שני דברים...|

gayatri

New member
שני דברים...|../images/Emo60.gif

קודם כל נראה לי שמצאתי את העוגן שלי!! כן כן מזל טוב לי.... ואם זה מעניין אותך אז העוגן הוא שאני חולמת שאני מחכה למשהו או מישהו ומחכה ומחכה ובסוף נרדמת! דבר שני... איך אפשר לדעת שהקרנה חוץ גופנית היא אמיתית? כלומר איך אפשר לדעת אם באמת יוצאים מהגוף או שסתם חולמים שיוצאים מהגוף? תודה גאיה!

SaberTooth

New member
האמת שקשה לדעת...

ביחוד אם משתמשים בשיטה שפירסמתי בשרשור אחר... בעיקרון בקרנה אסטרלית אמורה להיות הרבה הרבה יותר צלולה ומודעת מחלום צלול, שנית מידת המוחשיות שבהקרנה אסטרלית היא גבוהה יותר, ובנוסף אתה/את יכול/ה להישתמש בחוש המישוש יותר מאשר בחלום צלול.

Chav

New member
לא רק זה

בחלום צלול ש´מתחזה´ למסע אסטרלי רואים הרבה דברים לא הגיוניים. אפשר לכתוב משהו על פתק, לעשות מסע אסטרלי, ואז לבדוק מה כתוב על הפתק כמה פעמים

LucidDreamer

New member
האם התכן חצלול וגם הקרנה חוץ גופית?

לפני שבועיים היה לי חלום צלול (הזכרתי אותו כבר בפורום) אני יודע שהקרנה חוץ גופית צריכה להתרחש בבית או במקום מציאותי אבל היה לי חלום צלול שהוא לא היה כל כך הגיוני ומציאותי למרות שהוא התרחש במקום שקיים (ליד הבית שלי) אבל רוב החלום הצלול שלי ניראה כאילו אני מסתכל מהצד על עצמי מבצע את מה שאני פקדתי לעשות בחלום הצלול (זה כמו שמסתכלים בטלוויזיה על מישהו מהצד). בעיקרון זה היה חלום צלול שאני שלטתי בו והכל והייתה לי צלילות מצויינת וגבוהה מאוד (לדעתי, אני גם הצלחתי להאריך את זמן החלום בעזרת שיטת השיפשוף ידיים לפחות 5 או 6 פעמים, וזה מה שגרם לי להמשיך לישון וישנתי באותו לילה 15 שעות רצופות) זה היה כאילו אני מסתכל על עצמי אבל שאני מסתכל על עצמי אני יכול לשלוט בהתנהגות ובמעשים אבל לא לראות את זה משדה הראיה שלי (כמו במשחק שאתה הולך ויורה על אנשים אבל אתה יכול לראות את כל גופךמשדה ראיה אחר) יכול להיות שחלמתי חלום צלול אבל בחלום צלול הזה גם יצרתי מן הקרנה חוץ גופית כלשהי שנימצאת בחלום עצמו ?

wee man

New member
סורי- זה חלום צלול...

יש הרבה חלומות שהם כאילו במבט שלישי כזה. חוויה חוץ גופית זהשאת יכולה לראות את עצמך אמנם אבל הגוף שאת רואה ישן ולא זז. הגוף האסטרלי שלך זז.

LucidDreamer

New member
wee man

הלו אני בן לא בת למה אתם חושבים שאני בת הניק שלי לא מרמז על בת בכלל

wee man

New member
אני יודע שאתה בן!!

בזמן שכתבתי את ההודעה לך בחלון אחר קראתי הודעה של מישהי אחרת, סורי אח שלי.

fleure

New member
You Know For Sure

\because in Astral projection you are fully awake and aware and maintain your consciousness and sensory perception and can also control your movements and see your body aspleep. I have had that happne to me. you can also go through physical barriers such as walls. If it happens you cannot misunderstand it for a dream not even a lucid dream. Hi there I am new here.

למעלה