שני בליגת העל

רז 1978

New member
עירוני קריית שמונה – בית"ר ירושלים

יום: שני
שעה: 19:30
אצטדיון: קריית שמונה
שופט:דניאל בר נתן

מפגש מעניין בין שתי קבוצות שטרם נוצחו העונה

קריית שמונה מוליכה את הטבלה ערב המחזור עם 16 נקודות כאשר המשחק היחיד העונה בו היא לא ניצחה היה במחזור הראשון נגד מ.ס אשדוד באצטדיון הי"א, משחק אותו היא סיימה בתיקו 0-0

בית"ר ירושלים כאמור לא נוצחה העונה אך היא ניצחה רק ב 2 משחקים כאשר בשני משחקי הבית האחרונים שלה היא שמטה יתרון וסיימה בתיקו 1-1 וזה מה שמנע ממנה להיות יותר קרובה למוליכה מהצפון ובמקום להיות קרובה אליה בפער של 2 נקודות מה שהיה הופך את המשחק הזה למשחק עונה היא במקום זאת רחוקה ממנה בפער של 6 נקודות

מפגשי עבר:

עד היום נפגשו שתי הקבוצות 14 פעמים והמאזן בינהן:

7 ניצחונות לקריית שמונה
4 ניצחונות לבית"ר ירושלים
3 תיקו

ההימור שלי: 2-2

רז 1978

New member
הפועל ת"א – מכבי ת"א

יום: שני
שעה: 20:50
אצטדין: בלופילד
שופט: רועי ריינשרייבר
שידור ישיר: ערוץ 1

הדרבי התל אביבי הגדול שלמען האמת גדול פחות משנים קודמות בגלל שהמשחק הזה הוא לא ממש משחק צמרת כיוון שהפועל ת"א בעונה בינונית מדורגת רק שישית ואילו מכבי תל אביב מדורגת שנייה בפער של 5 נקודות ממנה ואם היא תנצח את יריבתה היא תברח לה ל 8 נקודות

הפועל אמנם היא הביתית במשחק הזה מה שאומר שיהיה לה יותר קהל אוהדים במשחק הזה מאשר ליריבתה הצהובה אבל בכל זאת מכבי טובה בהרבה מיריבתה העירונית העונה

מכבי תל אביב נוצחה רק פעם אחת בלבד העונה נגד הפועל באר שבע וביתר המשחקים היא ניצחה מה שאומר שהיא טרם סיימה משחק בתיקו העונה

האדומים ניצחו העונה ב 3 משחקים אך הפסידו בשניים והם כאמור רק במקום השישי ערב הדרבי וכל רצונם העונה זה להגיע לפליאוף העליון

מפגשי עבר:

עד היום נפגשו שתי הקבוצות 145 פעמים במסגרת הליגה והמאזן בינהן:

47 ניצחונות למכבי תל אביב
46 ניצחונות להפועל תל אביב
52 תיקו
הפרש שערים: 148-164 למכבי ת"א.

ההימור שלי: 0-3 למכבי תל אביב

רוסב

New member
לא כל ערב אלופת אירופה מקבלת 30 בראש

מקבוצה ישראלית
&nbsp
רוח גבית לאדומים

pgprince

New member
באמת לא ממש אכפת לי מה שקורה בליגה הישראלית

בכדורסל

שלא תהיה טעות- מבחינתי זהבי אשם בהכל

אפס קלאסה, דווקא כיום כשיש מגמה בעולם לא לחגוג גולים נגד אקסיות הוא שוב חוזר על האקט הדוחה הזה שלו ומבעיר את השטח.

GentlePunter

New member
לא אשם בקוצו של יוד

עשה שירות גדול לעם ישראל ולכל מי שמתעקש לעצום עיניים.

מבחינתי ראוי לפרס ישראל על מעשהו.

GentlePunter

New member
אין לי שום בעיה עם מה שאדבאיור עשה

בדיוק נתתי הדוגמא הזאת לבת שלי בעודי מסביר לה מדוע לעולם לא לקחתי ולא אקח אותה למשחק כדורגל כאן.

הבדל מהותי אחד - מה שקרה הערב הולך הרבה יותר עמוק מעבר לסכסוך לגיטימי של שחקן עם קבוצתו לשעבר ותגובתו הלגיטימית. זה הולך לשורשים של המציאות שלנו כאן - ועל כך הענקתי פרס ישראל.

DRORIKO8

New member
אבל גם באנגליה היתה את התקופה עם החוליגנים שלהם

אז הם פעלו בזה ביד קשה והכחידו את זה. גם פה אפשר לעשות את זה. הישראלים הם לא יותר גרועים משאר העמים. לכל מדינה יש את הוויט טראש שלה,אנחנו לא איזה משהו מיוחד.

GentlePunter

New member
אצלנו קיימת סלקטיביות מחליאה בהגדרה של מיהו חוליגן

כבר שנים אני קורא גדודים של עיתונאים ואנשי רוח מספרים לי בעיניים מצועפות על האוהדים הנאורים והיצירתיים של הפועל תל אביב מצד אחד ומגינים בחירוף נפש על בבת עינם.

ועל זה שחיות האדם נמצאות רק בקרב אוהדי בית"ר ירושלים.

מופעים חוזרים ונשנים של צביעות שלא תאומן, גם הבוקר הזה.

הנה, תקרא. על זה צריך לדבר היום, אבל המכבסה והשפכטל כבר עובדים שעות נוספות:
[URL]http://www.scribd.com/doc/29459589/Hapoel-Tel-Aviv[/URL]

כדי לפתור בעיה צריך להישיר מבט לעיניה, אבל זה יותר מדי לבקש כאן במדינת הגמדים.

החברה הישראלית פוצצה את המשחק

הקהל הוא העם, והשחקנים הם חברי הכנסת להם אינטיליגנציה נמוכה כמו של האספסוף.

עמיקם10

New member
בליגה ג' כל שבת מפוצצים משחק.אין דבר כזה העם פיצץ

העם בוחר לכנסת לא משחק כדורגל ולא צופה בכדורגל. איש אחד שפורץ למגרש מסלקים אותו וממשיכים.אבל כששופט מוציא אדום- לשחקן שמגן על עצמו-והקהל פורץ למגרש- לא ממשיכים במשחק. וזה מה שקרה. לדעתי מכבי היו צריכים לרדת מהמגרש- אבל אז הם היו מקבלים עונש. אז כנראה שלא. אבל להגיד שחברי הכנסת, זה כמו שבמלחמת יום הכיפורים-הנשיא אמר:כולנו אשמים. והתברר אולי היה אפשר למנוע את המלחמה-אבל לא העם המנהיגות.
אז מה-תגיד ששהמנהיגות אשמה ? שאוהד פרץ למגרש ?. כולה משחק כדורגל.
או שיעשו משחק חוזר או שיש איזה חוקים לזה. שהקבוצה הביתית אחראית- שזה חוק אידיוטי
יש משטרה.יש אוהד שיחטוף על תקיפה. וזהבי הגן על עצמו. והקהל של הפועל למשל בכדורסל- קהל אלים. כעת גם בכדורגל. נסעתי איתם לפני עשר שנים לקפריסין למשחק.
ההתנהגות כבר אז היתה די גועלית. אבל לא התייחסתי. למשל שעמדו על הכסאות כל המשחק.

למעלה