שני ארה"ב

Mikel20

New member
שני ארה"ב ../images/Emo58.gif

צפניה, אני לוקח את מה שאמרתי חזרה, אני פשוט נהנה מכל רגע לראות את ברוק וטיילור רבות, בעיקר כשהטונים עולים והמכות מתחת לחגורה באות אחת אחרי השנייה
כמה צחקתי. כל שאר הסצינות היו משמימות, היו צריכים לתת לשתיים האלו זירת איגרוף ויאללה להתקוטט פרק שלם ... טיילור:"אני נשבעת שיש לי דה ז'וו על מה שאמרת עכשיו..בדיוק אותו דבר על רידג' " (כמה נכון) ברוק:"מה תעשי ..תדרסי אותי?? " (הלוואי)
ענק...

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif כמו כל דבר בסדרה הזאת,

צריך ליפול על פרק שהיו בו דיאלוגיסטים טובים ולא בראדלי בעצמו כתב אותו
. יש לסדרה הזאת היסטוריה כל כך עשירה (מי פה זוכר כמה ברוק היתה מצחיקה בהתחלה? היום זה נס לקבל ממנה חיוך) שזה תענוג לצפות בה כשמשתמשים בה. לדעתי צריך לתת לשחקנים לאלתר יותר - דרלין קונלי היה מאלתרת ענקית ומספיק לראות את הפרק ה5000 עם כל האילתורים של קק"ל וסוזן ולהבין איזה פוטנציאל יש שם...

../images/Emo58.gif אתה חי באשליות

אתה בדיוק כמו טיילור. לארגן לך רכב ושתצא לדרוס אנשים חפים מפשע שקיבלו אותך למשפחה למרות שהיית אלכוהוליסט ושיקרת אח"כ לבעלה של גיסתך שרצחת?
מי היה נשוי קודם לרידג'? מי היה נשוי קודם לניק? קראפ, מאיפה טיילור מקריצה את הטיעונים שלה. וחלאס להכריז בכל יום שהיא פסיכיאטרית. הבנו את זה כבר. מה עוד קראפ? העובדה שטיילור משחקת אותה קדושה מעונה מסכנה. ממש לרחם עליה. נניח והמוות של דרלה היה תאונה וזה לא הכי נחמד להטיח לה את זה בפנים. החודשים הארוכים בהם היא שיקרה לכל מי שהיה מסביבה לא היו תאונה ובכיף אפשר להטיח בה הכל. מה עוד שבכל פרק שני טיילור זורקת לברוק עד כמה מתוסבכת ופסיכית היא. טיילור חייבת להפסיק להתבכיין. נקודה. הדיאלוג ביניהן היה בהחלט משעשע וגם לניק/סטפני לא חזר.

Mikel20

New member
דווקא../images/Emo58.gif

לא התלהבתי, מניק/סטפני..הם היו כמעט באותו צד ולא ממש רבו - הם לא כייפיים ככה, סטפני אפילו אמרה לפני כמה ימים שהיא לא שונאת את ניק, היא פשוט לא מחבבת אותו
משהו פה מסריח... אני גם ממש לא מבין את הכתיבה של סטפני לאחרונה, דווקא הייתי בטוח שהיא תרצה מאוד שיהיה בריקי בשביל לאחד את רידג' עם טיילור...תמוה משהו.

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif צפן יש לי משהו להגיד על התגובה שלך

שהיא Spot On, וגם שזו לא פעם ראשונה שהתגובה שלך פוגעת במטרה, ואת זה אני אומר לך בתור פסיכולוג או אונקולוג מוסמך. באשר לתסמונת הדשא של השכן שטיילור המציאה (נכון שהיא המקבילה לאורי גלר? "את סובלת מתסמונת אה.. שקר כלשהוא שכרגע המצאתי") האם זומבי שכחה שרידג' הפריע לחתונה של ברוק וג'יימס? שרידג' זה שניסה לעצור את החתונה של ברוק וגרנט? הפריד בינה לבין קונור? שניק זה שחטף את ברוק בדיוק כשהיא עמדה להתחתן עם רידג'? ואת זה אני כמובן אומר כפסיכיאטר מוסמך. ומה זה היה בדיוק "את רוצה את כל הגברים שלי, את הבית שלי, את חמותי ואת הילדים שלי"? קודם כל גברת, אין לך בית, ונראה לי שגם את שכחת איפה הוא. שנית, מה עם איזה "תודה ברוק שגידלת לי את הילדים בזמן שהעמדתי פני מתה והשתובבתי עם דנטה"? שלישית, ברוק שכבה עם אבא שלך? מי לקחה את ת'ורן יד שניה מודל 97? מי התנפלה על רידג' שניה וחצי אחרי ששתל פרחים בגינת הקבר של קרוליין? בתור פסיכיאטר מוסמך איבחנתי שהיא ממש צריכה תרפיה. וכמובן התגלית של הפרק..... סטפני היא לסבית, והיא מאוהבת בברוק - "אף אחד לא יכול לעמוד בפני ברוק, תאמין לי שאני יודעת...." אם הולך להיות רומן בין סטפני לברוק, אני כולי בעד, סטפני היא הכי גבר בסדרה הזאת.

Yaki J

New member
פסיכולוג סלאש אונקולוג, כן?

ואני בניגוד לטיילור לא הרווחתי את התואר מאוניברסיטת לטביה.

אושרי 26

New member
טוב אחרי שראיתי את הפרק הזה |ספוילר

אני קובע חד משמעית - קומדיה כזאת עוד לא מצאתי בשום תוכנית כשברוק אמרה לטיילור: "ואם לא, מה תעשי לי , תדרסי אותי עם האוטו שלך ...?" הייתי על הריצפה ! נכון שה היה די דוחה להגיד אבל זה היה קורע בהחלט ! מה שטיילור אמרה לגבי זה שאולי ברוק אובססיבית כלפיה ורוצה כל מה שיש לה, לטיילור אני נשבע לכם, רציתי לכתוב את זה בהודעה הקודמת לפני שראיתי את הפרק אבל באמת לא ידעתי מה תחשבו הייתי בשוק כששמעתי את טיילור אומרת את זה ..בדיוק מה שחשבתי גם.. ולגבי הסוף ממש ריחמתי כבר על טיילור . אני זוכר אותה הרבה פעמים אומרת לרידג' וסטפני שהיא לא יכולה להתמודד כבר עם הברוק הזאת כשהיא רצתה כל הזמן את רידג' ועכשיו היא עושה לה בדיוק אותו דבר עם ניק ... ברוק כרגיל, פתאטית ברמות.. 200 שנה רצית את רידג' אז בגלל צ'פחה אחת שהוא הביא לילד שלך ומגיע לו מלא צ'פחות במיוחד בגלל איך שהוא נראה ואיך שהוא מסורק אז זהו שוברים את הכלים ולא משחקים! לא אוהבת אותך רידג' ! נקודה ! לא אוהבת אותך יותר בעולם! אתה פיחסה ! כל הקמטים שהרווחתי ביושר בגללך לא שווים אותך יותר ! ממש אבל ממש פטאת ! אין אין כבר מילים ו/או עצבים...

Mikel20

New member
תבוא כל יום ../images/Emo140.gif

באמת...גם אני בזמן שראיתי את הפרק הייתי בשוק כי זה בדיוק מה שאני ואתה אמרנו אתמול
נראה לי שהולכים להיות כאן בזמן הקרוב יותר אוהדי טיילור/שונאי ברוק מאשר ההפך
אושרי באמת, אתה חוסך לי שעות של כתיבה

למעלה