שני דברים

avigal23

New member
שני דברים ../images/Emo26.gif

ראשית,היום כאשר גלשתי באינטרנט,באותו זמן גם האיסיקיו פעל והמדיה פלייר פעל כאשר צפיתי מתוך האינטרנט במשהו. ןאז פתאום הופיעה לי הודעה שאין לי הרבה זיכרון וזה יפסיק לי פעולות אחרות... אבל בדקתי יש לי בכל כונן לפחות ג'יגה אחד פנוי,אני לא מבינה מה קרה. דבר שני-עשיתי סריקה עם הספייבוט ויש לי דברים שבאופן קבוע אחרי גלישה באינטרנט יופיעו. הוספתי תמונה שתראו מה זה ומה הסיבה או משהו כזה שזה נותן.... מה זה? ואיך לגרום שזה לא יבוא בכל גלישה שלי באינטרנט

לינק

New member
זיכרון זה לא על ההארד דיסק

זיכרון זה לא הג'יגה על הכונן, אלא משהו אחר שמותקן במחשב. חלונות לא ממש יודעת לטפל טוב בזיכרון אז מומלץ להשיג תוכנה שעושה את זה (לא ממש עובדות) או פשוט לא להפעיל הרבה דברים בבת אחת. אני לא ממש בטוח מה ספייבוט מצא (לא מכיר) אבל הצעתי - למחוק. זה נראה כמו משהו מיותר ולא חשוב שיכול רק להזיק

mop666

New member
תקני עוד ראם או שתיגנבי למישהו

מהמחשב זה יפעל כמו בובה חחח סתם קקי האקס פי גונב מלא אחוזים מהמשאבים והזון אלרם והנורטון גם ותפתחי עוד איסיקיו ואיימיש ועוד משהו והמחשב מקבל שיתוק תנסי לכבות קצת תוכנות או שתוסיפי ראם

uzi2

Active member
ממליץ לעדכן את SpybotSD

מהתמונה נראה שהגירסה של SpybotSD היא לא החדשה ביותר, וזה חשוב, כי בגירסה החדשה (תחת immunize), יש הגנות כנגד נסיונות באתרים מסויימים לשתול כל מיני פרזיטים.

למעלה