בבקשה
אני מכינה ככה וזה טעים לאללה. ושוב מתנצלת אני לא טובה בלתת כמויות מדוייקות כי אני פשוט מבשלת לפי העין כמו האמא שלי. מטגנת שום כתוש עם מעט שמן. להכניס את פרוסות השניצל עגל ולטגן גם אותם אבל לא להעמיס על הסיר כדי שכל אחת תטוגן משני הצדדים. לזה אני מוסיפה מעט מאוד מים מתבלת ב: פפריקה מתוקה מעט מעט מאוד חריפה פלפל שחורגרוס 3 קוביות בזיליקום קפוא 2 תיבוליות של קנור בטעם שום ופטרוזיליה מעט אבקת מרק עוף מלח בהתאם לטעם (פשוט טועמת) כורכום או חוואיג' למרק במידה ויש אז שמה פלפל אחד או שניים מהיבשים ההם בהתאם לטעם חריף או מתוק להביא לרתיחה ולהנמיך להבה לבשל עד שמתרכך. לפעמים אני מוסיפה לזה גלגלים של גזר או שורש סלרי חתוך לקוביות או ארטישוק חתוך לקוביות. לצידו הילדים אוהבים אורז לבן. אני אוהבת את זה בסנדוויץ בתאבון אגב את יכולה להכין גלילות שניצל עגל ממולאות בבשר טחון בצל ועשבי תיבול ולבשל ברוטב יוצא מעולה גם כן. נונה1