שני אייפודים

geeker

New member
שני אייפודים

שלום, יש ברשותי שני אייפודים. לאחד מהם יש אדפטר (בסיס שדרכו ניתן להעביר שירים וגם להטעין את המכשיר) ולשני אין. כשאני מנסה להעביר שירים בעזרת האדפטר לאייפוד השני המחשב מסרב לזהות לי את המכשיר הזה (כשאת הראשון הוא מזהה ללא בעיה). מה ניתן לעשות? האם אפשר להשתמש בזה עבור שני המכשירים? תודה תודה תודה

TheRealDeal

New member
דוק, אתה מתכוון?

DOCK, תחנת עגינה, איך שלא תרצה. איזה אייפודים יש לך? דור שלישי, רביעי, פוטו, מיני? אני מנחש שיש לך אחד פוטו (עם מסך צבעוני) ואחד דור שלישי/רביעי, וקיבלת את הדוק עם הפוטו? כי אם אני לא טועה אייפוד פוטו לא ייכנס לדוק של אייפוד דור רביעי או שלישי... אז כנראה שהדוק של האייפוד פוטו לא קולט אייפוד רגיל וההפך, דוק רגיל לא יקלוט פוטו.

geeker

New member
אויש, אתה צודק

זה דוק. אייפוד אחד רגיל 20GB דור רביעי (שמסתנכרן עם הדוק) ואייפוד דור שלישי (זה שלא מסתנכרן). אגב, הדוק שייך למכשיר הדור השלישי במקור.

שני אפשרויות

א. תחליף בחזרה לדור השלישי לדור והרביעי בלי, ב. יתכן שאפשר רק איפוד אחד דרך חיבור אחד, קורה כשמחברים את האיפוד בחיבור אחד שעובד והשני לידו לא מזהה את האיפוד ועדיין זה usb2.0 רק בפיסי דברים כאלו קורים. הצעה: קנה כרטיס firewire וחבר אחד מהאיפודים דרכו ישירות. בהצלחה.

למעלה