שני ביס סטארס!

AdamINC

New member
עצוב, עצוב לי מאוד ../images/Emo7.gif

שביטלו את הסדרה. ממש חבל. הדיאלוגים, השנינות, ההתחכמויות והבדיחות.. פשוט הורס אותי שלא תהיה לסדרה הזאת עונה שניה. פרק מעולה! כמו כולם בערך..

DevilGirl92

New member
../images/Emo45.gif

הקטע עם החמוס-זאב-נחש הרג אותי

אני מסכימה

לדעתי זו סדרה מעולה ועצוב גם לי שביטלו אותה, ומאז שגיליתי שביטלו אותה הפסקתי לראות כי הרגשתי שאין טעם כזה...

fireman

New member
דווקא ראיתי כמה פעמים

בפעם השלישית זה כבר היה מתבקש להעביר ערוץ

4hilla4

New member
חבלל...

שביטלו.. סדרה כל כך מדהימה!!! הקטע עם הנחש חמוס זאב גם אותי קרעע... ואיך שגורדן זרקה את האבן המזוייף עם המפתח... ואז היא עשתה לו קסמיםםם.. פשוטט... חבל!

4hilla4

New member
פרק מותחח!!!

אז יאללה מתחילים מההתחלה.. טוב.. אז ההתחלה של איזי וביילי היתה מצחיקה... איך שהיא אמרה לקרב לא לגעת בדברים האלו שעולים 79 דולר.. זה הצחיק אותי... ואז היה את הקטע שברק ודרק מתחילים להתחנף לציף... ואז מארק מגיע ומדבר עם אדיסון וזה ממש אבל ממש הצחיק אותי שאדיסון אמרה למארק שהיא לא מזלזלת בו. היא פשוט לא חושבת עליו.. בכלל.. ואז מארק אמר- כדאי לך... זה ממש הצחיק אותי...\ ואז גם שגורג וקאלי אמרו למתמחים במרפאה שהם הארסו ואז קרב אומר: וואי היא קאלי אומאלי.. ואז כולם צחקוו... וואי זה היה קורעעע!!! וגם הצחיק אותי שאיזי גנבה חולים מהבית חוליםם.. אהה.. והיה גם את הקטע שגורג הבין שלחולה יש דם רעיל ואז הוא התקשר לחדר הניתוח ואז ראו את הטלפון בחדר ניתוח ואז ראו את כולם מעולפיםם.. זה הבהיל אותי.. אבל ממש היה חבל שלא הראו איך מוציאים אותם משם.. כי זאת היתה הולכת להיות בעייהה... קיצר.. נקסט.. ואז היה את הקטע שגורג חשב שהיחסים שלו עם קאלי רעילים... אהה... ושכחתי עוד לפני את המבטים הסקסים משו משו שאדיסון נתנה באלכססס... והפסיקה שקאלי ראתה אותה זה היה ממש מצחיקק... וגם שקאלי אמרה לאדיסון שהיא התחתנה עם העוזר ואז הם התחבקו!! היא מתנהגת כמו חברה [ כן, חברה! ] אמיתית... נננהההה... אהה... כן, שאדיסון מארק דרק וברק היו בחדר ניתוח וההרדמה שלה התחילה להתפוגג ואז מארק אמר לאדיסון שהם עוד 2 דקות יצאו ואז אדיסון אמרה שאין לה 2 דקות ונכנסההה.. אני באמת חשבתי שהיא תתעלף או תמות חס וחלילההה... אבל לא.. היא סיכנה את החיים שלה כדי להציל את המטופל ואז מארק תפס אותה!! וכן- הוא אמר- i got you i got you baby!! איזה זוגג.. האאא??? רואים שהוא אוהב אותההה!!!! ואז הקטע שדרק וברק נכנסו והיו להם רק 8 דקות היה מלחיץ ואז שניהם התעלפוו.. ואיך אני צחקתי שכריסטינה אמרה- זה בטח לא יכול להיות טוב... גדולל... ואז היה את הסצנה שאדיסון שוכבת שם במיטה ואז אלכס מגיע סקסי משו.. ואז הם מדברים... ואז אדיסון הולכת ונראה כאילו אלכס קצת מאוכזבב.. [ שהיא הלכה.. ] איזה חמוד היה הציף שהוא ניחם את אמא של מרדית.. וכריסטינה גדולה איך היא עשתה לה את המסז הזה... אהה... וגם הצחיק אותי שכל הבכירים [ חוץ מביילי ] היו ביחד וברק דרק ואדיסון היו עם מסכת חמצן.. ואז מארק והציף היו שם ומארק ליטף את השיער של אדיסון.. ושאל אותה אם היא בסדר או משהו כזהה... ואז דרק אמר איך הוא זוכה בכול התהילה והם עושים את כל העבודה. ואז אדיסון אמרה בגלל שהוא מארק... חחח... וגם היה את הקטע עם " החולה " שהיתה צריכה עזרה... זה גם הצחיקק.. חולה ששוה 8 מיליון דולר. וגם היה את הקטע שכל אחת נכנסה לעשרים שניות כדי לעזור לחולה ואז מארק אמר שהוא לא מוכן לעשות את זה.. אני נקרעעתיי מצחוקק!! והשם האמצעי של קאלי הוא משו מסובך ומצחיק כזה.. ואז היה את הקטע שקאלי נכנסת לאיזור של הלוקרים שלהם ואז היא רואה את איזי ובאה ללכת.... ואז גורג אומר את השם האמצעי שלה ואיזי מתחילה לצחוק ואז גורג אומר לה שהיא לא תעזז.. זה גם היה יפה... אדיסון ומארק לנצח!!! i am activly not thinking about you right now. זה גם היה טובבב..!!!! וואי הסוף.. אני כמעט בכיתי שמרדית אמרה לאמא שלה מה שהיא רצתה להגיד ואז אמא שלה אמרה לה שהיא מזכירה לה את הבת שלהה... וואי מסכנהה ובמיוחד הסוף של כריסטינה וברק שהיא אמרה שהיא לא מוכנה לשים טבעת וברק אמר לה שהיא לא משתתפת בניתוח.. ואז היא קטע של דממה ואז הם ממש שמחו... חחחח.. קיצר זהוו... כתבתי הרבה אני יודעתת.... לא נורא... אאההה... שכחתי להגיד מי שולט... בנים= מארק!!! הוא היה כל כך מצחיק בפרק הזה!!! אלכס= הקטעים שהיו לו עם איזי ועם אדיסון הצחיקו אותי.. בנות= אדיסון= כי כל סצנה שלה היתה טובהה!!!. במיוחד זה שהיא נכנסה רק עם מסכה והתעלפה על הדלת.. כריסטינה= כי ציניות זה טוב.. במיוחד בקטע שדרק וברק התעלפו ואז היא אמרה- זה חייב להיות לא טוב.. וגם איזי היתה טובהה... ומרדית - מה זה ריחמתי עליהה.. עכשיו באמת זהו!!

