שני אנדוניס

ThaGaPa

New member
שני אנדוניס

דיסק חדש ומעניין מאוד עכשיו שמעתי שיר ברדיו REMOS KAI BARDIS

F a d i

New member
שני הזמרים האלה ממש עסוקים בתקופה

האחרונה... מישהו יכול לתת לי פרטים עליהם(בקצרה..)?!ו/או רשימת שירים מומלצים שלהם ביחד או כל אחד לחוד...?! תודה מראש...!

F a d i

New member
יפה יפה...יש לך אוסף מרשים כבר

ThaGaPa

New member
התמונה צורפה לכתבה מעניינת

אני צריכה זמן לתרגם ומבטיחה להביא לכם

יקירתי...עוד תמונה לאוסף....

מכיון שאני רואה אובססיה בקשר איליו... ומי כמוני אוהבת אובססיה... רצ"ב תמונה ממועדון קטן לפני שש שנים:7 נגנים 2 זמרות 'והאחד' שלך על במה קטנה בהופעה אינטימית בלתי נשכחת...

פאדיה מו...

לבקשתך... הרבה אני לא זוכרת (היתי קצת שתויה ועבר הרבה זמן-שש שנים) מועדון קטן ליד סיטאגמה,(אולי ברחוב אמאליס) יורדים למרתף לא גדול הרבה אנשים ומשפחות עם ילדים,עשן, מחירים זולים של פעם, אינטימיות שאתה נוגע בזעה של המתופפים, כינור,קלארינט,נגן בגלמה ועוד כלים קטנים בגודל ועתיקים... שני בוזוקאים, גיטארה, אקורדיאון. שתי זמרות וסאלאסינוס 3 שעות שקטות של נחת ואהבה למוסיקה. התמונה הזו צולמה ע"י חבר קרוב. הקיץ עברתי והמקום היה סגור -אולי בהמתנה לחורף... באותו 'סוף שבוע' נדיר היתי בעוד שלוש הופעות: צאנאקלידו עם דימיטרה גאלאני - נפלא, תאטראלי(גם שירים של ברכט,קורט וויל ועוד שירי קאבארט), רציני ועמוק!!! ושתי הופעות של אלפטריה שלהן הוזמנו (מהכרות אישית) שכמובן היו שואו של ממש ולהקה גדולה עם תאורה ובמה מתחלפת, (כמעט כמו באמפיתאטרון) במועדון גדול באזור יותר תעשיתי. סוף שבוע כזה לא היה לי שוב וזכרונות ממנו הולכים איתך עד הסוף...

F a d i

New member
איזה כיף זה...תודה על הסיפור

רואים מהתמונה שהאווירה ממש אינטימית,כולם קרובים וזה נראה ממש יופי.. לגבי אלפתריה....חכי לי(תסתכלי בפרטים שלי ותביני...)

פאדי...

כן...אישית- אישית... היא אדם חם, מקסימה, עממית,לא מתנשאת,מארחת למופת,נדיבה, בעלת משפחה ,מתגוררת באתונה,אוהבת את המעריצים שלה (באמת!!!)ותשאר כשעתים שלוש! אחרי כל הופעה כדי לראות ולדבר עם כל אחד!!! שרוצה להגיד לה משהו... שומרת על קשרים אישיים,ואוהבת את המדינה שלנו את הנופים שלה ואותנו כעם, קשורה מאוד לנצרות היונית אורטודוקסית בארץ, היתה פה מספר פעמים בעבר בהופעות- ולא רק... בשנים האחרונות מאוד הבשילה מוסיקאלית,הופעתה מקצועית, היכולת הקולית שלה השתבחה והתעמקה, והיא עשתה סדר בחייה ובמקצועה. היא מופיעה הרבה בארופה :בספרד (ברצלונה)בקאפריסין, ויש לה הופעה מאוד קרובה בפסטיבל היווני -כנראה הופעת אנפלאגד... ודרך אגב גם התזמורת הפילרמונית שלנו תופיעה שם... יש לה נגנים מצוינים גיטאריסט מעולה ומתופף אחד שהוא פצצת אנרגיה בהופעה וגם לאחריה...כולם צנועים ובישנים אך האדרנלין שמתגבר עם העליה שלהם לבמה לא יורד להם אלא אחרי שעתים שלוש אחרי ההופעה...

F a d i

New member
תודה רבה רבה.....אין לי מילים

מה שאני חולם לעשות את כבר הגשמת....יפה לך בחו"ל היא מאוד מפורסמת ומבוקשת במיוחד בספרד כמו שאמרת.. את התקדמותה המוזיקלית אפשר ממש להרגיש...אפילו הקול שלה התפתח והשתנה הבדל ענק יש למשל בין הופעתה עם ה"אופיסתודרומיקי קומפניה" לבין הופעתה בקיץ שנה שעברה ב "גאלינו" (דיסק שאני לא מפסיק לשמוע) (הגיטריסט שהזכרת עושה שם יופי של עבודה ב"אפיגיס נוריס"...) תודה רבה לך על המידע הזה.... ואם יש לך עוד סיפורים עליה,על פנדליס או בכלל אשמח לשמוע יום טוב..

ThaGaPa

New member
אני לא מפסיקה להתפעל מהקול של אלפטר

פנדליס משום מה נגע לי עמוק בלבי, (אני שמעתי אותו לראשונה רק בשנת 2002) מזה באה ההתמכרות וכל ההתעסקות שלי במוסיקה היוונית, קודם לא הייתי מודעת מעט למדי להיקף היצירה, ואנני מפסיקה ללמוד ולהתפעל מהמלחינים והמבצעים והמוסיקה הנפלאה. דרך אגב הזמנתי את הדיסק שפנדליס ואלפטריה שרים בהופעה חיה-בעוד שבוע ומשהוא יהיה אצלי. וקראתי את הראיון איתו שנערך לא מזמן, כדאי לצטט כמה דברים... נראה בהמשך....

פנדליס...

לא סתם נוגע עמוק בליבך... גווני הקול שלו והעיבודים לכלים השונים מאוד מזכירים לנו (כישראלים) את שירי 'הרועים': סילסול קולו,החליל והקצב משמשים לנו כמעלית לנופי הגליל שלנו, מתערבבים לנו עם גוונים 'ערביים'או 'בדואים'...(במיוחד בדיסק הכפול שלו בהופעה פומבית שהוקלט ללא שינויים של אולפן) הוא גם לא מתאמץ' לשיר אלא שר בנחת וברוגע וכל הופעתו אומרת :הנה אני לפניכם, ערום, נינוח, ונהנה לשיר,...קחו ותזללו אותי כמו שאני,בתאבון!!!

sysyv

New member
UNPLUGGED ללא חשמל

נגזר מהמילה שפרושה "לנתק את השטקר". הכוונה למופע חי עם כלי נגינה אקוסטיים בלבד. בדר"כ מביא אווירה אינטימית וחיבור בלתי אמצעי עם המאזין. שבתשלום

למעלה