שניקוש רז ...יקירתי!!!

backstreet girl

New member
שניקוש רז ...יקירתי!!!

אם אני רוצה לעשות מאמר בפורום הזה איך אני עושה את זה...???????

Miss Kitty

New member
../images/Emo13.gif

את כותבת אותו פה, או שולחת לי במסר/אימייל, ואני מוסיפה אותו בשבילך ובשמך לרשימת המאמרים..

backstreet girl

New member
אוקי אז אני מתחילה:

ביקורת על האלבום הראשון של בקסטריט בויז: backstreet boys האלבום פותח השיר we've got it going on שהוא גם הקליפ הראשון של הבויז. אני חושבת שהם עשו בחירה מצויינת בכך שהחליטו לפתוח את האלבום השיר הזה ולהוציא אותו כסינגל ראשון. זה שיר מאוד מאוד מאוד קיצבי,מגניב שכיף לשמוע אותו ולרקוד עליו!!! שיר מדהים!!! אני נותנת לו 5\5 לשיר השני קוראים anywhre for you שהוא בעצם הסינגל השני שלהם והוא מלווה בקליפ יפייפה. השיר עצמו מאוד רומנטי ומרגש. אני נותנת לו 5\4 השיר השלישי הוא (get down (you'r the one for me זהו הסינגל השלישי של הבויז. יש לו קליפ די חביב!!! זה שיר עם פזמון ממכר ומדבק!!!!!!!!! זה שיר מאוד אנרגייתי וקיצבי!!!! אני מתה עליו!!!! אנינותנת לו 5\5 i'll never break you'r heart-זהו השיר הרביעי האלבום וגם הסינגל הרביעי. לשיר הזה הבויז הוציאו 2 קליפים. זה שיר מרוד מאוד מאוד רומנטי וקסום!!! בין השירים האהובים עליי ביותר באלבום!!!! אני נותנת לו 5\5 ונעבור לשיר מספר חמש והוא (quit playing games (with my heart זה שיר ממש ממש ממש ממש יפה!!! יש לו קליפ ס-ק-ס-י במיוחד שפשוט קשה להתעלם ממנו. אני נותנת לו 5\4 לשיר מספר שש קוראים boys will be boys זהו שיר גאוני ומיוחד מאוד מאוד מאוד!!!! הוא מאוד מוזר אבל זה מה שמדהים בו!!!! הוא שיר שמזכיר שירים של שנות השמונים!!!! שיר די קיצבי ואני אוהבת אותו מאוד!!! אני נותנת לו 5\5 השיר בשביעי הוא just to be close to you זה שיר אהבה נחמד ואני מחבבת אותו אבל הוא בין השירים שאני הכי פחות אוהבת באלבום!!! אני נותנת לו 5\2 והגענו לשיר הכי אהוב עליי בדיסק-שיר שמונה i wanna be with you זה שיר קיצבי מהמם!!!!!! הפזמון ממכר לאללה!!! הבתים מדהימים!!! כל השיר הזה הוא מקסים!!!! אני מטורפת על השיר הזה!!!! אני נותנת לו 5\5 השיר הבא בדיסק הוא evertime i close my eyes שהוא שיר 9 באלבום. אממממ...אין לי כל כך מה להגיד עליו חוץ מזה שהוא שיר די יפה!!! אני נותנת לו 5\3 שיר עשר באלבום הוא darlin' זה שיר נחמד מאוד מאוד!!! הוא מאוד רומנטי!!! יש לו מנגינה יפה וסוחפת!!!! אני נותנת לו 5\3 הנה השיר הכי לא אהוב עליי באלבום ובכלל השיר הכי לא אהוב עליי מכל השירים של הבויז- שיר מספר אחד עשרה- let's have a party השיר הזה מאוד משמעמם אותי אישית!!! אני ממש לא אוהבת אותו!!! אני נותנת לו 5\1 השיר הבא הוא roll with it שיר מספר שתיים עשרה!!! זה שיר מקסים עם מוזיקה מדהימה!!! הוא לא קיצבי ולא איטי!! זה שיר עידוד!!! יש לו מילים מקסימות ומאוד מעודדות!!! אני מתה על השיר הזה!!! אני נותנת לו 5\5 והגענו לשיר שלוש עשרה nobody but you אני שרופה על השיר הזה!!! שיר נהדר!!! זה שיר עם כל מיני מאפיינים של היפ הופ!!! יש לשיר הזה 2 גירסאות סולו!!! אחת של אייג'יי ושנייה של קווין!!! (סתם שתדעו ...אצלי בבית יש את זאת של איג'יי) אני נותנת לו 5\5 והשיר שסוגר את האלבום הוא השיר המסתורי lay down beside me ולמה הוא מסתורי???? כיוון שהוא לא מופיע ברשימת השירים ולא לכולם יש את השיר המהמם הזה (לי יש ...זכיתי...) זה שיר רומנטי ואייג'יי שר את כולו!!! אני נותנת לו 5\5 סה"כ backstreet boys הוא אחלה אלבום למרות שיש מעט שירים שאני לא כ"כ אוהבת כי רוב השירים שם מ-ד-ה-י-מ-י-ם!!!!

