שני ב-

היה נחמד../images/Emo13.gif

דני וג'ורדן ממש חמודים
חחח קרע אותי-אני יהודי ואני היחיד שיש בו את רוח החג
(או משו כזה
)

LeRanch

New member
פרק חמוד../images/Emo3.gif

אהבתי את העלילה של דני וג'ורדן. הם נראים טוב יחד משום מהXD וגם מאט עם כל הרצון שלו שכולם יאהבו את חג המולד ואף אחד לא מצליח להתחבר לזהXDDD ועאלק אחרי הנשיקה בקטע של חדשות 60: סיימון: "היי אני סיימון." הרייט: "היי אני מאט. אה הרייט."

4hilla4

New member
פרק' טוב...

אהבתי את הרצון של מאט להכניס את רוח החג... פרק יפהה :)

kml4e

New member
../images/Emo204.gif

הקטעים עם מרידית ודרק היו מצחיקים חח...הוא כזה מסכן !! וכ"כ התאים לה הנחירות! חח ברק וחברה שלו שכחתי איך קוראים לה יש להם קשר ממש מצחיק חעחע המשפחה של גורג כזו חמודהההההה ומה קרה בין אדיסון לדוקטור השווה? שגם את שמו שכחתי...של פלסטיקה והמבטים בסוף היו כאלה טעוניםםםם אה כן...וזה היה כזה ברור שאיזי תתרום !! וכל הכבוד לה שזה אנונימי...

4hilla4

New member
../images/Emo58.gif אם את רוצה לדעת...

טוב בהתחלה היא בגדה במקדרימי עם מקסטימי. ובפרק הבא את תראי שהיא היתה בהריון מסלואן אבל היא לא רצתה ילד איתו היא רצתה עם דרק ולכן היא הפילה את התינוק. וגם בפרקים הבאים היא תציב לו אולטימטום של 60 ימים- אם הוא עובר 60 ימים בלי סקס אז היא תהיה איתו.

קובי221

New member
פרק מעולה!

קודם כל, כל המקרים בפרק היו חמודים! המקרה של העקמת- פשוט מדהים. המקרה הכי מעניין של הפרק... אהבתי שהילדה השפיעה עליה להפקיד ת'צ'ק. ועוד יותר שהיא הולכת לממן את הניתוח! פשוט... איזי
המקרה של אבא של ג'ורג'- סביר. אבל מה שהדהים היה, ג'ורג'-קאלי הנשיקה והפיגור...
התינוק גריי- נחמד. לא התעמקו בו יותר מידי. היחסיים של מרידת' עם אביה לא מעניינים! הקטע של מרידת'-שפרד ישנים ממש דפוק. ועוד יותר שהיא מתלוננת על הפה שלו
כשהיא מפריעה לישון! אהבתי את הקטע שכריסטינה שולחת אחרים לשאול על היד של ברק והיא לא שואלת! שומרת על כבודה
סה"כ פרק נחמד. נראה לי שהפרק הבא יהיה יותר מותח.

snier1991

New member
פרק משעמם

פשוט עצוב אין כריסטינה והסדרה מדרדרת(וכשיש היא קופצת ברמה "הוא נחמד אני מבקרת אותו ביום כיפור") לא הבנתי את הקטע של חלק א כאילו חלק א' של מה לא היה מתח או משהו שזה יהיה חלק א

LeRanch

New member
פרק יפה../images/Emo9.gif

קאלי וג'ורג' חמודים.. הקטע עם הצרחות והנשיקה היה מצחיק
מרדית'-דרק: בוווורינג
כל משחקי הכוחות של כריסטינה וברק גם התחילו לשעמם.. אלכס, אדיסון והכמעט נשיקה - כ"כ מתבקש!! איזי - מלכה

למעלה