שני דברים...

ORIKA

New member
ולסיום...

עוד תמונה לא קשורה אתמול צילמתי בים

S H I L G I

New member
חזרתי../images/Emo4.gif../images/Emo29.gif

אוקי אז קודם כל התוצאות של מקצה 70 במקום הראשון איזה ילד מכפר ביאליק ה********* במקום השני (כרגיל) טל רחמים על פוצ'יני במקום השישי (או החמישי?) דין על אקו ועכשיו מה היה הגעתי ב-2 וישר לקחתי את נורה וניקיתי אותה (ופשתי את ירדן ודורון שקצת עזרו לי-תודה נשמות!) ואז שטפתי אותה קצת במקומות שהיא די התלכלכה ונייתי לה משהו שהיה לה מעל הזנה אבל הלוא לא בדיוק רצה לרדת
אח"כ קשרתי אותה בחוץ שתתייבש ואח"כ הלכנו תמסלול ואז איכפנו אותה (אני ושלי עזרה לי כדי שילך מהר) והלכנו שם לראות פגשתי/ראיתי את: דורון ירדן ינקו סתיו אבישג טל דין אוקי אז קיצר איך היה לי.. ביימום בהתחלה הילה המעצבנת חיממה אותי והיא אמרה לי לעשות טרוט וקאנטר.. אז עשיתי ואז אמרתי לה שהיא נורא לחוצה והיא אמרה לי שאם אני אמשיך טרוט היא תמשיך להיות לחוצה אז הבנתי מזה לעבור להליכה ואחרי כמה זמן הויא אומרת לי "נטעעעעעעעעעעעעעע למה את בהליכהההההההההההה?!?!?!?!?!" ואני כל כך התעצבנתי עליה אח"כ קפצנו איקס, אפרייט ואוקסר.. ואז נכנסתי, היא טסה לי בצורה לא נורמלית.. אחרי 1 לא הצלחתי למצוא דרך להכנס ל-2 אז עקפתי את 5 וכמעט העפתי אותו..חח אחרי שיצאתי מ-7 היא פשוט ישר כיוונה ימין ל-8 אז ניסיתי לכוון אותה אבל היא סירבה אז בגלל שהייתי לחוצה כי היא טסה אז נכנסתי שוב לא טוב והיא שוב סירבה לי.. ו..זהו נראה לי

S H I L G I

New member
אה וראיתי את גנית../images/Emo29.gif

היא נתנה לי פלייר של הקייטנה הזו..

S H I L G I

New member
אח שלי צילם 2 תמונות../images/Emo29.gif

אחת טובה אחת לא אני אשים את הטובה קודם

הי אני פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוקי......... היה לא משו! בהתלחה נכנסתי והיה לחי סיבוב נקי עם הזמן הכי טוב ומהיר ואז בג'אמפ אזארו הפיל בשני ובשלישי ואיבדתי את המושכות ובמקטום לפםנו שמאלה הוא לקח ימינה ורץ החוצה מהמגרש לא היה לי במה להתנגד אז וויתרתי הצדעתי לשופטים וביקשתי סליחה (זה מאוד לא מכובד!) אבל אני הרוכבת היחידה בכל היום הזה שהצדיעה לשופטים אז סלחו לי חחח היא אמרה לי פעמיים כל הכבוד על ההצדעה ובזמן שהיא נתנה לי את הרוזטה הוורודה והיפה של המשתתף היא סיפרה לי שהבחורה שאזארו היה שלה פעם חוזרת לארץ עוד מעט והיא ממש מתגעגעת אליןו ושהיא כבר מתכננת את הביקור אצלינו חחחח היה נחמד חוץ מהקטע שממש חיכיתי לראות את שי ולא יצא דורון נעלמה לי פתאום ולא יצא לי לךתת לה תתמונות או להצטלם איתה.... וזיהו.... ראיתי את ירדן את אבישג את נטע את דורוניט ו... זיהו! הייתה תחרות ממש בסיידר וגיליתי שענף הסוסים בארץ נמצא ברמה נמוכה מאוד!.......... אני ממש חושבת שצרייכם לתת גירוד וניקוד על סגנון כי אחרת המצב לא יהי טוב!!!! דין!!! כל הכבוד ילד! חח אני ודין התחלפנו תחרות שעברה הוא לקיח רוזטה וורודה ואני תכתומה והפעם הפוך חחחח טוב תמיד רציתי תוורודה הזאתי!................. ודורוני דפקה מסלול מדהים (חוץת מהפלה אחת מציקה!) וצילמתי אפילו בווידאו! אמממ........ לא אכלתי כלום כל היום ועכשיו אמא שלי כבר מתעצבנת עלי..... אז זזתי ביוש!

TauraMan

New member
מותק!../images/Emo20.gif

כל הכבוד על הנימוס!!
העיקר שנהנת! מה זה רציתי לראות אותך... באסה... המסלול שלי? מדהים? חחחח סביר זה הכי הרבה שאפשר להגיד עליו.... או עמוק מדי או רחוק מדי... חפיף.. יש הרבה מה לשפר לשנה הבאה.. מה שנקרא : ,ושנה הבאה על דיזל" חחח
ואנחנו לוקחים את הרוזטות הורודות מחר... ובאמת הרמה של הרוכבים בארץ דוחה.. כל כך הרבה מאחורי התנועה ומשיכות בפה.. סוסים מסכנים.(לא שאני יכולה לדבר אבל לפחות לא הכאבתי לו בפה או בגב בזמן הקפיצה..)

