שני ביס סטארס!

snier1991

New member
לא הבנתי למה שהן לא יהיו חברות

אנחנו לא אמורים לדעת מה קורה איתן הן עד עכשיו לא היו דמויות ראשיות הן היו כמו מארק של היום יותר משענת לדמות אחרת אז יכול להיות שהן חברות אנחנו הכרנו אותן ע עכשיו רק בתור החברות נשים של זה כמו שאומרים איך קרלוס ומייק חברים בעקרות בית נואשות אנחנו לא אמורים לדעת הן דמויות משנה אנחנו מכירים את כל החיים של 4 העקרות כל השאר אנחנו מכיים בהקשר של העקרות לא יותר ובגלל זה אנחנו לא אמורים לדעת אם הם חברים או לא וזה חשוב להבין דמויות משנה הן משענת אנחנו לא אמורים להכיר הכל עליהן

4hilla4

New member
אני לא מסכימה איתך... =]

אני חושבת שאם הבנות האהובות עליי בסדרה הן אדיסון! ואז קאלי ויש ילדים שאמרו שהן לא חברות אז רציתי לומר שהן כן כי אני הכי אוהבת אותן שהן חברותתת... חוצמזה... אני לא אוהבת את הדמויות הראשיות אז אני לא ממש רוצה לדעת עליהם דברים... קיצר= אני לא מסכימה איתך... בכלל... =]

snier1991

New member
זה לא עניין של רוצה

זמויות ראשיות הן דמויות עיקריות ולכן את תידעי בכל סדרה רוצה או לא כל פרט על החיי שלהן בניגוד לדמויות המשנה בין אם את אוהבת או לא

4hilla4

New member
אפילו לא קשור...

אני רק אומרת שזה מעצבן אותי שכמה אומרים שהן לא חברות והן כן.. כי אם הן הדמויות האהובות עליי [ ראשיות או לא ] אז אם מישהו טועה אז אני רוצה להגיד לו. הבהרתי נקודה.= סוף הסיפור.

snier1991

New member
היה פרק מצוין

אפילו מרדית' הייתה טובה עם כל הסצינות עם אמא של כריסטינה שולטת עם הבריכה עם החזה לב ואמא של מרדית' ואני לא אהיה עקרת בית ובכלל היה מאד נחמד אם היו נותנים תפקיד קבוע לאמא שלה היא מזכירה את כריסטינה וזה טוב ואיך נקרעתי בסצינות של איזי וקאלי(יהלומים קטנים זה נפלא ככה לא צריך לדדאוג שמישהו ייגנוב אותם ואחרי זה כשהיא אומרת את הולכת לגור איתנו?) אני לא אוהב את קרב ואת אדיסון ולא את מה שלא קורה בינהם סתם מעיק ומנסה לתת לקרב עלילה בכוח אבל תמיד יש שתי דמויות שפשוט לא מבין למה ן נשארות שפרד וברק הם פלוס מינוס שתי קולבים שאין להם שום תפקיד בסדרה אבל פרק מעולה אם מרדית' תמשיך ככה אני עוד עלול לחבב אותה

4hilla4

New member
נמאסס

מהסדרה הזאת!

4hilla4

New member
לא ממש אהבתי אבל ההתחלהה..!!

היתה פשוט מצחיקה איך שפרובינזה חיקה את ברנדה!!! לא הספקתי לצחוקק!!! איך הוא אמר תודה בקול שלה ויו הו!! זה ממש אבל ממש הצחיק אותו.. ואז היא תפסה אותו...!!! גדוללללל!!!!!!!!!!!!!

לא ראיתי אבל אני יודעת על מה את מדברת...

זה הקטע האהוב עליי בכל הסדרה !

Daniella 21

New member
אהבתי את הפרק האחרון לעונה

איך שהיה אישזהי סגירת מעגל וכמו שהם הגישו את התפטרותם בפרק הראשון כך עשו גם לפרק האחרון יפה

למעלה