מקום חמישי..? זה לא דרך יפה להגיד מקום אחרון..???
E enya New member 10/10/02 #6 הצבעתי כבר ... עם כל ת"ז של המשפחה שלי ועכשיו אני אוספת של חברות ושכנים שלי ... אני מקווה שננצח...
P Psycho Bitch New member 10/10/02 #1 שנים שלא רשמתי פה בכל מקרה.. הכי גאים שיש מעומדת במסך הזהב ל סדרות רכש דרמטיות אפשר להצביע באתר של קשת או תתקשרו ל 057777999 שיהיה לנו בהצלחה
שנים שלא רשמתי פה בכל מקרה.. הכי גאים שיש מעומדת במסך הזהב ל סדרות רכש דרמטיות אפשר להצביע באתר של קשת או תתקשרו ל 057777999 שיהיה לנו בהצלחה
C CarolineKinney New member 12/10/02 #9 ובגדול.............. אבל לנו יהיה אוסקר לפני ותהיה חגיגה גדולה גם פה
ס סילביא New member 10/10/02 #2 כולם לרוץ להצביע! חייבים שהם ינצחו ואז לא יהיה לערוץ 3 תירוץ לא לשים פרומואים וסוף סוף כולם ידעו מה הסדרה הטובה ביותר שיש כיום בטלויזיה . אז כולם להתקשר...גם עם הת"ז של ההורים ...אפשר יותר מבן אדם אחד מטלפון אחד.. מה שצריך זה ת"ז שונים.
כולם לרוץ להצביע! חייבים שהם ינצחו ואז לא יהיה לערוץ 3 תירוץ לא לשים פרומואים וסוף סוף כולם ידעו מה הסדרה הטובה ביותר שיש כיום בטלויזיה . אז כולם להתקשר...גם עם הת"ז של ההורים ...אפשר יותר מבן אדם אחד מטלפון אחד.. מה שצריך זה ת"ז שונים.
E enya New member 10/10/02 #3 כן אנחנו חייבים לזכות! בנתיים אנחנו במקום 5 כולם לרוץ להתקשר נו באמת ... מזה בשבילנו לנצח את "בנות גילמור" ו"הבית הלבן"?!?!? תצביעו גם באתר ! אנחנו חייבים לקחת ת´גביע אריאלה("הגביע הוא שלנו...הגביע הוא שלנו"....)
כן אנחנו חייבים לזכות! בנתיים אנחנו במקום 5 כולם לרוץ להתקשר נו באמת ... מזה בשבילנו לנצח את "בנות גילמור" ו"הבית הלבן"?!?!? תצביעו גם באתר ! אנחנו חייבים לקחת ת´גביע אריאלה("הגביע הוא שלנו...הגביע הוא שלנו"....)