backstreet girl

New member
אני ממשיכה

ביקורת על האלבום השני של הבויז: backstreet's back האלבום פותח בשיר (everybody (backstreet's back שזהו הסינגל השני שלהם מן הלאבום!!! זה שיר פ33תי!!!! אני קוראת לשירים מהסוג הזה "פ33ות אנרגיה"!!! זה שיר קיצבי קיצבי קיצבי!!!!!! כל פעם שאני שומעת אותו אני מתפרעת כמו מטופרת כי זה פשוט שיר מדהים!!!!!!!!!!!!!! אני נותנת לו 5\5 שיר מספר שתיים הוא הסנגל הראשון מן האלבום -as long as you love me זה אחלה שיר!!! לא קיצבי ולא איטי!!!! שיר טוב מאוד עם מילים שולטות!!!! אני נותנת לו 5\4 השיר הבא הוא שיר מספר 3- all i have to give שיר מתוק עם מוזיקה חביבה(לא יותר מזה), קולות מהממים ומילים מושלמות!!!!! אני נותנת לו 5\3 שיר מספר ארבע- missing you-זה שיר שלא לכולם יש אותו באלבום הזה (לי יש) שיר נחמד !!!!והאמת זהו!!! אני נותנת לו 5\2 שיר מספר חמש הוא thet's the way l like it וואי וואי וואי וואי וואי כמה שהשיר הזה מהמם!!!!! זה שיר קיצבי בצורה שאי אפשר לתאר!!!! פ33ת אנרגייה מהלכת!!! אני מאוהבת לחלוטין השיר הזה!!!! אני נותנת לו 5\5 השיר הבא הוא שיר מספק שש- 10,000 promisses זוהי בלדה מקיסמה כל כך!!!!! בלדה יצרתית,סוחפת ומרגשת!!!! זה בעצם השיר הכי אהוב עליי האלבום!!! הבויז מבצעים את השיר הזה בצורה מ-ו-ש-ל-מ-ת!!!!! אני נותנת לו 5\5 שיר שבע היא עוד בלדה מקסימה בשם like a child פשוט שיר מדהים!!!!!! אין לי מילים!!!! זה שיר קסום ומוסיקלי מאוד!!! אני נותנת לו 5\5 השיר הבא זה שיר מספר שמונה וקוראים לו hey mr.dj (keep playing this song). שיר מצויין עם כל מיני שילובים של אר.נ.בי!!!! אני אוהבת את השיר הזה מאוד!!! אני נותנת לו 5\5 לשיר תשע הוא גם חידוש וגם שיר מקורי. זה מה שהופך את - set adrift on memory bllis לשיר המוזר ביותר בדיסק!!! הפזמון שלו הוא חידוש של להקה של שנות ה-90. והבתים מקוריים לגמרי!!!! אני מחבבת אותו אך עם זאת לא ממש מתחברת אליו!!! אני נותנת לו 5\3 that's what she side הוא שיר עשר באלבום!!! זהו שיר שבריאן כתב על חברה לשעבר שלו והוא שר את כל השיר לבד!!! אני מתה על השיר הזה!!!! זה שיר אמיתי ומרגש!!! אני נותנת לו 5\5 השיר הבא הוא שיר מספר 11 עם השם הארוך- if you wanna to be good girl (ger you'rself a bad boy)y זה שיר מלהיב מאוד והמנגינה שלו ייחודית בצורה מדהימה!!!! זה אחד השירים האהובים עליי בדיסק!!! אני נותנת לו 5\5 השיר הבא הוא גירסת דיבורים על המוזיקה של השיר all i have to guve בו כל אחד מהבויז אומר איזה בחורה הוא רוצה שתהיה לו!!! נחמד להקשיב לזה מידי פעם כי זה קורע!!! אני נותנת לו 5\4 השיר האחרון הוא if i don't have you שזוהי בלדה מדהימה וקסומה!!!!! אני מאוהבת בשיר הזה והבויז עשו בשכל ששמו אותו כשיר אחרון!!! אני נותנת לו5\5 האלבום מסתיים בראיון של הבויז!!!! אני הקשבתי לראיון והוא מאוד מעניין!!! הם מספרים איך הכול התחיל,מה הדבר הכי מטורף שאי פעם עשתה להם מכירצה ועוד כל מיני פרטים על החיים שלהם!!! לסיכום האלבום backstreet 's back הוא אלבום מ-ד-ה-י-ם!!!!!!!!!1 עם שירים מדהימים!!! אני ממליצה עליו בחום!!!!

