שני ארה"ב

Mikel20

New member
שני ארה"ב ../images/Emo58.gif

פרק ממש טוב... מצד אחד קומדיה נהדרת בין ברוק לסטפני באחד הויכוחים היותר הזויים שלהן והפעם "מי תתקשר לטיילור ותבדוק שהיא בהריון?"
מצד שני רומנטיקה אצל ניק וטיילור , ניק פשוט
...טיילור קצת עצבנה אותי עם רגשות האשם אבל זה הסתדר יפה אח"כ, יש תאריך ועכשיו רק צריך ללכת לקנות מתנה
. ומצד שלישי מתח בגיזרת שיין, מה נסגר עם הלא שפוי הזה?? אז מה רידג' הולך לקבל את הכדור? קשה לי להאמין שזה יהיה עד כדי כך טוב
לסיכום, פרק נהדר, נהנתי. נ.ב צפן, תגיד לקנדית שתפסיק להרוס את הפרקים עם העריכה הדפוקה שלה.

א ר י ק ל

New member
../images/Emo6.gif לא ראיתי.אך עניין הטלפון-נשמע אדיר.

לפי הסצינה אני חושב שהתוצאה שלילית.

S c a r l e t t

New member
../images/Emo58.gifשלישי ארה"ב

שיין הזה פסיכופת לגמרי, לצערי קשה לי להאמין שהוא ירה ברידג' אבל מי יודע אולי בכל זאת יהיה לנו קצת מזל... אשלי ורידג' עדיין לא יצאו לפגישה אחת וכבר ברוק מתחילה להתערב, ולחטט, היא מרה שהיא ורידג' סיימו לתמיד אז מה אכפת לה?? נשבר ממנה כבר! וכל הכבוד לניק שממשיך להעיף אותה ולהדגיש לה שהוא מחיוב לטיילור ואוהב אותה

Mikel20

New member
ניק ../images/Emo47.gif

גם מעיף את שיין מהמשרד, גם דופק לו מכות...וגם באפיסת כוחות (ובאמת ראו שהוא כבר מותש ממנה) זורק את המייללת מבברלי הילס מהמשרד שלו... אני דווקא מעדיף שברוק תיכנס למשולש עם אשלי ורידג', גם יותר מעניין, וגם שתעזוב את טיקי שלי בשקט

sashkashurik

New member
ואני מעדיפה

שברוק תשתמש ביד ימין לשם שינוי, כי נמאס כבר לראות אותה נמרחת על כל מיני גברים!

Mikel20

New member
../images/Emo6.gif ישר לניצוצות של גאונות

אבל אז נצטרך לסווג את הפורום הזה כ rated R. מסכים איתך, אבל בואי ניהיה מציאותיים, היא תמיד באיזה משולש, אחרת היא בback burner

sashkashurik

New member
זה בדיוק למה שאני מתכוונת!

מה התועלת בברוק הזאת? שהיא כל הזמן רוצה מישהו? שכל הזמן רודפת אחרי מישהו? לא נמאס? בין לבין היא עוד הצליחה לעשות תואר בכימיה, להמציא איזו נוסחה שהביאה לה מיליונים ולהיום מנכל"ית חבר'ה גדולה. נו באמת..... עם כמות הזמן שהיא מעבירה במיטות של כל מיני, זה ממש דבילי.
חוץ מזה שלאחרונה בכלל הגזימו איתה ואני מתחילה לחשוד (או שזה לא חדש?) שהשחקנית פשוט שוכבת עם מפיקים כדי שימצצו לה עלילות מהאצבע. אין לי הסבר אחר לאיך שבן אדם נורמלי (ואני מתכוונת לקלי לאנג, או איך שקוראים לה) מסכים ככה להשפיל את עצמו לעיניי כל העולם שוב ושוב ושוב. וכן, אני יודעת אין כזה דבר ברוק לוגן בחיים, וזה סתם משחק, אבל יש גבול לכל תעלול! בחיי שנמאס לי מכל זה, כבר בא לי להקיא כל פעם שאני רואה אותה!

Mikel20

New member
כנ"ל...

אבל זו בדיוק הטענה המרכזית של שונאי ברוק (שרובים מעריצי טיילור) ...שהדמות לא עושה כלום חוץ מכל מה שציינת למעלה ושהיא נהפכה לפתטית, לא הגיונית ומשעממת בטירוף עקב המנטרות שחוזרות על עצמן כל הזמן, כל פעם עבור גבר אחר. לא נראה לי שקק"ל שוכבת עם המפיקים, פשוט מדובר בכותבים הכי לא יצירתיים בדייטיים. הם יודעים שחלק ניכר מצופי הסדרה הם אוהבי הדמות הזאת, ולכן הם דואגים להשאיר אותה במרכז, אבל עקב חוסר בכישרון כתיבה, כותבים לה שוב ושוב את אותן עלילות כאשר הדבר היחיד שמשתנה בהן הוא הגבר שהוא כרגע הדסטיני שלה והאישה שאיתו. אני לפעמים בשוק שאין איזה קבוצת נשים שקמה וזועקת שהדמות הזאת (ובכלל מה שעושים לנשים בסדרה) משפילה את המין הנשי .

