שני - ארה"ב

Mikel20

New member
שני - ארה"ב ../images/Emo58.gif

די המיחזור הורג אותי..גם לפני 10 שנים במקרה הירי בגרנט בא הבלש, אסף את כולם והתחיל לספר סיפורים למה כל אחד חשוד והיו פלאשבקים בדיוק כאלה...שוין, לפחות היה מצחיק. לפני שנה ג'קי הופללה ע"י אבא של רידג', עכשיו ניק מופלל ע"י רידג' עצמו - ממש משפחה לתפארת
אשלי וריק דווקא ממש חמודים ביחד..יאללה שיתנו להם צ'אנס.

sashkashurik

New member
כבר יומיים ברציפות

שאני לא מסוגלת לראות את הפרק באינטרנט. זה אומנם, עולה, אבל נתקע כל שניה כשזה BUFFERING. למישהו עוד יש בעיה עם זה ויודע איך להתמודד עם התופעה המעצבנת?

sashkashurik

New member
אמרתי לך כבר -

מישהו גנב מכשיר טלויזיה מהכיתה שהייתי מתחבאת בה ורואה. ככה אני בעבודה בזמנים האלה (9:30 בבוקר), כך שאין כל אפשרות... להקליט את השטויות האלה אני מסרבת

Mikel20

New member
לא לא לא

דיברתי על השיטה הישנה שבה היית רואה פרקים לפני שטלי העלתה את הלינק ההוא.... ביט......(את יודעת את ההמשך)

sashkashurik

New member
../images/Emo12.gif

אף פעם לא טרחתי בשיטה הישנה. ראיתי או בטלויזיה, או מהלינק של טלי... בכל מקרה, מצאתי פיתרון, פשוט צריך לעשות לזה PAUSE, לחכות כמה זמן (כמה שיותר, יותר טוב), אחר כך PLAY וזה ממשיך בלי שום הפרעות.

כנראה שיש

יותר מידי גולשים בשעה שאת צופה. גם לי זה קורה המון. מציעה לך לצפות בפרקים מלפנות בוקר עד הצהריים

sashkashurik

New member
שמעתי לעצתך,

וניסיתי לראות בבוקר. אבל עדיין לא העלו את הפרק.
לא יודעת אם העלו עכשיו, או לא, אבל כנראה שאני כבר לא אספיק לראות את זה. לא נורא.

S c a r l e t t

New member
../images/Emo58.gifאפרופו היסטוריה ישנה

סטפני לא ידעה שריק ירה בגרנט?!? הייתי בטוחה שהיא טיילור וברוק ידעו על זה...מוזר.. בכל מקרה אני ממש בהלם ממנה, תמיד ידעתי שהיא כלבה ושהיא מסוגלת להרבה אבל זה כבר מוגזם! ורידג' שנותן לה לשכנע אותו כ"כ בקלות, בהתחלה עוד ראינו אצלו שאריות של מצפון אבל אפילו זה כבר נעלם, בלי שום נקיםות מצפון או חרטה הוא מכריז על גבי הבמה שנראה לו הגיוני שניק עשה דבר כזה. ומה עם לוטננט בייקר האידיוט? רידג' נראה יותר אשם מכל אחד אחר, עם השתיקות והמבטים שלו.. אולי שריק יעיף כבר את פיבי, הוא ואשלי הרבה יותר שווים ביחד. שיתקעו את פיבי עם סיג'י, או אפילו טוב יותר עם סטפי בלונדון!

Mikel20

New member
../images/Emo6.gif

מיותר לציין שאני מסכים עם כל מילה שאת אומרת. גם אני לא ידעתי שסטפני לא ידעה על הירי בגרנט, מוזר, היא הרי יודעת כל מה שקורה בסדרה הזאת. זה די ברור שעכשיו כשהיא יודעת היא תספר את זה לכשרידג' יועמד לדין (אם בכלל זה יקרה) ואז לריק יהיו סיוטים או משהו כזה - ממש מעניין
ואני גם בעד שידוך של ריק ואשלי, הם ממש נחמדים ביחד , ואת פיבי הייתי מוכן לשלוח למרוקו, לפרינס עומאר, הוא בטח ישמח לקבל אם לא את ליילה אז את הבת המלעונה שלה.

למעלה