backstreet girl

New member
והנה אני ממשיכה:

ביקורת על האלבום השלישי של הבויז: millennium האלבום הכי מצליח של הבויז!!!! האלבום מתחיל בשיר larger than life, הסיגל השני של הבויז מן האלבום!!! זה בין השירים המושלמים ביותר שלהם!!! זה שיר שהבויז כתבו לכבודנו המעריצים!!! זה שיר קיצבי ביותר ומלהיב עם מאפיינים רבים של רוק!!! זה שיר גאוני לחלוטין!!!!! אני נותנת לו: 5\5 שיר מספר 2- i want it that way זהו הסינגל ה-1 מן הלאבום!!!!! השיר זכה להצלחה אדירה!!!!!! אני חושבת שזה שיר עם קולות מושלמים ומנגינה יפייפיה אבל המילים בשיר הזה מבלבלות רצח לא הגיוניות כן שזה ממש ממש מעצבן!!!! הקליפ מקסים!!!! אני נותנת לו 5\3 תחזיקו חזק!!!!! הנה השיר המושלם ביותר שהבקסטריט בויז שרו אי פעם!!! אוקי רוני!!! לנשום,לנשוף,לנשום,לנשוף,לנשום... השיר הבא הוא שיר מספר 3 וגם סינגל מספר 3 באלבום!!! show me the meaning of being lonely השיר הזה הוא שיר מושלם!!!! הוא מרגש,יצרתי,קסום,עצוב,משמעותי,אמיתי,מדהים,מהמם,מוסיקלי, מקסים,גאוני,נהדר,מצויין,נפלא,מרגיע ונוגע ללב!!! זה שיר הבריחה שלי ואני בוכה מננו כל פעם מחדש!!! יש לו קליפ מ-ד-ה-י-ם והמספר על כל המקרים הטרגיים שקרו לבויז אי פעם וזה שיר שמוכיח שהבויז תמיד יהיו מאוחדים לא משנה מה יהיה ואני יודעת בלב שהם להקה מיוחדת וחזקה!!!! אין על השיר הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני נותנת לו 5\5 השיר הבא הוא שיר 4 ושמו-it's gotta be you שיר קיצבי מאוד מתה עליו!!! כל מילה אחרת מיותרת!!!! אני נותנת לו 5\5 שיר מספר 5- i need you tonight הוא שיר אותו ניק שר לבד!!! הקול של ניק מדהים שזה פשוט לא יאומן אבל השיר עצמו (וזו דעתי בלבד) לא משהו!!! אני נותנת לו 5\4 (רק בגלל הקול של ניק)!!! השיר הבא- don't want you back- שיר מספר 6!!! זה שיר פ33תי זועם ומאוד קיצבי!!!! הבויז מבצעים אותו בצורה מושלמת!!! אני מטורפת על השיר הזה!!! אני נותנת לו 5\5 השיר don't wanna lose you -שיר 7 בדיסק הוא שיר אהבה קסום במיוחד!!! אני חושבת שהוא שיר מאוד מרגש ואני חושסת שהוא נפלא!! אני נותנת לו 5\5 השיר הבא הוא השיר ההורס -the one שיר מספר 8 וסינגל מספר 4!!! זה באמת אחלה שיר!!!!!!! שיר קיצבי!!!! שיר מעולה!!!!! המילים הנהדרות נכתבו ע"י בריאן!!! אני נותנת לו 5\5 השיר הבא הוא שיר מרגש מאוד שקווין כתב ואני חייבת לומר שזה שיר עם מילים מ-ר-ג-ש-ו-ת!!!!!!!!!! שיר 9- back to you'r heart לי כיף לשמוע אותו ולהתרגש!!! אני נותנת לו 5\5 השיר הבא הוא עוד קסום !!!!! למעשה הוא שיר לטיני וזה מה העושה אותו עוד יותר קסום!!!!! לשיר קוראים spanish eyes והוא שיר מהמם!!! אני נותנת לו 5\5 no one eles come close to you -שיר מספר 11!!!! שיר מעולה!!! אני אוהבת אותו!!!! אני נותנת לו 5\5 השיר שסוגר את האלבום הוא the perfect fan זה שיר מהמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה שיר שהבויז כתבו על האמהות שלהם והם שרים אותו עם מלא אהבה ורגש!!!!!!!! בסוף השיר שרה מקהלה מדהימה!!!!! אני חולה על השיר הזה!!!!! זה שיר מקסים ואמיתי!!!! לסיכום "מילוניום" הוא אלבום מקסים ואני ממליצה עליו בחום!!!

