שניק, שניק תבוא לפה!

Puskas

New member
WOW!!!

טוב שחקן מטורף לגמריי!! זה תיכונים לא?? שמע..אין שם הגנות בכלל חח..הוא עובר שחקנים כאילו הם אוויר... יש לו ניתור מפחיד וכדרור מדהים! הוא זריז ומהיר ברמות ומסתבר שהוא גם חוסם לא רע.. טוב אז אחרי חיפוש קל באינטרנט..הוא רכז בגובה 1.92 על משהו כמו 85 ק"ג..או 80 ק"ג.. 184 LBS..כמה שזה לא יהיה.. שחקן תיכונים.. השנה הוא יחגוג 19 (ביוני) הוא עוד צעיר..יש עוד שנתיים עד ה-NBA בטח.. מה שרושמים עליו בכמה אתרי סקאוטינג..זה שהחוזק שלו זה יכולת ליצור,סיומת וזריזות/מהירות.. החולשות שלו הם בעיה בקליעה מרחוק,שינויי מהירות ומשהו שאני לא בטוח איך לתרגם אותו (mid range game) מה שזה לא אומר.. הוא מדורג חמישי בESPN ניראה לי בדירוג של חבר'ה שאמורים להיבחר למכללות השנה.. מקום ראשון נמצא בחור בשם אייברי ברדלי (קלעי בגובה 1.89) חפש סרטונים שלו ביוטיוב..שחקם לא רע.. מקום שני נמצא דריק פייבורס שהוא PF בגובה 2.07..לא ראיתי סרטונים עדיין מקום שלישי חאבייר הנרי..קלעי בגובה 1.98 בערך.. מקום רביעי ואליו שווה לשים לב..נמצר סנטר בגובה 2.07,קוראים לו דמרקוס קאזינס והוא חתיכת חיה..ממש כבד במסה שלו וחוסם כמו משוגע..פוטנציאל להיות ביג בייבי דייויס שכזה..

STEVE NASH

New member
כשאתה מהיר כאילו דחפו לך סחוג לתחת

אין ממש סיבה לשנות מהירות, לא?

carmelo

New member
יכל להפוך את הדראפט הקרוב למעניין יותר

אבל תכלס, נדיר מאוד שרכז מגיע לליגה היישר מהתיכונים. אני מאמין שגם לדרק רוז היה קשה לעשות את המעבר הזה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מצטער אבל לא התרשמתי

ילד מוכשר ואתלט מאוד אבל אני די משוכנע שיש הרבה מאוד כמוהו שפשוט לא מגיעים לכולרות או לקליפים ביו טיוב. לא ראיתי פה שום דבר שאני יכול להגיש שממש הפיל אותי מהכסא.

Puskas

New member
תשמע..

הוא מדורג מקום 5 במחזור 2009 של התיכונים..אז כנראה שהוא בכל זאת כישרון בולט בליגת התיכונים..ניראה מה יהיה במכללות..

OrEl74

Well-known member
מנהל
שכחתי ששחקן לא יכול לקפוץ ישר מהתיכון ל-NBA

במכללות הוא בהחלט יוכל להתפתח ולהפוך לשחקן טוב אבל לפחות כרגע בעיניי הוא לא יותר מעוד שחקן מוכשר שבעיקר מנסה לחקות את וויד (רק אני רואה את הדמיון בסגנון?). נראה מה יהיה במכללות
ועם קשר, או בלי...ראית פעם מה גארנט עשה בתיכונים? 26 נק', 18(!!!) ריב', 7 אס' ו-6.5 (!!!) חסימות למשחק. וקובי? 31 נק', 12 ריב', 6.5 אס', 4 חסימות ו-4 חטיפות.

Puskas

New member
הדוגמאות שלך מחזקות :)

גארנט וקובי ניהיו גם חיות בNBA בלי לעבור במכללות..אז לא לפסול ת'בחור הזה על הסף!! אה כן והיה עוד אחד..לברון ג'יימס :) בעונה האחרונה שלו בתיכונים הוא עשה 31.6 נ"ק,9.6 רב',4.6 אס' ו-3.4 חטיפות חח.. קשה להגיד שבNBA המספרים שלו ירדו במיוחד..כנראה שמבחינתו הרמה בNBA היא בערך כמו בתיכונים LOL

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני לא פוסל בכלל

אני פשוט אומר שיש הרבה כמוהו ועובדה שהוא מדורג "רק" חמישי בתיכונים למרות כל ההתלהבות ממנו. לא כל אחד שיודע לקפוץ גם הופך לשחקן טוב בסוף

Puskas

New member
חחח סתם משהו מצחיק

כי אני יודע שאתה אוהד בולס גם כן.. ידעת שכשמייקל ג'ורדן ניסה בגיל 16 בערך להתקבל לקבוצת הכדורסל של התיכון שלו בצפון קרוליינה אמרו לו שהוא נמוך מדי וחתכו אותו?? חחחח אם כבר מדברים על סקאוטינג גרוע.. בעונה האחרונה שלו בתיכון הזה (כשהוא כבר גבה מעל 1.90) הוא השיג ממוצע עונתי מדהים של 29.2 נ"ק+11.6 רב'+10.1 אס'..פנומן! דווקא במכללות הוא לא היה משהו להיט..17 נ"ק ממוצע למשחק לאורך 3 העונות שלו שם.. מה שמסביר קצת למה הוא לא נבחר מקום 1 בדראפט..

