"שני........ בואי רגע"

"שני........ בואי רגע"

כך היא קראה. אבל זה לא הייתה קריאה אמיתית, ואני קמתי מהחלום הזה כמו שהיא תמיד מעירה אותי כשהיא קוראת לי. חלום כל כך אמיתי, כל כך מהיר, אמא מעירה מהשינה בצעקה. אבל לא אמא הייתה שם, אלא אני שהתעוררתי מחלום בו אמא קראה. חלומות מציאותיים כל כך שהורסים יכולת חזרה. וישנתי כל כך חזק... בוקר/ צהריים טובים הראש קצת מסתובב לי עכשיו..

JCD

New member
"שנית..........שנית"

כך לי נדמה שאני שומעת. רק זה קורה כשאני ערה, ומסביב יש שקט. פתאום נדמה לי שאני שומעת רחש קול חלש ומרוחק קורא לי... איזה דמיון... נו, מה אתן אומרות? מקרה לפסיכיאטר?
בנוגע לחלומות מציאותיים.... כשהייתי קטנה לפעמים לא הצלחתי להבדיל בינם לבין המציאות. היו פאדיחות. גם היום יש רגעים שאני מתבלבלת ולא בטוחה, אבל זה רק לשנייה-שתיים. לפעמים יש לי בגלל החלומות האלו רגשות דה-ז´ה-וו. זה קרה לכן פעם?

בוקר טוב :)

מה שהזכרת בתחילת ההודעה שנדמה לך שאת שומעת רחש "שנית... שנית", לי גם קורה מקרה דומה במשך היום בדרך כלל בשעות הערב לקראת ההליכה לישון, קורה לי שמשפטים ששמעתי הרבה במשך היום מהדהדים לי בראש ואני "שומעת" אותם שוב. למשל, אני עובדת בתור קלדנית בבית משפט אז במסגרת העבודה שלי אני שומעת משפטים כמו "הצדדים לא הופיעו" "כתב הגנה.." או משפטים קבועים שהשופטת מכתיבה לי, אז בלילה זה מהדהד לי ואני שומעת אותם שוב. זה דבר מאוד מוכר לי כבר שנים בעצם, למשל כשהייתי בבית ספר הייתי שומעת בערב את כל ההקנטות שילדים היו יורדים אחד על השני, אם אלה היו הקנטות כאלה שחוזרות על עצמן, הייתי שומעת את זה פתאום בלילה בזמן שאני ערה לחלוטין. גם לי קורה לפעמים ששניה או שתיים אחרי שהתעוררתי לוקח לי להזכר שמה שחלמתי היה בעצם חלום, כמו למשל החלום הזה שכבר סיפרתי עליו כאן החלום על הנדודי שינה
אבל אז אני מתעשתת ונזכרת שזה היה חלום. וכן, קרו לי הרבה מקרים של דז´ה וו אבל אני לא יודעת אם זה קשור לחלומות.

למעלה