שני ארה"ב

Mikel20

New member
ממש להקיא משני אלה ../images/Emo58.gif

אני מוכן שהם יהיו ביחד רק אם ייתנו לשתי הדמויות האלה מנוחה של איזה שנה ולא נשמע מהם יותר.. כל נבואות הזעם של רידג' על זה שברוק תיהיה קשורה לניק וכו'....זה כ"כ נכון, וזה בטח רק עניין של זמן עד שזה יגיע
אני ממש לא מבין אז מה היה התפקיד של אשלי בסיפור הזה? היא חמודה עם ריק אבל הוא מה זה לא בליגה שלה,ודי נמאס לי מרומנים בהפרשי גילאים כאלה, הרי לא יוצא מהם שום דבר והם נגמרים די מהר, אז בשביל מה? סוזן פלנרי במשחק מעולה, סטפני קוראת את העתיד של אריק ולא דופקת לו חשבון..בייחוד בסוף..פשוט

א ר י ק ל

New member
חוששני שנבואות הזעם הם מוטיבים/רמזים

לעתיד הקרב ובא. גם לפי הגיונם וגם לפי הרמזים שאנו מקבלים לעיתים מאת הדמויות בכמה עלילות קודמות,או שפתאום כולם מתחילים לדבר על דבר מסויים שלכאורה לא קשור כל כך כעת..וכו'.

raz the 1

New member
כן כמו שדיברו על גראנט פתאום

"במקרה" , ואז רידג' נזכר במשפט שלו דאז ...

Yaki J

New member
מאסתי ברידג' ובמשכתבי הסדרה

במקום לזכור שרידג' היה תמיד הבעייתי במערכת היחסים - הוא זה שהפסיק את חתונתה לג'יימס וקונור, ניסה למנוע את החתונה לגרנט וחיבל בכל מערכת יחסים שלה - פתאום ברוק היא ה"אובססיבית". ואני כל כך שמח בשביל אריק - תמיד היצירתיות שלו היתה בשיאה כשהוא לא היה עם סטפני.

sashkashurik

New member
../images/Emo58.gif

אבל למה סטפני אומרת לאריק לא לעשות ילדים? נדמה לי שהוא חתך לעצמו שם משהו כשהיה עם שילה, על מנת ששילה אז לא תיכנס להיריון ממנו. אז או שהוא עשה ניתוח הפוך (כן, זה אפשרי גם בחיים האמיתיים) או שסטפני לא יודעת מזה? (או ששכחו מהעניין הזה לגמרי כמו ששכחו מעלילת אנג'לה פורסטר?
)

Yaki J

New member
בהתחשב בעובדה שחצי מהעלילות בסדרה גנובות

מימי חיינו וצעירים חסרי מנוח, יש מצב שזה יהיה כמו שויקטור גילה שהניתוח שלו לא היה מוצלח והוא כן הצליח להכניס את ניקי להריון. ולדעתי לא שכחו את אנג'לה, פשוט מבחינתם אין טעם להעלות אותה, זה לא רלוונטי לקהל.

Mikel20

New member
../images/Emo45.gif

מצידי שיגנבו איזה עלילה שהם רוצים, רק שתיהיה שווה משהו.. אני לא רואה אופרות סבון אחרות ככה שכל עלילה כזאת מבחינתי היא מקורית וחדשה , ברוק ורידג' זה ממש לא!

S c a r l e t t

New member
../images/Emo58.gifאין על סטפני../images/Emo47.gif!

לא ברור לי מה בדיוק היא מוצאת באריק הלמ"למ הזה, אבל אהבתי את היציאות שלה, את הנאום שהיא נאמה לו ובעיקר את סופו. הקטע הקורע ביותר: "no babies, eric, i don't want any half logans running aroud my house"
איך אפשר שלא לאהוב אותה!? דונה כזאת מאוסה, אחרי מה שהיא עשתה לתורן יש לה בכלל את האומץ לבוא ולהעיר לו על קייטי?! ואני עדיין מחכה לרגע שמישהו שם יבין שהתר תום ראויה לקצת יותר זמן מסך מאשר להיות הצמודה התורנית של תורן.. ברוק ורידג'....יש משהו שכבר לא אמרנו עליהם? לפעמים אני לא מבינה למה אני ממשיכה להתעלל בעצמי ולצפות בסדרה הזאת ובמחזור שכבר עבר כל גבול...יום וחצי אחרי שאנסו אותה ברוק כבר מתחננת לרידג' שישכב איתה...לפחות שינסו להיות מציאותיים.. ואשלי המסכנה שהשלתה את עצמה שרידג' אי פעם יתקדם הלאה בחייו...אני רק מקווה שלא יעלימו אותה אי שם ברקע עם ריק, היא הרבה יותר מעניינית מהזוג הממוחזר הזה

למעלה