sashkashurik

New member
שלא יהיו טעויות -

אני גם לא מעריצה של טיילור!
ולגבי נשים... אני מתארת לעצמי שקהל היעד של הסידרה הזאת הוא עקרות בית מלא ילדים. תאמין לי, כשיוני היה תינוק, לא היה אכפת לי מה לראות בטלויזיה, העיקר שזה לא יהיה סביב חיתולים וציצים. ולקבל 20 דקות ביום רק לעצמי נחשב לתענוג! כנראה שלנשים שרואות את הסידרה הזאת, אין כוח להתמודד עם כל החרא, הן פשוט ממשיכות לצפות בזה כי זה לא בייבי איינשטיין וזה לא POTTY POWER. NO MORE DIPERS FOR ME, I'M GONNA USE THE POTTY, GONNA GIVE IT A TRY...

Mikel20

New member
אל תדאגי

לרגע לא טעיתי וחשבתי שאת בצד שלנו
אבל לדעתי גם אותן עקרות בית לא יכולות לסבול את ה 20 דקות האלה כשהן מלאות ביבבות ויללות ומשולשים משעממים ואז הסדרה גם מאבדת מהגובה שלה, לראייה בתקופה 2003-2004 כשהיה רק את המשולש ברוק/ניק/רידג' וסיפור מי האבא המייגע, הרייטינג של הסדרה צנח והסדרה הגיעה למקום 4-5 ברייטינג.

sashkashurik

New member
כן, אני זוכרת...

אז גם יוני היה תינוק (כבר אמרתי פה שילדנו עם ברוק פחות או יותר ביחד), אז אני זוכרת את ה20 דקות היקרות האלה...
ראיתי אז בהדיקות, חס וחלילה להפסיד משהו שהוא "למבוגרים", למרות שבאמת סבלתי מכל שניה.
מה שמביא אותי לנקודה מעניינת: יוני ואר.ג'.. אמורים להיות באותו גיל. מעניין בכמה אר.ג'' יהיה גדול מיוני בעוד, נגיד, 5 שנים? (קושיה למומחים במתמטיקה, לוגיקה וכו').

S c a r l e t t

New member
זו מתאימה להיות שאלה בפסיכומטרי...

(או שאני פשוט לומדת יותר מידי
) ולכל העניין עם ברוק אני לגמרי מסכימה איתכם, זה כבר לא קשור לעובדה שאני אוהבת אותה או לא, אני רואה את אמא שלי שמתה על ברוק מיומה הראשון בסדרה ואפילו לה כבר מתחילות להיות הערות בנוגע לברוק. הדמות הזאת כבר נהייתה פתאטית ומגוחכת, היא לא יכולה להישאר לבד אפילו למשך פרק אחד. היא עוד לא ירדה מהמטוס מאוסטרליה וכבר נחתה על המיטה של ניק מנסה לפתות, זה לא חמוד, זה לא הופך אותה לאסרטיבית או לאיזו אישה שמשיגה את המטרות שלה. זה פשוט מוכיח את הטענות של סטפני לאורך כל השנים, היא פשוט זנזונת מהואלי שאוהבת להרוס משפחות כתחביב.

Shiri from the block

Active member
מצאתי משהו! זאת לא אשמתה של ברוק זאת אשמת הכותבים../images/Emo98.gif וככה האשמה יורדת מהדמות../images/Emo3.gif

S c a r l e t t

New member
לא חיפשנו אשמים

העובדה היא שזה מה שנהייה מברוק, ברור שזה הכותבים בניצוחו של בראדלי שהביאו אותה למצב הזה אבל זה לא רלוונטי, החשוב הוא שזה המצב כרגע וזה פשוט מגעיל ומאוס

Shiri from the block

Active member
האמת שלפי מה שהם כותבים הם די צודקים, לא? לעבור ככה מניק לריג' כל שתי שניות זה באמת לא מקום.

בעיניי זה נראה הגיוני

שכל אחד יהיה עם מי שהוא רוצה להיות. אם לברוק לוקח יום להתאושש מפרידה, סבבה. ממש לא אכפת לי. אני לא שופט אף אחד ולא נכנס לאף אחד לחדר המיטות.

../images/Emo58.gifשלישי-ניק, יא מפגר!!!!!!

"we lost this baby" - סליחה??????? טיילור בכלל לא הייתה בהריון, איזה תינוק איבדתם?!?!?! איזו דרמטיות, מי ישמע, היא בסה"כ לא הצליחה להיכנס להריון אחרי כמה שבועות של סקס. בכל זאת, אישה בגילה. אבל מזה ועד ללאבד תינוק. איזה בולשיט. חבל ששיין לא ירה ברידג'.

למעלה