שני ארה"ב

Mikel20

New member
שני ארה"ב ../images/Emo58.gif

האנטר נראית מהמם..איזו אלגנטיות, כמה קלאסה באישה אחת. אני רוצה לכתוב שברוק נהייתה ממש פתטית, אבל אני ממש לא מבין את הצורה שבה היא נכתבת בזמן האחרון..רצה אחרי ניק שבועות, רוצה לעשות לו ילד, מבלבלת את השכל..פתאום היא מחליטה שהיא פורשת, מתחבקת עם טיילור ומודה שהייתה לא בסדר...ואחרי יום חוזרת בה ושוב נופלת לרגליו בצורה שלא תבייש אף סצינה משנות ה 90 (והייתה מנסה לעצור את החתונות של טיילור ורידג')"...זה רק מוביל אותי לתחושה שהיא הולכת לעשות משהו לא אופייני לה (אם אפשר לרדת עוד נמוך יותר) כמו לחבל בהשתלת הביציות או משהו כזה. זה כ"כ שקוף...ניק וטיילור עומדים להגיד "I DO" ולוטנט בייקר נכנס ועוצר את ניק באשמת רצח
בראדלי כזה צפוי.

sashkashurik

New member
../images/Emo58.gifטעית! ../images/Emo3.gif

יום שלישי - לוטננט בייקר נכנס לרידג' ואמר לו שהוא רוצה לדבר על ה רצח של שון. אני מאוד מקווה שרידג' יודע להתפלא... אהבתי כשהוא אמר לאשלי NO BOATS.
חוץ מזה, ישנתי במשך הפרק, ממש משעמם.

sashkashurik

New member
נכון! ../images/Emo10.gif

הוא עסוק לו בפראג, ובבלוג שלו ואנחנו פה, לבד, משתעממים...

Mikel20

New member
../images/Emo58.gif דווקא לשם שינוי אהבתי

גם לראות את ניק שוב זורק את ברוק... וגם את החתונה הקצרה והנפלאה הזאת, שלמען האמת הייתי מאוד בטוח שלא תצא אל הפועל. אני בדר"כ לא אוהב פרקים קיטשיים כאלה אבל פשוט אין על "טיקי"
אז די נהנתי איתם. אני כבר רואה את המשולש הבא : סטפני/רידג'/אשלי

S c a r l e t t

New member
../images/Emo58.gifאני מרוצה בינתיים

כמובן שכרגיל זה יחזיק מעמד בערך לפרק וחצי אבל בכל זאת...האנטר נראתה מדהים! השיער, השמלה... פשוט יפהפייה, בכלל הייתה חתונה מקסימה
, אני כמובן מתה על פרקי קיטש (כשברוק לא מעורבת בהם
) היה ממש פתאטי לראות את ברוק מגיעה שוב לניק ועוד ביום החתונה שלו, זה כבר נהיה מגעיל! וכל הכבוד לסטף שהלכה לזרות קצת מלח על הפצעים
לוטננט בייקר כרגיל לא מזהה שום אשמה על פני האשם שלו, ומאשים את האנשים הלא נכונים... השאלה היא עד כמה רידג' באמת מניאק? עד לאן הוא יתן לזה להגיע? הרי ברור שהוא לא יתוודה בימים הקרובים (אם להקשיב לסטף הוא בכלל לא אשם
) וניק יואשם ברצח...השאלה עד לאן הוא ימשיך עם זה? ואיך ברוק תדאג שהעובר שלה יושתל ברחם של טיילור
?

למעלה