שני ב-

oO nam nam Oo

New member
פרק יפה../images/Emo13.gif ראיתי אותו כבר../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

ממש מזמן
לא ציפיתי לקטע שאדיסון הייתה בהריון ממארק
ולא זוכרת כ"כ מה היה כבר

4hilla4

New member
מדהים!!!!

פרק ממש יפה!... חבל לי על אבא של ג'ורג :( וואי אדיסון התנקשה עם אלכס!!! ( לא שזה היה כזה צפוי.. אבל עדיין טוב שזה קרה!!) ואו! שוקר אדיסון היתה בהריון??? טוויסט יפה.. מסכנה איך שהיא כמעט בכתה.. *היא בוכה הכי הרבה במהלך הסדרה הזאת... חבלל... תנו לה להיות מ-א-ו-ש-ר-ת!! ברק נשבר.... איזי הייתה טובה... וגם ביילי!! = מעולה..= לא ידעתי שלבן שלה קוראים ג'ורג! קיצר= פרק= אבל חבל שהרסו לנו בתקציר לפרק הבא... לא נורא...

את מתכוונת בפרומו ? עוד לא ראיתי אותו

אבל אני בשוק שהם שמו את זה. לא יעזור, יס ממש טובים בלספיילר...

פרק טוב.../images/Emo129.gif

הנשיקה שלהם הייתה מוזרה, פדופילית כזאת. '-' איזי חמודה, הדמות שלה התייצבה, אהבתי. גם קאלי וג'ורג' חמודים. חבל לי על אבא שלו, כ"כ לא הוגן. סה"כ פרק טוב.

LeRanch

New member
פרק ממש יפה!!

נתחיל מהסוף שהיה מצמרר ומדהים בו זמנית - ניתוק האבא מהמכשירים והעצב שחשו כל הדמויות - משחק מצוין של כולם. היה כ"כ עצוב לראות את ג'ורג' מחליט החלטה כזאת
ביילי ממש עצבנה אותי כשהיא אמרה לאיזי שהיא לא מסכימה לה לנתח כי היא שוב נקשרת רגשית. ראבק היא הצילה לה ת'חיים!!! מרדית'-דרק-נחירות - כ"כ נמאס. גם הקטעים של מרדית' ואבא שלה היו מרדימים
חוץ מהקטע שאיזי וכריסטינה משוות ביניהם
היה נחמד לראות שברק הוא זה שנכנע לכריסטינהXD הייתי בטוח שהיא תיכנע..

slayer510

New member
פרק טוב

ב- Sneeze קלארק קיבל יכולת חדשה והיא נשיפה חזקה. איך אני אוהב פרקים שהוא מקבל כוחות חדשים

LeRanch

New member
חחחחחחח פרק מגניב../images/Emo6.gif

"לקלארקי יש נזלת?"XDDDD לויס מלכההה
סוף סוף מתחילים להראות אותה כותבת
הכוח החדש של קלארק מגניב
סוף סוף הכניסו את אוליבר לתוכנית
יאללה בלאגןןןן!! חשבתי שדווקא זה לא הוא שחטף את לקס.. אבל שיהיה. למה לאנה לא מתה? ראבק מה אני מבקש שקצת אש תשרוף אותה?

חביב+

הפרקים האחרונים עולים לי על העצבים, הם כבר לא מצחיקים כמו פעם אלא הופכים למיני דרמה. למרות שאהבתי את כל הסיפור עם קני, נותנים לו קצת יותר זמן מסך בסדרה. ובכלל לא הבנתי את הקטע בסוף - לארי אומר לאבא שלו שיש לו תמונות רק של שני האחים האחרים שלו במשרד, ומחליקים את זה ?! זה בכלל לא מצחיק, זה עצוב.

אבל זו קומדיה, זו התפקיד שלה.../images/Emo129.gif

לצחוק על דברים שבחיי יום יום לא מצחיקים, או לצחוק על ארועים ספציפיים בחיים בצורה מוגזמת. לא יודעת, ככה אני רואה את זה. אבל באמת הסדרה הפכה למיני דרמה. מעצבן.

למעלה