שני - ברוק חוזרת לסורה ?

Indiman1

New member
שני - ברוק חוזרת לסורה ?

טוב, אז התקוות שלי שברוק תתחרפן וטספני תחגוג התבדו (ראו שרשור של הפרק הקודם..). גם חשבתי שהסופה הזו תעשה משהו למישהו, כמו שטיילור קיוותה שברוק אולי תתבע בים או משהו
, הרי זה בדר"כ מה שקורה באופרות סבון. תמיד כשיש סערה, קורה איזה משהו מפתיע. ומה קורה בסוף - ברוק מצדיקה כרגיל את כל מה שסטפני אמרה עליה, "שוברת את החוקים" (שטיילור ממש ניסתה לשמור עליהם ולא התפתתה לשכב עם רידג'!!), באה לפני הזמן ומפתה את רידג' במקלחת. רק חבל שזה נגמר לפני שהם עשו משהו

S c a r l e t t

New member
מישהו ציפה למשהו אחר ממנה../images/Emo35.gif

הרי זה היה ברור שסטפני צודקת וסקס הוא הדבר היחיד שחולף בראש הבלונדיני של ברוק (סליחה, "הכריש הבלונדיני, טורף הגברים"
אם יורשה לי לצטט). וטיילור המקסימה
, כ"כ השתדלה, כשהיא ראתה שהעניינים מתחילים להתחמם היא פשוט נכנסה הביתה והחליפה את הבגד ים, כשהיא שמה לב שהיא ורידג' עלולים להיסחף היא פשוט עצרה את זה והלכה. כזאת ישרה ומתוקה! הוא פשוט חייב לבחור בה!! גם תקוותי היתה שברוק תטבע בים, אבל מהיום הראשון של הסדרה התקוות שלי לא מתממשות אז למה שזה יקרה הפעם?
כמובן, ברוק מגיעה לבית החוף בלילה, ואפילו לא הספקתי להגיד פורסטר והיא כבר היתה עירומה ובתוך המקלחת. אני מאוד מקווה שרידג' יעצור את זה לפני שיקרה משהו, ואם לא אז שהוא יטבע בים! מגיע לו!
אריק פשוט מעצבן! עדיף היה שהיינו רואים אותו פעם בשבוע עם איזו שורה שהוא זורק לאוויר, מה פתאום התחלנו לראות אותו במונולוגים לסטפני כל יום, אפילו צ'אנס להגיב הוא לא נותן לה

למעלה