והנה אני ממשיכה:
ביקורת על האלבום השלישי של הבויז: millennium האלבום הכי מצליח של הבויז!!!! האלבום מתחיל בשיר larger than life, הסיגל השני של הבויז מן האלבום!!! זה בין השירים המושלמים ביותר שלהם!!! זה שיר שהבויז כתבו לכבודנו המעריצים!!! זה שיר קיצבי ביותר ומלהיב עם מאפיינים רבים של רוק!!! זה שיר גאוני לחלוטין!!!!! אני נותנת לו: 5\5 שיר מספר 2- i want it that way זהו הסינגל ה-1 מן הלאבום!!!!! השיר זכה להצלחה אדירה!!!!!! אני חושבת שזה שיר עם קולות מושלמים ומנגינה יפייפיה אבל המילים בשיר הזה מבלבלות רצח לא הגיוניות כן שזה ממש ממש מעצבן!!!! הקליפ מקסים!!!! אני נותנת לו 5\3 תחזיקו חזק!!!!! הנה השיר המושלם ביותר שהבקסטריט בויז שרו אי פעם!!! אוקי רוני!!! לנשום,לנשוף,לנשום,לנשוף,לנשום... השיר הבא הוא שיר מספר 3 וגם סינגל מספר 3 באלבום!!! show me the meaning of being lonely השיר הזה הוא שיר מושלם!!!! הוא מרגש,יצרתי,קסום,עצוב,משמעותי,אמיתי,מדהים,מהמם,מוסיקלי, מקסים,גאוני,נהדר,מצויין,נפלא,מרגיע ונוגע ללב!!! זה שיר הבריחה שלי ואני בוכה מננו כל פעם מחדש!!! יש לו קליפ מ-ד-ה-י-ם והמספר על כל המקרים הטרגיים שקרו לבויז אי פעם וזה שיר שמוכיח שהבויז תמיד יהיו מאוחדים לא משנה מה יהיה ואני יודעת בלב שהם להקה מיוחדת וחזקה!!!! אין על השיר הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני נותנת לו 5\5 השיר הבא הוא שיר 4 ושמו-it's gotta be you שיר קיצבי מאוד מתה עליו!!! כל מילה אחרת מיותרת!!!! אני נותנת לו 5\5 שיר מספר 5- i need you tonight הוא שיר אותו ניק שר לבד!!! הקול של ניק מדהים שזה פשוט לא יאומן אבל השיר עצמו (וזו דעתי בלבד) לא משהו!!! אני נותנת לו 5\4 (רק בגלל הקול של ניק)!!! השיר הבא- don't want you back- שיר מספר 6!!! זה שיר פ33תי זועם ומאוד קיצבי!!!! הבויז מבצעים אותו בצורה מושלמת!!! אני מטורפת על השיר הזה!!! אני נותנת לו 5\5 השיר don't wanna lose you -שיר 7 בדיסק הוא שיר אהבה קסום במיוחד!!! אני חושבת שהוא שיר מאוד מרגש ואני חושסת שהוא נפלא!! אני נותנת לו 5\5 השיר הבא הוא השיר ההורס -the one שיר מספר 8 וסינגל מספר 4!!! זה באמת אחלה שיר!!!!!!! שיר קיצבי!!!! שיר מעולה!!!!! המילים הנהדרות נכתבו ע"י בריאן!!! אני נותנת לו 5\5 השיר הבא הוא שיר מרגש מאוד שקווין כתב ואני חייבת לומר שזה שיר עם מילים מ-ר-ג-ש-ו-ת!!!!!!!!!! שיר 9- back to you'r heart לי כיף לשמוע אותו ולהתרגש!!! אני נותנת לו 5\5 השיר הבא הוא עוד קסום !!!!! למעשה הוא שיר לטיני וזה מה העושה אותו עוד יותר קסום!!!!! לשיר קוראים spanish eyes והוא שיר מהמם!!! אני נותנת לו 5\5 no one eles come close to you -שיר מספר 11!!!! שיר מעולה!!! אני אוהבת אותו!!!! אני נותנת לו 5\5 השיר שסוגר את האלבום הוא the perfect fan זה שיר מהמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה שיר שהבויז כתבו על האמהות שלהם והם שרים אותו עם מלא אהבה ורגש!!!!!!!! בסוף השיר שרה מקהלה מדהימה!!!!! אני חולה על השיר הזה!!!!! זה שיר מקסים ואמיתי!!!! לסיכום "מילוניום" הוא אלבום מקסים ואני ממליצה עליו בחום!!!