שנים אני מחפשת

שנים אני מחפשת

די ג'יי שיצליח לרגש אותי כמו שעופר ניסים מעביר בי צמרמורת עם המוזיקה שהוא יוצר... וזה לא שאני משוחדת כי אני ישראלית... גם כשאני שומעת טרקים חדשים מבלי לדעת מראש שהם שלו, אני מתהממת (מלשון מהמם..:) כמו בפעם הראשונה... איזה כיף שיש לנו אותו! מישהו מכיר עוד יוצרים באותו סגנון? ובבקשה לא כאלה שעושים טראנסים למינהם....

Master Music

New member
יש לא מעט DJS ישראלים מעולים! ברמה

של עופר. יש את AMIR M וGAL M.‎ ‎. את TOMER G. ‎ שאומנם אין לו הרבה טראקים אבל עוד נשמע עליו.. הוא כישרון. את DJ VIC כמובן. השניים האחרונים יוצרים מוזיקת N.Y ‎ האוס כמו עופרה. הבהרה- כל הטרקאים של מאיה נכתבו והולחנו על ידה. אז זה לא נכון לקרוא להם ``עופר ניסים`` זה האלבום שלה! ועופר מפיק ומעבד אותו.(הבהרתי את זה פה בעבר אני חושב) הרבה טועים. ואף אחד לא קורא לאלבום של הנרי וניקה רק הנרי בזמן שכן צריך לקרוא לו כך, כי הנרי אחראי על הכל, לחן, מילים, הפקה, עיבוד כולל עיבוד הקול של ניקה.. שהיא לפי דעתי צריכה לסגור את הבסטה.. הביצועים שלה לא משהו ולרגש היא לא יודעת בגרוש!

אתה בהחלט מחדש לי!

לא ידעתי שזו מאיה כותבת ומלחינה הכל.... ! איך אף אחד לא מדבר עליה אם כך?! מוזר. בכל מקרה,עכשיו,בעקבות המידע החדש ממך,אחפש גם מוזיקה שהיא רק של מאיה,סתם לשמוע איך היא בלעדיו. ואני אנסה גם את ויק. אדווח בהמשך. תודה רבה,מאסטר! :)

Master Music

New member
אין על מה נשמה! :)

:‏) אני חושב שאף אחד לא מדבר על MAYA בגלל ‎``Offer Nissim``‎ זה שם כבר הרבה שנים בארץ. הוא אכן ‎ DJ ומפיק מוכשר מאוד! אבל גם למאיה יש חלק בעשייה והיא לא פחות מוכשרת. לפי מה שיודע לי אין טראק של מאיה לבד.. כי את כל הלחנים שלה עופר מפיק ומעבד. יתכן שבעתיד מאיה תיגש גם עם חומרים שלה למפיקי דאנס אחרים.. אני חושב שעופר מודע לעניין ובגלל זה MAYA ‎ מופיעה במעדונים לבד.. נשמח לשמוע ממך בהמשך :)

Master Music

New member
תודה תודה מותק :)

אני שמח שאת מרוצה :) ונהנת מהשירים. נשמה אני ממש לא מלך.. מלך יש רק בשמיים ;) שיהיה לך יום מדהים :>

MusesRapt

New member
Robbie Rivera

אני לא אוהב האוס ... אבל הבחור הזה פשוט יודע ליצור.

רבקה 15

New member
Dj manian או yanou

yanou עושה בלדות שאין אליהם,כמו הבלדה של heaven או everytime we touch ומניאן פשוט סטאר.

למעלה