שני ארה"ב
- לא רע

Mikel20

New member
שני ארה"ב ../images/Emo58.gif - לא רע

אחרי כמעט חודש של שעמום טוטאלי מסיפור ניק-ברוק סוף סוף קצת אקשן. אפילו שהסיבה המקורית של מאסימו די מפגרת (שאת RJ יגדלו שני ההורים הביולוגים שלו) עדיין האוירה החשוכה בפרק, המבטים האומללים של ג'קי וג'וזף מסולו שמשחק סוף סוף את התפקיד שהוא כ"כ טוב בו, הרשע של הסידרה...אפילו רידג' ברגע של שיגעון מול השולחן של ניק (בואנה מפתחים שם ממש מהר את התמונות שמתם לב?) מצליח להיות מעניין. ואולי זה רק מ אי-קריאת ספוילרים, אבל אני נהנתי. ברוק ממש מיותרת בכל הפרק, מה היא נגררת אחרי ניק? שתשאר בבית לשמור על הילדים ותיתן לגדולים להתעסק עם ה FBI, ופתאום היא כ"כ אוהבת את ג'קי..קאם און. הרגע החזק של הפרק: ניק מתכופף להרים תמונה וקולט פתאום שמאסימו מאחורי כל העסק! היה חסר שם רק ה
הזאת שתידלק לו מעל הראש. טלי, אהוב ליבך דיקן מופיע בפרק, העם דורש התייחסות

לינה18

New member
שאלה../images/Emo58.gif

דיקן הופיע בפרק בתפקיד אורח, או שזה בפלשבקים?

../images/Emo58.gif שני, שלישי - ארה"ב

דיקן, למה הלכת?
אני לא מבין למה סטפני טרחה לספר את פלישיה במכונה ובמספריים, לא יותר פשוט לתלוש את השיער? גם ככה הוא נושר. בכל מקרה, לזלי קיי הרי גילחה את השיער שלה במיוחד לתפקיד. האם היא חושבת שזה יישב לבראדלי על המצפון וישכנע אותו להשאיר אותה בסדרה לפרק זמן ארוך יותר? העלילה של ג'קי מעצבנת אבל ג'וזף מסקולו נותן את משחק חייו. שזה קצת עצוב כי כבר ראינו אותו ב"ימי חיינו", אבל שם העלילות שלו היו תלושות (לכלוא את מרלנה בכלוב מזהב? באמת
) וכאן הן יותר מחוברות למציאות. העלילה תהיה מושלמת אם דיקן יחזור ויאפיל על החזרה של טיילור לפני שנה. ותהייה לסיום - אם ברוק וניק מופיעים בתמונות, מי לכל הרוחות צילם? ארג'יי? הופ?

aabbadd

New member
אם כבר בפרקי ארה"ב עסקינן ../images/Emo58.gif

אולי אני בודד בדעתי אבל כבר נמאס לי מפלישיה והמחלה שלה, לא מיצו כבר את הסיבות להתגודד סביבה ולכנס את כל משפחת פורסטר לתת משחק מזויף ומעצבן מאין כמוהו ... בבקשה שיעברו כבר הלאה
. אגב, גם אצלי עלתה אותה תהייה לגבי התמונות של ברוק וניק
. עוד מישהו שם לב שכאשר רידג' חובר למאסימו ומשחק את הכביכול bad guy מסרקים את השיער שלו אחורה עם ג'ל
, וכאשר הוא לא אז השיער שלו טבעי ויפה יותר.

Mikel20

New member
דווקא זה היה משהו שחסר

כל סיפור פלישיה החזיר משהו לסידרה שדי היה חסר בו כבר שנים, בערך מאז שטיילור "מתה", וזה הרגש, אף סיפור פשוט לא היה מרגש, לא שוחק בצורה משכנעת, הכל היה שטחי, ולא הניד אפעף לאף אחד, ע"ע החזרה של טיילור שהייתה אמורה להיות אחד מנקודות השיא בסידרה - המפגש המחודש עם הילדים, היה נוראי מכל הבחינות, הכתיבה והמשחק. לעומת זאת מאז שלסלי קיי נכנסה לסדרה וכל העלילה התחילה, היא, סוזן וג'ון משחקים נפלא בכל סצינה, מסכים איתך אמנם שהמפגש היום היה לא משכנע, מאולץ משהו, חוץ מפלישיה כולם שם היו די שבלונים ויבשים. מה שכן, אני מקווה שייתנו לפלישיה לחזור להיות הדמות הפאנקית והנהדרת שאנחנו אוהבים ולא יעבירו אותה שינוי אופי עצבני כמו שעושים לכל דמות שחוזרת מהמתים וייתנו ללסלי להראות עוד כישורים. משהו קטן לסיום: שייתנו לפלישיה עוד כמה סצינות עם התספורת המגניבה הזאת, לפני שמקצצים לה הכל, זה ממש התאים לה

א ר י ק ל

New member
רביעי-ארה"ב../images/Emo58.gif

"דינו" זה השם החדש של דומיניק. דינו,זה שם של דינוזאור. עכשיו הכל מובן(לא שלא הבנו קודם) מה עומד מאחורי כליאתה של ג'קי=ברוק. כל דבר חייב להיקשר לשמה. מאסימו יעשה הכל בשביל להפריד בין ניק לברוק. אפילו אם זה כרוך בכליאתה של אישתו. חירות תמורת ברוק בחוץ. מאסימו=סטפני.

