שניצל עוף טיגון

יום כף

New member
שניצל עוף טיגון

מהיר הדרך הטובה ביותר לטגן שניצל ללא פירורי לחם. הכוונה לטגן את השניצל ללא כל ציפוי.

pirge

New member
חזה רצועות ----מוקפץ במרינדה

10:31 | 26/02/06 רצועות עוף מוקפץו pirge ו רצועות עוף מוקפץ. להשרות במרינדה את רצועות העוף לשעתיים. מקור המתכון:עצמי. מרינדה: 3 כפות חומץ כף שמן 4 כפות קטשופ 4 כפות ריבה כף רוטב סויה כף גריל עוף או פפריקה מתוקה מעט מים. לפי הצורך,שלא יהיה יבש וסמיך. לטעום על קצה הזרת ולשבח את הטעם. הסוד לרכות של העוף: לטגן סמוך מאד לארוחה. מהמחבת לצלחת וזהו.....לטגן רק כמה דקות תוך כדי ערבוב. את הבוטנים\אגוזים להכין מראש----- לטגן במחבת יבשה-להקפיץ מעט ולפזר מעל המנות.לא חובה להוסיף אגוזים.... תהנו.

קלי קלות

על מחבת פסים, אם אין אפשר במחבת רגיל. אני משאירה את חזה העוף בנתחים גדולים, לא חותכת לרצועות. למרוח קודם במרינדות מגוונות כאוות נפשך רצוי להשהות בהשריה אבל אין שום בעיה לא), אצלנו הולכות האופציות הבאות (כל אחת לחוד)- צ'ילי מתוק שמן זית+אבקת שום+פפריקה מתוקה סויה+סילאן רוטב ברביקיו מוכן אבקת מרק בצל+המיץ של קופסת לפתן פרות ... אין סוף לאופציות עקרון חשוב- מחבת לוהטת, וטיגון לא ארוך מדי למניעת ייבוש, כדי שיהיה מבושל טוב גם בפנים אני הופכת המון ולקראת הסוף אני מנמיכה את האש. בתאבון

pirge

New member
אחלה תוספות ענבר. אוהבת מאד להוסיף

גם פטריות טריות.שום טרי,צימוקים ועוד פירות יבשים קצוצים,קינמון,אגוזים וקשיו,צנובר. המגוון עצום....כל אחד וטעמו. וכמובן יש להתחשב בגיל הילדים לגבי כל תוספת.
תודה ענבר

למעלה