לוחמת כסופה
New member
שנים שנים
ובכן שנים שלא הייתי פה כי המחשב רק עכשיו חזר מתיקון. סיימתי את העבודה המועדפת לפני שבוע והילדים בגן היו כאלה מקסימים וקנו לי מתנת פרידה ונתנו לי אפילו נשיקות!
עכשיו אני עובדת רק בעבודה השניה שלי... סיימתי כבר את כ-ל ההכנות והקניות לטיול ואני לא מאמינה ולא קולטת ששבוע הבא ביום שני אני משאירה את הכל מאחורי וטסה לשנה
. אפילו מסיבת פרידה ארגנתי לי - ד"א אם יש פה ירושלמים שישלחו לי מסר אישי ואם הם רוצים הם מזומנים בכיף לבוא למסיבת פרידה שלי. אז זהו מה? חצי שנה משוחררת, חצי שנה של קריעת תחת בעבודה מ7 וחצי עד 12 וחצי בלילה וואלה, רק עכשיו אני שמה לב שהתשתחררתי בכלל וכבר חצי שנה. עכשיו זה אני דרום אמריקה והשאיפות הגדולות שלי לחיים, עכשיו זה כבר לא צחוק. ד"א, למי שתוהה - העקירות שיני בינה עברו בשלום אבל אחרי שהחומר הרדמה הפסיק לפעול אני ראיתי כוכבים יש לומר ושברתי שיאים בבבקבוקי אופטלגין נוזלי ששתיתי, אבל לא נורא, ה כל זמני בחיים. בקיצור, שיהיה לנו שבוע טוב. טל שעוד 8 ימים כבר לא פה.
ובכן שנים שלא הייתי פה כי המחשב רק עכשיו חזר מתיקון. סיימתי את העבודה המועדפת לפני שבוע והילדים בגן היו כאלה מקסימים וקנו לי מתנת פרידה ונתנו לי אפילו נשיקות!