NarihS

New member
חחחח איזה דעות לא אובייקטיבות

מה שכתבת חחח כלומר, זה די ברור שמעריצה של בקסטריט תרשום את הדברים האלה חח. אבל היה נחמד, אהבתי מה שכתבת..

backstreet girl

New member
ביקורת על באלבום הרביעי של הבויז

black & blue the call -זהו השיר הראשון והסינגל השני מן האלבום!!!! זה שיר קיצבי!!! שיר טוב עם מילים גאוניות!!!!!!! אני אוהבת אותו!!!! אני נותנת לו 5\4 shape of my heart- שיר מספר שתיים הוא שיר אהבה מ-ר-ג-ש!!! זהו בעצם הסינגל הראשון באלבום!!!! אני חושבת שהוא שיר מדהים!!!! אני מאוהבת בשיר הזה לחלוטין!!!! אני נותנת 5\5 שיר מפסר שלוש-get another boyfrind- שיר מגניב,אנרגייתי,פ33תי,זועם,חד!!!! אני מתה על השיר הזה!!! הבויז מבצעים את השיר הזה עם המון עוצמה!!!!!!! אני נותנת לו 5\5 והשיר הרביעי הוא- shining star- את השיר הזה כתבו ניק והאווי!!!!! שיר נחמד אפילו נחמד מאוד!!! הם שרים שם נחמד,המילים נחמדות וגם המנגינה נחמדה!!! אני נותנת לו 5\3 השיר הבא הוא שיר מספר 5(i promises you (with everything i a הבויז שרים אותו הצורה מ-ד-הי-מ-ה אבל השיר עצמו לא יותר מנחמד!!! אני נותנת לו 5\3 השיר הבא הוא שיר שחמישתם כתבו ביחד!!!!!!!!!!!! the answer to our life שיר מ-ד-ה-ים!!!!קולות מדהימים!!! זה שיר משמעותי מאוד ויש לו מילים כ"כ אמיתיות!!! זה שיר קיצבי!!! אני נותנת לו 5\5 והגענו לשיר הכי אהוב עליי באלבום-everyone זה שיר ח-ז-ק ומאוד משמעותי שבו הבויז מוכיחים שהם תמיד יהיו חזקים לא משנה כמה ינסו להפיל אותם ולהשמיץ אותם!!! בין השירים המושלמים ביותר שלהם!!! פשוט פ33ת אנרגייה..שיק קיצבי שאי אפשר לתאר!!! אני נותנת לו 5\5 השיר הבא,שיר שמונה וסינגל מספר שלוש הוא שיר האהבה המקסים: more than that אחלה שיר!!!!!שיר אהבה נהדר!!!מילים חזקות ומרגשות!!!! אני נותנת לו 5\4 השיר הבא הוא עוד שיר משמעותי שהבויז כתבו חמישתם ביחד לשיר מספר תשע קוראים time!!!! המילים בשיר הזה חשובות מאוד ומאוד משמעותיות!!!! מילים עוצמתיות!!! אני מאוהבת בשיר הזה והאמת ....רק בזכות המילים (למרות שהקולות מדהימות) אני נותנת לו 5\5 השיר הבא הוא שיר יפיייפה!!!! עוד שיר זועם וחד שאני קוראת לו פ33ת אנרגייה לשיר 10 קוראים not for me והוא בנחלט שיר מצויין!!! אני נותנת לו 5\4 yes i will -זה שיר אחד עשרה!!! אייג'יי כתב אותו!!! אחלה שיר ...שיר מקסים!!!!זהו!!! אני נותנת לו 5\4 השיר הבא הוא השיר הכי פחות אהוב עליי באלבום-it's true אני חושבת שזה שיר דווקא די נחמד!!!אבל זהו!!! אני נותנת לו 5\2 והשיר האחרון הוא שיר מ-ד-ה-י-ם!!!!!!! אני כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"ככ"כ כ"כ כ"כ מטורפת עליו!!!! זה שיר מהמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בשיר הזה יש נגינה מדהימה בפסנתר!!!!!!!!!!!! את השיר שרים בריאן והאווי שהם הבחורים עם הקול הכי גבוה בלהקה!!!!! הם מפגינים שם יכולת וואקלית מדהימה!!!!!!!! מילים נוגעות ללב!!! וקיצור! לכו לקנות את האלבום הזה כי הוא אלבום יפייפה!!! זה האלבום הכי חזק ומשמעותי שלהם!!!

למעלה