שנים שלא הייתי כאן...

שלום לך!

מכביסט???????? יה יה יההההההה ספר קצת! לא ידענו ולא שמענו...מי המאושרת? ואיך קוראים לקטן? (שנולד! לא שלך
)
זוכרים גם זוכרים

כן הוא יגדל לאט לאט ויהיה מכביסט...

הרבה דברים השתנו אצלי בחיים ומאד מאד לטובה.אני לא כאן כבר מעל שלוש שנים. התחתנתי לפני שנתיים כמעט ויש לי אישה מדהימה שקוראים לה שירי. גרים במושב לפני נתניה.ולפני חצי שנה נולד האוצר הטהור,והמדהים שלנו ששמו בישראל גלעד. והוא יצור פשוט מטריף.איזה כייף להיות אבא. וזהו זה שרק ימשיך ככה.ואיך אצלך מקסי?

שמחה עבורך ../images/Emo24.gif

נו, אני איפה שהייתי וכנראה שאשאר שם בזמן הקרוב. הפיצפון שלי בע"ה בשבת הקרובה בן 3...איך שהזמן טססס ססס ססססססססססססססס עובדים וברוך ה' טפו טפו טפו

מה כיף בלהיות אבא ?

וואלק.. עובדים כמו חמורים כדי שיהיה במה להאכיל ת'זאטוטים מגיעים עייפים מהעבודה.. אבא קקי.. אבא אני רעב.. אבא היא הרביצה לי.. אבא זוז מהמחשב אני רוצה קומפי לא ישנים בלילה.. ואם כבר אתה לא מתעורר לצלילי צרחות אימה אז אתה מתעורר בגלל איזו רגל קטנה שבועטת בך ראבק.. איך השד הקטן נכנס לי למיטה בלי שארגיש ? קם מהמיטה חצי ישן ומחזיר את הבנדיט למיטתו חוזר לישון ואז מרגיש בעיטות קטנות יותר בזמן שהחזרתי את ת'בנדיט הבנדיטה השתחלה לי למיטה.. ובזמן שהחזרתי אותה למיטה הבנדיט השתלט לי שוב על המיטה שוב לוקח אותו למיטה.. וכך זה נמשך עד ארבע לפנות בוקר עד שבאיזה שהוא שלב הרגשתי פתאום שהילדה נהייתה כבדה פותח ת'עיניים התברר שלקחתי את מתוקית במקום ת'ילדה וכשסופסוף מצליח לחזור למיטה השעון מצלצל וצריך ללכת לעבודה רק לא מבין איך מתוקית שאף פעם לא ישנה אלא רק מנמנמת לא הרגישה בכלל איזה לילה עבר עלי

למעלה