יש תמונות אבל

כמובן שייקח להן 5 ימים להגיע בעעעע דורוני לאן נעלמת!?!??!?!?!?!?! היום בבוקר אמא שלי מוציאה לי מהארון מכנסיי רכיבה לבנות שבחיים שלי לא ראיתי! חחח היא אמרה שכשהייתי קטנה הביאו לי אותן והן היו ענקיות אז מדדתי והן היו בול מכנסיים מזה יפות ומיוחדות! ממש אהבתי רכבתי איתן (למרות שאני שונאת שונאת להתחרות עם לבן!) וכולם אמרו שהן מכנסיים יפות חחח אילן אמר לי שזה הישג מאוד טוב לעונה ראשונה...להגיע לאליפוץ הארץ ועוד לעלות לג'אמפ אוף! היה ממש בסיידר ואני מצטערת על זה שלא רכבתי עליו אתמול היה לו פשוט כל כך הרבה מרץת אילן אומר שזה מהתוספי אוכל טוב כנרהא.................. וביום ראשון אנחנו מביאים סוס חדש! אני ושיר הלכנו לראות אותו הוא חמודיייייייייייייייייייייייייייייייייי הוא שחור אפור כהה כזה עם פנים יותר בהירות..... הוא מתוקי שחבל"ז! שיר התאהבה בו! הוא מיוחד בדרכו הלא מיוחדת... זה מה שאמרנו עליו! חחח הוא ממש רזה אבל וחייב לעבוד תהליך שיקום זה הסוס פרוייקט שלי מיום ראשון........... ובאמת היו כל כך הרבה אנשים שלא התחברו לאוכף בכלל (טוב אני לא יכולה לדבר על הגודזילה אבל הוא ממש רץ כל המסלול עמדתי על הרגליים-שלא נדבר על התחת!) ואילן אמר שזה פשוט בושה שבמסלול 90 היו כאלו שעברו לטרוט כדי להחיליף רגל בעעעע התחלנו לצחוק שם באמצע ה90 היו קטעיםםםםםםםםםםםםםםםםם ושיר ולידר התקשרו אלי (לפאלםון של אילן כי הפאלפון שהיה איתי שבק!) וגם אחורי זה דיברתי עם שיוש! נטע חייגה לי ונתנה לי שי-את נשמעת מזה עדינה כזאתי! חח לא נורא-עונה הבאה ב90 (אילן החליט! חחחחח הוא מצחיק הבן אדם!) ואני עדיין באקסטזה של המקום ה5 מאליפות הצפון!!! חחח

TauraMan

New member
כן! נכון היה שם אחד שעבר לטרוט../images/Emo20.gif

כדי להחליף רגל... חחחח בעיה שלו.. אבל הוא עשה נקי בסוף... אבל עזבי את ההחלפות רגל היו אנשים שפשוט לא ידעו לרכב... ממש! תתחדשי על הסוס!! נשמע מתוק
אנחנו הלכנו ישר אחרי המקצה שלי הורדנו ציוד והעלנו את הסוסים(שטפתי את טאורה שהגענו לקיבוץ ורוזטות אני אקח מחר)

Shai Felton

New member
../images/Emo174.gif

אני לא עדינה! להרגיע!
מביאים לכם עוד סוס?????? איזה &%*&#%!!!!!! והפלאפון שלך באמת %^#%&E%!!! כמעט רצחתי מישהו! ואת ישבת שם... אוךךךךךךךךךךךךך חרעעעעע!!!!!!!!! קקה! בלעעעעעעעעעכככככס!!!!
תמצאי ת'פלאפון הנורמלי כבר!
שנה הבאה 90? אני בכלל אל אתחרה שנה הבאה! (נראה לי)

krin88

New member
הירידה לטרוט כדי להחליף לסוס את

הקאנטר זה לא הדבר הכי נורא שהיה שם (למעשה זה בכלל לא נורא, טוב שהרוכב יודע מתי הסוס שלו הפוך ואיך להחליף לו רגליים , לא כולם עושים פליינג ציינג לבד....) אבל אולי ראיתם את הרוכבים שבעטו בסוסים ללא בושה? או רכבו עם חולצות בטן? או עם עניבות מגוחכות? או אלה שמשכו לסוס שלהם את הפה כאילו אין מחר? או שעשו ברל ריסיינג לפני המריצה? תאמת, התחרות ככל לא נראתה טוב... טוב ממה שאני הבנתי שנה הבאה משנים מאוד את הכללים ואת הסדר של הענינים אז אני מקווה שיהיה יותר טוב...

MusTanG GT

New member
חחחחחח מה את\ה מדבר\ת שטויות...

מי את\ה? יש סוסים שלא לימדו אותם להחליף רגל בקאנטר ולרוכבים אמרו לעבור לטרוט אני מאד מצטער שלא כל הסוסים יודעים להחליף רגל בקאנטר כמו אזארו... ועוד כל מיני סוסים... וחוץ מזה מה ההבדל בין רוכבים של 90 של 80 ו70 , הגובה?מה? זה רק עדיין מן אימון זה לא גביע העולם אז אם יש אנשים שמחליפים רגל זה לא נורא...

MusTanG GT

New member
אה היי לידר...............

מה כבר עשית מרוכבים של 90 אלופי העולם שהם צריכים לדעת להחליף רגל בקאנטר...............................

למעלה