שני ארה"ב

Mikel20

New member
שני ארה"ב ../images/Emo58.gif

הגעתי למסקנה שהסדרה הזאת סובבת סביב דבר אחד : זוגות שרוצים להיות ביחד, וההורים שלהם רוצים אחרת .. ג'יזס, ג'קי וסטפני כאלו קרציות, כמה הן חופרות בשכל
טיילור הייתה גדולה כרגיל, "הספינה הזאת הפליגה", "רידג' הוא כבר לא הבעיה שלי"
לא נשארה חייבת לסטפני הפתטית הזאת ששוב שינתה כיוון. השמחה הזוייפת של ג'קי קרעה אותי מצחוק, כן בטח, זה היה אמין (אני בשוק שניק קנה את זה). פיבי כזאת תינוקת.."אבא אתה חונק אותי" -- הבנו כבר שאת רוצה שריק יכניס אותך למיטה אבל תרגעי ילדה. אמבר הוזכרה שוב פעם
ואפילו קיבלנו תקציר על מעלליה בג'נואה סיטי (ברוק רק שכחה לציין שהיא התחתנה עם הברמן אחרי שהיא גילתה שהוא הבן של הזקנה העשירה שם והוא עדיין לא יודע את זה)...ריק הזבל הזה אפילו לא הניד עפעף, כזה פוץ, הבחורה תרמה לך כליה, לפחות תתקשר תגיד לה מזל טוב.

M a g n u s

New member
שני- שלישי ארה"ב../images/Emo58.gif

טוב שאן הגיעה, כבר התחלתי להתגעגע
סטפני כרגיל לא מפסיקה לחפור ולחפור, כפרה עליה
הסיוט של ברוק היה כ"כ מפחיד, פתאום לא בא לי על רידג' יותר, הוא מעלה לי ת'סעיף וחוצמזה- הזקן הצרפתי הזה משווה לו מראה יותר מבוגר מזה של אריק
אה, ומשהו שהיה לי מוזר בפרק של יום ב'... מה לניק ולאשלי

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif הפרק של רביעי (היום) ../images/Emo58.gif

כן, כבר יצא לאור שעות ספורות לאחר השידור... רידג' המניאק החטיף לריק.... זה כאב לי רק מלהסתכל על המבט של ברוק.. אמן שהיא תחטיף לו בחזרה בתוספת ל"תעוף לי מהחיים שלי"! שונא שונא שונא את רידג'!!!! וחוצמזה אהבתי את הקטע שאשלי אמרה לניק לגבי העובדה שהוא רכש חנויות כדי למנוע מהפורסטרים להפיץ את הקולקציה שזה מזכיר לה מישהו מג'נואה סיטי וניק השיב: "אני מקווה שזה מישהו שאת מחבבת"

../images/Emo32.gif מצחיק!

אז ככה. יש לי חבר חדש... כבר מצחיק...
אז לקחתי סיכון וסיפרתי לו על ההתמכרות שלי ליפים. קיצר, אנחנו יום אחד בבית לפני כמה ימים והחלטתי לראות את הפרק, והוא יושב לידי. ראינו בדיוק 5 דקות, עד הפתיח, וכל הזמן ג'קי מנג'זת לניק וסטפני לטיילור אתם יודעים על מה. ואז החבר שלי אומר: "אז ממה שאני מבין הסדרה הזאת סובבת סביב רידג' וברוק..." מה אתם אומרים על זה? בפחות מ- 5 דקות!!! אז אמרתי לו שזה כבר ככה 20 שנה ואני עדיין רואה כל יום, אז תחליט אם אתה עדיין מעוניין בקשר... הוא נשאר. זו כנראה אהבה אמיתית!
אבל זה היה כ"כ מצחיק!

א ר י ק ל

New member
מזל טוב יקירתי! אני שמח לשמוע

מקווה שילך טוב וחלק וללא שערוריות נוסח היפים והאמיצים.. בעצם גם לא נוסח עלילות שוריק.. (אצלכם לא חסרים סיפורים שכאלו כפי שסיפרתם) מאחל לך הצלחה והמון ה-נ-א-ה

למעלה