שנים במיטה אחת

anat30g

New member
שנים במיטה אחת

כל לילה אני שמה את השובבים שלי במיטות שלהם (מיטות תינוק עדיין) מכסה בשמיכה, נותנת נשיקה, מכבה את האור, סוגרת קצת את הדלת שיהיה להם שקט וחשוך וכעבור שלוש וחצי דקות צחוקים... ושניהם במיטה אחת. אז מחזירים כל אחד למיטה שלו שוב מכסה בשמיכה, נותנת נשיקה, מכבה את האור, סוגרת קצת את הדלת שיהיה להם שקט וחשוך וכעבור שתים וחצי דקות שוב צחוקים... ושניהם שוב במיטה אחת. ככה זה נמשך ונמשך... ואין לי כוח!!!! למישהו יש רעיון???? אגב, הם כבר בני שנתיים וחצי והמיטה קטנה לשניהם לישון יחד ולמיטת נוער אני לא יכולה להעביר אותם עדין.

חיבנוקי

New member
שניים במיטה אחת זה טוב ,אצלנו...../images/Emo66.gif

חילקנו אותם לשניים בכל חדר והם החליטו שכולם רוצים בחדר אחד. זה מתחיל מאני יכול לישון עם...? ופתאום אני יכולה לגלות מיטת נוער אחת ו4 שובבים . בעיקר ביום שישי אני מסכימה ואז הם יורדים לממד שם יש מיטה וחצי. אבל הבעיה מוכרת מכל השבוע . וחוץ מלשתתף עם
ו
אין לי בשורות. ענת הם פשוט מקסימים.

אוח.. זה כל כך מגניב! ../images/Emo13.gif

סימן שהם כל כך אוהבים אחד את השני, השלישי והרביעי..

רז2

New member
מרחוק, כשזה קורה לאחרים

זה נשמע כ"כ חמוד. אבל אוי ואבוי לקטנים שלי אם זה יקרה פה. אם יש משהו שאני רגישה לגביו זה שעות השינה! מבחינתי אין להפר את שלוותי אחרי שמונה בערב. מספיק לי כל היום! אז יש עצות איך להימנע מזה עוד לפני שזה קורה????????????????????????

galgil

New member
זה נשמע נהדר - למה להלחם?

ברור שאם את עסוקה כל הערב בלהעביר אותם בחזרה למיטות, יש כאן משחק נהדר ולא נראה לי שזה יפסק. למה לא להעביר למיטות נוער? אז הם יוכלו לישון ביחד או לחוד, ואת לא תצטרכי "לתזז" כל הערב.

anat30g

New member
כי אין ברירה

החדר שלהם קטן מידי לשתי מיטות נוער, אני צריכה לעביר אותם לחדר גדול יותר ויש עם זה בעיה (כי יש שנים נוספים בבית שגם זקוקים לחדר גדול). מה גם שניסיתי להוריד להם את דפנות הכלוב (מיטת התינוק) על מנת שזה יהיה כמו מיטה קטנה רגילה - והם לא הסכימו לישון במיטה ללא הדפנות מורמות עד למעלה.

למעלה