שניםםםםם שלא הייתי פה מה השתנה חחחח?
N N0 far New member 19/4/07 #2 עקב זה שגם אני לא הייתי הרבה זמן.. אין לי מושג רק שא6ני לא הייתי כי המחשב התקלקל לעמות אנשים אחרים עצלנים.. אהםםם אהםםם אהםםםם
עקב זה שגם אני לא הייתי הרבה זמן.. אין לי מושג רק שא6ני לא הייתי כי המחשב התקלקל לעמות אנשים אחרים עצלנים.. אהםםם אהםםם אהםםםם
A AsTaR LoVe EfRaT New member 19/4/07 #3 היי ../images/Emo3.gif חחחחחח נוסטלגיה בעיקרון לא השתנה כלום אנשים עוזבים..אנשים חוזרים..
H HaDaRoSh New member 19/4/07 #7 אני מכירה אותך ! ../images/Emo12.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif נראה לי
L LaviDavi New member 20/4/07 #13 ../images/Emo109.gifברוכיייית../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif מה חדש אצלך?
ש שירנוששש המקורית New member 20/4/07 #15 אממ..אז.. בעיקרון הכל חדש אצלי חח:] התבגרתי כבר והכל חח כשהייתי פה הייתי בת 10-11 חח עכשיו אני בת 14 חח המקום אבל נהיה יותר יבש אה? נטשנים. וגיליתי שאין הבדל בין תגובה מהירה לתגובה רגילה:O או שיש?
אממ..אז.. בעיקרון הכל חדש אצלי חח:] התבגרתי כבר והכל חח כשהייתי פה הייתי בת 10-11 חח עכשיו אני בת 14 חח המקום אבל נהיה יותר יבש אה? נטשנים. וגיליתי שאין הבדל בין תגובה מהירה לתגובה רגילה:O או שיש?