שני אתרים נחמדים

1הילונת

New member
שני אתרים נחמדים

הראשון - לקניות של תבניות לסוכריות... הבנתי שניתן להשתמש גם לבצק סוכר... המשלוח די יקר - אבל לא נורא ואולי שווה להתאגד ביחד ולקנות?

אכן אתר מדהים. רוצה לקנות את כולו

מישהי קנתה משם? איך עושים את זה? מדגדג לי באצבעותת

1הילונת

New member
אני הזמנתי...

מחכה שיגיע אני חושבת שלפעם הבאה אולי שווה להתארגן כמה אנשים כי עלות התבניות נמוכה יחסית והבעיה היא רק דמי המשלוח...

TALI 1231

New member
אני אשמח להצטרף למישהי שמזמינה

או ספרים או חותכנים למינהם או כל מיני דברים המתאימים לבצק סוכר. רק לפנות אליי במסר. תודה

1הילונת

New member
הזמנתי ב - 14 דולר והמשלוח עלה 12

וראיתי שלא משנה כמה תבניות הזמנתי (3 או 7) - המשלוח נשאר זהה... לכן נראה לי ששווה להזמין כמה בנות יחד. לגבי פרטים - מצטערת ראיתי את האתר בשבוע שעבר והזמנתי. קבלתי הודעה 3 ימים אחרי שהחבילה נשלחה וזב ייקי עוד 8-14 ימים... אז אני מניחה ששבוע הבא אני אקבל - וזה יצא כשלושה שבועות. אני מניחה שאעשה כמה נסיונות ואם אתלהב (ונראה לי שכן...) אזמין שוב, כך שאשמח לרכז רשימה של מעוניינות...

1הילונת

New member
ויזה....

ויש לי תיקון - דמי המשלוח עולים ככל שאת מזמינה יותר דברים - אבל נראה לי שהם עולים עד גבול של 12 דולר... אני כבר מחכה שיגיעו הדברים שלי....

1הילונת

New member
אני חושבת שכן...

אם יהיה עניין אני יכולה לרכז החל משבוע הבא הזמנות... אני מקווה שאכן דמי המשלוח ישארו נמוכים גם עבור הזמנה גדולה מאוד. אם נהיה כמה מזמינות - דמי השמלוח עשויים להגיע ל 2-3 דולר...

MP826

New member
חוץ מתבניות יש באתר הזה עוד דברים?

אני לא ראיתי... והתבניות מתאימות גם לבצק סוכר? כיצד?

1הילונת

New member
יש גם תמציות טעם

מקלות לסוכריות , שקיות וכולי... הקישורים נמצאים מימין. אגב- יש שם גם הסברים איך מכינים סוכריות משוקולד...

MP826

New member
אוקי תודה ../images/Emo9.gif רק לא הבנתי איך

משתמשים בתבניות האלו לבצק סוכר? הרי זה מיודע לשוקולד...

Nיכל

New member
נכון, ואם תזכירו לי אני מוכנה מחר

או מחרתיים להתקשר אליהם ולברר עלות משלוחים בהתאם לגדלים שונים של משלוח, אם יש עלות מקסימום וכיו"ב

למעלה