OrEl74

Well-known member
מנהל
ג'ורדן תמיד אמר

שזה שלא קיבלו אותו לנבחרת בתיכון זה מה שהפך אותו לשחקן כזה. האופי שלו כל כך תחרותי שזה גרם לו להתאמן כמו חמור שנה שלמה רק בשביל להיות מספיק טוב כדי להתקבל למרות הגובה (בינתיים הוא גם הספיק לגבוה קצת). אני לא חושב שזה היה כזה סקאוטינג גרוע כי בכל זאת מדובר על נער ב-16 בסה"כ. סקאוטינג גרוע זה לבחור בסם בואי

Puskas

New member
חח שמע..אלו היו ימים אחרים כנראה..

שנת 79 בערך? היום כל אחד בן 8 שיודע לכדרר יפה ישר נכנס לקבוצה של התיכון הקרוב (כמובן בגיל הנכון) גם אם הוא יהיה 1.75 חוצמזה..שאת ג'ורדן לא קיבלו אבל את מאגסי בוגס וארל בויקינס קיבלו?? אפילו בשיא הגובה שלהם הם היו בקושי 1.60 חחח שלא לדבר על ספאד ווב...

OrEl74

Well-known member
מנהל
סביר להניח שהוא פשוט לא היה מספיק טוב

עד אז ג'ורדן בכלל העדיף לשחק בייסבול אבל הניפוי הזה מהנבחרת בתיכון הטריף אותו לגמרי והוא התאמן והתאמן ואז התאמן עוד קצת ובסוף התקבל. כבר אז היה אפשר לראות שהבן אדם הזה קצת לא שפוי בכל מה שקשור לתחרותיות וניצחון.

rapgamer4ever

New member
אל ג'פרסון רשם מספרים דומים

נדמה לי שיותר נקודות ופחות אסיסטים. מעניין מה דוויט עשה.

Puskas

New member
מה הווארד עשה?

שיחק 4 עונות בתיכון אקדמית כריסטיאן בדרום אטלנטה והשיג ב-129 משחקים שם ממוצעים של 16.6 נ"ק+13.4 רב'+6.3 חס' אבל בעונה הרביעית והאחרונה (סיניור) הוא הופיל אותם לאליפות עם מספרים מפלצתיים של 25 נ"ק+18 רב'+8 חס'+3.5 אס' כתוב עליו שלמרות הגודל שלו הוא היה מספיק זריז וורסיטילי בשביל לשחק גארד!! למרות זאת הוא העביר את רוב משחקיו בתיכון כ-PF הוא זכה באותה שנה בתואר כבוד של מקדונלדס לתיכונים וחלק את תואר הMVP הזה עם איזה אחד,JR סמית' :) אפורופו סמית'..הוא גם הגיע מהתיכון ישר לNBA והוא עשה בתיכונים 28 נ"ק+7 רב' ו-6 אס' למשחק בקריירה שלו שם

EizoTop

New member
לא התלהבתי כלכך...

רואים שהוא זריז ואתלטי, במידה והוא יגיע לNBA הוא לא יהיה משהו בכלל, אפשר לראות בליגות האלה שאין הגנות ואין כלום, הוא יכול להיות סוג של רונדו, אבל הוא חייב ללמוד לזרוק מרחוק...

The WizardMan

New member
כדי להיות סוג של רונדו צריך ללמוד לזרוק מרחוק

?? וממש לא נראה לי שהוא סוג של רונדו , רונדו לא מגיע לטבעת ככה ולא מכדרר ככה. שימו לב גם בסרטון לעובדה שהוא מסיים כמעט אותו דבר בשתי הידיים. אני מנסה לחשוב על שחקן שהוא מזכיר לי בסגנון ,ולא כל כך מוצא.

EizoTop

New member
לא התכוונתי לזה...

התכוונתי עם הוא רוצה להיות יותר טוב, חייב לדעת ללמוד מרחוק...:)

התקרה שלו הרבה יותר גבוה משל רונדו

הכל עוד יכול להשתנות, פציעה, סתם להפסיק להתשפר אבל רוב הסיכויים הוא שהוא יהיה בין הרכזים הכי טובים בליגה בזמן הקרוב, אם לא הטוב שבהם עוד מספר שנים...

למעלה