שנים שנים

שנים שנים

ובכן שנים שלא הייתי פה כי המחשב רק עכשיו חזר מתיקון. סיימתי את העבודה המועדפת לפני שבוע והילדים בגן היו כאלה מקסימים וקנו לי מתנת פרידה ונתנו לי אפילו נשיקות!
עכשיו אני עובדת רק בעבודה השניה שלי... סיימתי כבר את כ-ל ההכנות והקניות לטיול ואני לא מאמינה ולא קולטת ששבוע הבא ביום שני אני משאירה את הכל מאחורי וטסה לשנה
. אפילו מסיבת פרידה ארגנתי לי - ד"א אם יש פה ירושלמים שישלחו לי מסר אישי ואם הם רוצים הם מזומנים בכיף לבוא למסיבת פרידה שלי. אז זהו מה? חצי שנה משוחררת, חצי שנה של קריעת תחת בעבודה מ7 וחצי עד 12 וחצי בלילה וואלה, רק עכשיו אני שמה לב שהתשתחררתי בכלל וכבר חצי שנה. עכשיו זה אני דרום אמריקה והשאיפות הגדולות שלי לחיים, עכשיו זה כבר לא צחוק. ד"א, למי שתוהה - העקירות שיני בינה עברו בשלום אבל אחרי שהחומר הרדמה הפסיק לפעול אני ראיתי כוכבים יש לומר ושברתי שיאים בבבקבוקי אופטלגין נוזלי ששתיתי, אבל לא נורא, ה כל זמני בחיים. בקיצור, שיהיה לנו שבוע טוב. טל שעוד 8 ימים כבר לא פה.

Sole Survivor

New member
שיהיה לך טיול נעים

ושהשנה הזאת תעבור בכיף ושלום ואם יהיה לך רגעי געגוע ואינטרנט תקפצי לביקור....

malder

New member
פשששש....../images/Emo24.gif

שנה שלמה לא נשמע ממך?? אני לא הייתי מחזיק שנה בחו"ל, אפילו לא חודש. אני בן אדם שאחרי שבוע כבר מתחיל להתגעגע לארץ :) ככה אני... "הטיול" שאני מתכנן הוא איזה חודש תאילנד בלחץ, ואם אפשר אז אולי פחות... שלושה שבועות... מה אומרים לבן אדם שנוסע לשנה? אהממ.. אני רק מקווה שלא תשכחי אותנו שם, ותני הודעה שתחזרי :) ביי מותק..

get well

New member
יאאאאאא../images/Emo13.gif

איזה כיף לך שאת טסה וחבל שתעזבי אותנו לשנה שלמההה תהני המון המון המון ותאספי חוויות שתוכלי לפרסם בפורום. ותמונות גם!!!

גם אני רוצה!!!!!!

תהני תעשי חיים ותעדכני מדי פעם אם אפשר. ושלא תשתי לי חשיש!!!

sandradee

New member
שנה???????????

זה המון המון המון זמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל בכיף שלך "טיול שלך " (משפט שתשמעי הרבה בטיול) לפי דעתי אם את באמת תטיילי שנה עיצה שלי שתעלי למרכז אמריקה תהני

הדס100

New member
תהני... ותשמרי על עצמך...

לא לעשות ניווטי לילה בדרום אמריקה!!!

למעלה