שניקו my daer

בדוייה

New member
שניקו my daer

הלו מותקקקקקקק, אני לא אשאל אותך איך היה כי בטח שאלו...וחוץ מזה שענית... אני לא אגיד לך שהתגעגעתי...כי כולם כבר דיברו בשמי..... טוב נו, אני מרשה לעצמי : ה ת ג ע ג ע ת י !!!!!!!!!! מאוד. ועכשיו את פה. איזה כיף. הא הא הא הא הא הא הא אני אוהבת אותך ומתה עליך. והמילים שאמרת פשוט מדהימות. אני רוצה שתדעי שאין כמוך בעולם. ואני ממש מרגישה קירבה לנושא שדיברת עליו.=הצ`אט, והאהבה שנזרקת שם... לא שהיא נזרקת.. אבל... בכ``ז אני בטוחה שהיא לא באה מתוך זה שאתה ממש מכיר את הבנאדם שאתה שולח לו לבבות או שאתה יודע מה המחשבות שלו , מצב רוח שלו וכדומה...אלא סתם פגשת ת`שם שלו כמה פעמים והחלטת בגלל הצחוקים שהוא כותב שהוא אחלה בנאדם...-ואם לא??????- ואני לא מדברת על האנשים שבאמת נפגשים ויש שם חברים ממש ממש טובים. אני לא מדברת עליהם כי אני יודעת שיש כאילו. אבל לפני הנקודה אני אגיד לך גם שאני במקום קטן בלב גם נהנת מה``אהבת צ`אט`` הזאת שהולכת שם... זה די מדליק ככה לדבר עם אנשים שאין לך מושג מה הולך איתם. זה כל היופי. אופסססס, נראה לי שאני נשמעת כאן מפוצלת אישיות... סטרתי את עצמי.שיט. מה עושים? אני יודעת, אני אסביר לכם ש-אני כזאתי. נהנת בצ`אט אבל מרגישה יותר טוב בפורום. איתכם. פה. לא חשוב... לא נראה לי שתבינו... בקיצור ולענין, - איזה כיף להיות חברת פורום שכזה!!! בדויה הבדויתית

shanikoo

New member
בדויה יקירתי

קודם כל,אני מאד שמחה שהייתה לך שבת טובה. אני כל כך שמחה לראות אותך פה תמיד.את מעלה לי חיוך כ-זה גדול על הפרצוף שלי.השמחה שלך מדהימה אותי כל פעם מחדש. תראי,אני הבנתי אותך לגמרי.כי גם אני חלק מכל השטויות של הצ`אט.וגם אני נהנית מהשטויות ולזרוק לבבות.זה חלק מהעסק.פשוט אני הצלחתי לסדר לעצמי את הראש בקשר לזה.להבין איך כמה מדוע למה אנחנו עושים את זה ואיך אני מרגישה לגבי זה. ועשיתי לעצמי את ההפרדה הזאת בין השטויות של הצ`אט,שלפעמים אני בהחלט אוהבת אותן ובהחלט יש להן מקום,לבין האהבה האמיתי שיש לי פה לכמה אנשים. ואמנם יש שיגידו שהכל וירטואלי,אבל גם בצורה וירטואלית אנשים פה גרמו לי לאהוב אותם ולהעריך אותם בצורה אמיתית.ואני באמת אוהבת ומעריכה פה כמה מהאנשים. אז זהו.זה שאמרתי שזה בולשיט,לא אומר שזה לא נחמד,ובטח לא אומר שאני לא עושה את זה.כי אני עושה פה המון שטויות בצ`אט,ואני נהנית מזה.זה פשוט לא משתווה לדברים האמיתיים שאני מקבלת כאן. וואי,אני מקווה שהנת קצת מזה... יקירתי,שיהיה לך שבוע טוב. המון נשיקות ולבבות שניקו

למעלה