M a g n u s

New member
זהו- סופית התאהבתי|ספויילר|

בראדלי עשה כנראה עבודה ממש טובה בתהליך של להפוך את ניק וברוק לסולמייטס ובמקביל ניטרול האהבה הנצחית שבין ברוק ורידג'- אותי הוא שיכנע
התאהבתי בברוק וניק- סופית
אני אהיה מאוד מרוצה אם פתאום גם סטפני תיכנס לתמונה ותילחם עם ברוק נגד מאסימו- אמנם לכל אחת סיבות משלה, אך המטרה היא אותה מטרה- להשאיר את ברוק וניק ביחד. ועוד משהו קטן- אני לא קראתי ספויילרים כבר חודש, ועכשיו גרטה פירסמה כאן ספויילרים עתידיים... אני כ"כ מחזיק את עצמי שלא לפתוח את ההודעה שלה

א ר י ק ל

New member
אתה מתכוון-- ../images/Emo58.gif

סטפני תיכנס לתמונה עם מאסימו-נגד ברוק. לפי דעתי זה דווקא כיבוי האהבה בינהם..זה בשלבי דעיכה כרגע יש מין עלייה.אבל זוהי תחילתה של הירידה הפתאומית שמייד תופיע בגרף. בראדלי בחיים לא יתן להם להיות ביחד רשמי.

M a g n u s

New member
הממממממ- לא ממש../images/Emo58.gif

1. סטפני לא תעזור למאסימו להחזיר את ברוק לרידג'- היא רוצה את ההיפך, שברוק תהיה עם ניק כדי שרידג' יוכל לחזור לטיילור. התכוונתי לזה שברוק וסטפני ישתפו פעולה כנגד מאסימו הרשע. 2. קשה לי להאמין שבראדלי יחסל את האהבה של ניק וברוק- הם זוג- העל החדש של הסדרה
אולי ככה בעוד 15 שנה ברוק תחליט שהיא בעצם מאוהבת ברידג'

לינה18

New member
15 שנה?../images/Emo58.gif

מקווה שזה יקרה מהר יותר, כי אין לי כל-כך הרבה סבלנות.

לינה18

New member
ל-aabbadd -חיכיתי שמישהו יגיד את זה

גם עליי נמאס כל סיפור המחלה של פלישיה. ובכלל אני מרגישה שכל סיפור מחלת הסרטן בסידרה מוצה אחרי בקי(את של קרוליין לא ראיתי)ף ועוד עם פלישיה גוררים וגוררים את זה עד בלי סוף. ניראה לי באמת רק בשביל עוד כמה כינוסים מיותרים של מישפחת פורסטר.

sashkashurik

New member
השם של

דיקן עלה מספר פעמים חשוד בפרק. (דווקא היום ראיתי, שזה רביעי סן דייגו, שלישי כל שאר העולם
). האם יש דברים בגו? האם מחזירים לנו אותו או שבראדלי סתם נתקף נוסטלגיה?

aabbadd

New member
חמישי-שישי ארה"ב ../images/Emo58.gif + פרומו

לאחר דיון מופרע למדי בנושא השחרור ג'קי בערבות, וכמובן "רצון טוב" של האיש החזק בסדרה (מאסימו) לעזור - הבקשה של ג'קי לשחרור בעקבות נדחית. די צחקתי בסצינות של המשפט, המראה היה כזה של שוק אלגנטי. ניק מגלה את מייגן במשרד של ג'קי בשעת לילה מאוחרת, מעניין מה הקשר שלה לכל הפרשה???? ... סתם. לי למען האמת זה די ברור שהיא עובדת אצל מאסימו והיא אחראית להפללה של ג'קי . מעניין מה ברוק תחשוב על החברה הטובה שלה כשהכל יתגלה. פלישיה ובריג'ט כורות לעצמן בור עמוק מאוד, כזה שייסר אותנו עוד חודשים ארוכים עד שיזנחו את קו העלילה הזה. ברידג'ט מוכנה לוותר על הגידול של דינו ואילו פלישיה רוצה שהן יעשו זאת ביחד (כנראה מתוך אזושהי הכרת תודה לברידג'ט) , אני לא מאמין שזה ילך כל כך חלק כמו שהן מאמינות. במשפט אחד על שבוע הבא - אבא של ברוק מגיע , השיא עוד לפנינו.

א ר י ק ל

New member
../images/Emo58.gif-זהירות- תמונה מפחידה

-לשנייה חשבתי, שהסקר התממש. (השמלה של בריג'ט נראית כמו בייבי דול)..

../images/Emo58.gif שישי - ארה"ב

איך לא ראיתי את זה מגיע? רק לפני שבועיים בערך מייגן אמרה לברוק שהיא צריכה להיות רידג'! כמובן שברגע שראיתי שמישהו נכנס לבוטיק הימרתי על מייגן/דיקן. מאוד שמחתי שזה לא היה ניק והיה די ברור לפי הנעליים שזו בחורה. תכל'ס - כל הפרסומים על זה שמייגן חוזרת ושיהיה לה קשר לדמות מרכזית היו מאוד נחמדים, רק למה לכל הרוחות לא הבנתי מה קורה לי מול העיניים?

למעלה