שנים..........

שנים............/images/Emo24.gif

אהלן גיא! אהלן כולם! אולי אתם לא כל כך זוכרים אותי. אבל אני הייתי Ran262 בפורום שבהייד פארק (זצ"ל) ביחד עם אחותי ענבל, כתבנו שם רבות וארוכות. ואז, שנפתח הפורום החדש הזה, התקשינו להיכנס. הייתה איזו בעיה במחשב. אבל עכשיו הכל בסדר תודה לאל. אז מה חדש? גיא, איך החיים? אחלה פורום פתחת לך פה! הרבה יותר מעניין ומהיר מהקודם. בכל מקרה, ברכות! (למרות שזה באיחור) ואני אשתדל לקחת חלק פעיל כאן עד כמה שאפשר. סלאמאת!

Guy K

New member
רנצ'וק !!

איזה כיף לראות אותך כאן! כבר חשבתי שהלכת לאיבוד כשעברנו דירה
שמח לשמוע שהסתדרתם במעבר. אתה מוזמן לפנות אליי בכל שאלה בקשר לממשק התפוזי המצוין. ניהלתי כאן פורומים בעבר - למעשה את פורום בנים בלבד (255) הקמתי מאפס, לפני כמה שנים טובות...
תפוז היא מערכת פורומים מצוינת. הם נותנים יחס מצוין לגולשים שלהם - ומגובים במערכת פורומים המשוכללת ביותר שראיתי באינטרנט עד היום. בינתים אנחנו נורא מרוצים מהבית החדש!

תודה לכולכם!

טוב. לאיבוד עוד לא הלכתי. האמת היא שהיינו נורא מאוכזבים שלא הצלחנו להיכנס לכאן. אבל מעכשיו נוכל לכתוב פה (אני וענבל, אני רק צריך לסדר לה גם כניסה) עד כמה שנוכל. כרגע, אני כותב לכם מהאוניברסיטה, כי המחשב שלנו בבית נשרף והזמנו חדש, אבל זה לוקח זמן. בכל מקרה, תודה לכולכם על הברכות. גיא, שמח לשמוע ממך. מקווה שהכל טוב בטקסס. לצערי, אני בתקופת מבחניפם ולחץ, אז אולי לא יצא לי להיכנס הרבה. אבל אני אשתדל. אפילו ביפים בקושי יוצא לי לצפות. אבל אני משתדל לא להחמיץ את הפרק של יום שישי, כי רק אז יש לי זמן. (טוב, לא כל כך קשה להבין אחרי שלא צופים שבוע..). אני חייב לומר שהעלילה נהייתה הזויה הרבה יותר ממה שהייתה לפני חודשיים. אבל זה גם הרבה יותר מעניין. מעניין איך רידג' יגיב כשברוק תספר לו על ההריון.עד כאן. תשמרו על עצמכם ושוב, ברכות על הפורום החדש!

לינה18

New member
הי לרן!../images/Emo13.gif

שמחה שהגעת סוף-סוף.כבר לא חשבתי שתגיע. טוב, אותי לא כל-כך קשה לזהות, כי רק שיניתי את התוספת לשם. אני גם חשבתי שזה פורום הרבה יותר טוב-מעניין ומהיר יותר.

הי לינה

איזה כיף שגם את כאן! מצטער שלקח לי הרבה זמן להגיב. איזו פגישת מחזור... ממש מוזר שיש כל כך הרבה אנשים בפורום עכשיו. זוכרת שהיינו רק איזה 7 - 8 אנשים? היה גם איזה מישהו שקרא לעצמו שלמה מזרחי וכל הזמן שאל שאלות קיומיות על הסידרה. מעניין אם הוא כאן.

למעלה