LeRanch

New member
חח סיכמת ת'פרק בצורה מעולה../images/Emo9.gif

זה היה אחד הפרקים הטובים ביותר של התוכנית
ובשבוע הבא מתחילה הטרילוגיה!!!!!!!!!!

פרק טוב וגם הפרומו.../images/Emo129.gif

אמא של מרדית' לא בסדר, היא כעסה עליה כי היא "נורמלית", זה אידיוטי לחלוטין. אבל לפחות היא הבינה בסוף, אני מקווה. הדמות שלה מוסיפה המון לסדרה, ומראה צדדים של מרדית' שלא ראינו, צדדים פחות מעצבנים. קאלי צריכה לעשות לג'ורג' ווג'י. הוא מעצבן ברמות! היא צודקת, שניה אחת הוא עם החברים שלו והם מסיטים אותו נגדה. מסכנה, זה ממש לא מגיע לה. ואיזי. אני כבר לא אוהבת את הדמות שלה. היא מגעילה בצורה מגעילה (XP) לקאלי, היא הפכה להיות מעצבנת כזאת. אני מקווה שהיא תתאפס על עצמה. נמ.מה עוד היה. אה.הפרומו היה מגניש ביותר. O::: מותח. אני לא יכולה לחכות. בטח היה פיגוע או משהו. יאא.^^

AdamINC

New member
היה פרק טוב!

הצחיק אותי שג'ורג' התחתן
לא יודע למה. אדיסון ואלכס צריכים להיות ביחד. זהו.

DevilGirl92

New member
פרק נחמד ../images/Emo9.gif

-מאוד אהבתי את המקרה הרפואי הזה עם הרעלן
זה היה מגניב
-מרדית' לא מעניינת בגרוש, כרגיל
-אני עדיין לא חושבת שמתאים לכריסטינה להתחתן
-אהבתי את הקטע שקאלי ואדיסון הן חברות טובות
ובכלל לא מגיע לה היחס הזוועתי שג'ורג' נותן לה.
-ההתחלה הצחיקה אותי. בכלל, פרק חצי קליל נחמד כזה

Daniella 21

New member
היה נורא יפה כל הקטע של ההרעלה

כשפתאום ג'ורג' מתקשר אל חדר ניתוח 1 וכולם מעולפים
וכשהחולה התעוררה
מסכנה אדיסון!! אבל היציאות של איזי לגבי הנישואים והטבעת של ג'ורג' היו קורעים מרוב שהם לא היו במקום
גם עם השמונה מליון דולר שלה
אבל הכי כואב היה היחס של אמא של מרדית' למרדית

4hilla4

New member
הנה קטע... נזכרתי..

שאיזי מסתכלת על הטבעת הנישואים ואומרת שזאת בחירה טובה יהלום שכמעט לא רואים אותם כי ככה אף אחד לא ירצה לגנוב את הטבעתת!!

4hilla4

New member
אני רוצה להבהיר משהו בקשר לאדיסון וקאלי!!

אוקי אני אגיד את זה עוד פעם... אדיסון וקאלי כן חברות!!!
תפסיקו לומר שלאא..!!!! זה ממש מעצבן אותי כי יש מצב שבסדרה הן החברות הכי טובות.. ככה זה נראה.. כי קאלי לא ממש אוהבת את מרדית כריסטינה ובמיוחד איזי.. וכנל אדיסון רק הבמיוחד הוא על מרדית [ כמוני! ]
אז תפסיקו להגיד שהן לא חברות הן כן.. זהו רק רציתי להבהיר את העינין הזה.. [ מי שיגיד שלא אני אתן לו מכות.. ]

למעלה