעופף מהדיסק אנימלס של פינק פלויד) אני בטוח רובכן תהנו ממנו. (ההודעה נכתבה בלשון נקבה אולם מיועדת לשני המינים כאחד)

עוד שני דברים

בקשר לצילום שלי, אני ממליץ להסתכל עליו כשהוא קטן דבר שני הכתובת שנתתי לכם מקולקלת. אני אתן אחת אחרת (אותו אתר)

Dying degrEe

New member
זהו שלא בדיוק החלטתי..

התמונה ממש יפה אבל אני לא יודעת כנראה בגלל שהיא לא ממוקדת על שום דבר בצילום זה דיי מעצבן, היית יכול גם לעשות עומק שדה וששני הדברים שצילמת ייראו בפוקוס. במקרה של תמונות כאלה שאני לא מסוגלת להחליט איך נראה יותר טוב, אני מצלמת כמה פעמים ומשתמשת בכמה טכניקות כי בסוף אני ממש מצטערת על זה. ואז בוחרת את התמונות האהובות עליי. אגב, מה פשר הציור מאחורה..? כי הוא לא מוצא חן בעיניי ואם הייתי אני מלפני 10 שנים הייתי בוהה בו ואז חולמת עליו בלילה שהוא רודף אחרי.

ליטל היקרה :)

אני אספר לך את הסיפור על הצילום. צילמתי את דנה הבת דודה שלי כשהיא משחקת עם אחיה הגדול (בן ה10) כשצילמתי הם היו תוך כדי תנועה ותוך כדי משחק, נישכבתי לידם על המזרון וצילמתי. הפוקוס היה פחות או יותר שרירותי כי הם זזו כל רגע. פשוט רציתי ללכוד את הרגע המאושר הזה של המשחק (גם אני פחות או יותר נכנסתי איתם למשחק). "לחצתי על ההדק" בלי הרבה מחשבה, רק רציתי לתפוס אותם. כשפיתחתי את התמונה פתאום מצאתי שם את הציור שלי "נדחף" לתוך התמונה. התוצא הייתה מעניינת לדעתי. אולי אני אצלם אותו בצבע ואראה לך. זה ציור טוב.

אני אהבתי את התמונה

והציור מאחורה כאילו, לפי דעתי, מטיל אימה מאחורי הילדה הקטנה והחביבה. מצד אחד, כאילו עוד שניה הוא יתקוף אותה ומצד שני הוא שומר עליה, משגיח. זה מה שאני הצלחתי לראות. נון בתים: האתר באמת יפה תכנסו אליו. הציור מאחורה מעניין מאוד(אני ראיתי אותו במציאות בצבעוני), שוודי תעלה אותו לפורום בהזדמנות.

Dying degrEe

New member
שוודי יקר,

קודם כל הבנתי את כינוייך הביזארי משהו תודות לשכני המדליק ערן. אבקש שתסביר איך בדיוק החזיר שעל עטיפת אנימלס מרחף באוויר בין הארובות ללא עיבוד מחשב. דרך ראייתי, כיוון שזה לא הגיוני שהחזיר בגודל של חלון במפעל ושמינית מהארובה, החזיר הכי גדול שראיתי היה בגודל של פרה וגם היא לא הייתה בגודל של חלון, חייב להיות כאן שימוש בטריק. ההגיון לשלטון קיבלת בתחת! שלך באהבה חופשית,

למעלה